Bu devirde kadinin parasini yemeye merakli olan o kadar cok erkek var ki boyle cumleler garip geliyor artik.
Gorucu gorustugum biri var. Maddiyat meselesini konusurken senin parana pek dokunmam. 2 katin kadar kazaniyorum. Sen daha cok kendine harcarsin.
İhtiyac olursa elbette destek olursun. Ev araba alirken vs ama onun disinda dengesizlik oluyor gibi. Ben su kadar kazanirken sen bu kadarla eve geleceksin ve ben sana gel parani ortaya koy demem uygun olmaz gibi dedi.
Biraz boyle konusunca kazancimi kucumsuyor gibi algiladim. Ona da soyledim.
Hayir o anlamda demedim. Emek verilerek kazanilan para buyuk kucuk her turlu degerli. Simdi sana da evi gecindir, kiraya, faturalara ortak ol dersem adaletli olmaz. Benim kazancim geregi bunlara para harcamam butcemi cok sarsmaz. Şu an tek yasiyorum sarsmiyor zaten.
Ama sen benim oldugum durumda olsan Senin kazancinin yarisindan fazlasi gider ve sana bir sey kalmaz. Sen bugun kira+fatura, meyve sebze, market alisverisi yapsan asagi yukari cebinde su kadar kalir. Simdi bende her seye ortak ol, eşitiz vs desem sana haksizlik olur gibi.
Senin kadin olarak makyajin, cilt bakimin, kiyafet alman bitmez. Evlilikte senin benim param elbette olmaz ben seninkini de yerim, sende benim paramı ama bir butcemizde olacak. Ve fazla kazanan taraf olarak benim giderleri yuklenmem daha dogru gibi.
Ben sana da para kalsin isterim. Hani siz kadinlar zaten biraz evi gecindirmekten ziyade kendinize doyasıya harcamak, hesap vermeden harcamak icin calisiyorsunuz ya.
Ha ayni civarda kazanmis olsak, senin kadar kazanmis olsaydim bu devirde bu miktarla asagi yukari gecinirdik ve desteğini bekleyebilirdim.
Ya da benimle yakin kazansaydin yine ortaklik bekleyebilirdim. Bana yakin ya da benimle ayni kazansan kendine harcayacak, kazandigini kendine kullanacak miktarin hayli hayli kalırdı kenarda.
Ama aramizda kazanc esitsizligi var. Ben fazla kazaniyorken kirayi, faturalari rahat halledebilecekken, ev araba gibi büyük seyler disinda senden para beklentimin olmasi cokta dogru olmaz gibi dedi.
Sizce mantikli mi konusuyor? Yani dusunceleri ne kadar samimi? Yoksa kopruyu gecene kadar mı bu dusunce de?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer