Bir tane kız kardeşim var sayesinde sinirlerime hakim olmayı öğrendim kolay kolay sinirlenmiyorum artık, iyi kısmı kızların psikolojisini yakından deneyimleme fırsatı buldum o yüzden kafa yapınızı az çok anlar hale geldim
Kardeşlik çocuklar için geçerli genelde. buyuyunce para menfaat de araya girince en büyük düşman kardeş olabilir. narsist karekterli kardeşiniz varsa güç sizde olduğu müddetçe sorun olmaz , yoksa elinizdeki avucunuzdaki herşeyi alır. pismanlikda duymaz benden söylemesi
Var evet sayesinde birinin ardını toplamayı sorumsuz insan nasıl olur bencillik nedir gibi şeyleri öğrendim.. Başı belaya girmeden aramaz.. Bayadır dsi çıkmıyor kesin yanindq işi düşer arat:))
Sorun yasarken ortadan kaybolmak ortak özellikleri sanirim.. Benim akrabalarım arkadaşlarım bile artık yeter diyor.. Toplama yapma.. Birde aynı şehirde değiliz sayesinde sürekli yeni yerler görüyorum o açıdan iyi :))
Öyle gibi. Zor zamanımda yardım bile teklif etmeyeni layığıyla görmezden gelirim tabi. Bu tip insanlara yüz vermemek gerek. Elini verince kolunu kaptırıyorsun ve sana güvenip değişmiyorlar.
Haklısın hemde baya ama ben artık kabullendim değişecek diye beklentim de yok.. Olduğu gibi hayatımda kalmasına karar verdim bu yüzden şikayet hakkım yok.. Herkes eleştiriyor ama günün sonunda şunu düşünüyorum konu benle alakalı ve ben yastığa kafamı koyarken elimden geleni Yapıyorum demek istiyorum en son gittiğimde ona da söyledim.. Hayatımdan çıkarmadığım zarali bir alışkanlık gibisin :))
Söylememe gerek yok ama, cehenneme giden yollar iyi niyet taşlarıyla döşeli malum. Ya için rahat etsin diye onun sonunu hazırlıyorsan? Sonuçta üçten fazla kişi aynı şeyi diyorsa kulak vermeli.
Yok ben bir şey yapmasamda yapsam da onun yolu belli.. Ben sonu uzatıyorum sqdece.. Şunu anladım kendi kardeşim özelinde kurtulmak istemeyen birini kurtaramazsın.. İnsanların anlamadığı biraz bu.. Birini hayatından çıkarmak kolay seçenek 2 telini açmasam tamam.. Ama o'dugu gibi kabul etmek zor olan.. Ben onu o'dugu gibi kabul ettim ve değişmeyeceğini biliyorum.. Nihayetinde seviyorum.. İyi niyet ya da kendi içsel bencilliğim bilmiyorum qmq cehenneme gideczksede bu benim kendi tercihim :))
Bende de bir tane kardeş var ve hayatın o yönü gerçekten çok öğretici oluyor. 😊 Küçüklükte çatışmalar olsa da, büyüdükçe daha farklı bağlar gelişiyor. Kardeşler sayesinde paylaşmayı ve sabretmeyi öğreniyorsun, bu çok kıymetli. 🌟 Bazen en iyi sırdaşın oluyorlar, bazen de en büyük destekçin. Ama biri olmayınca da insan tek başına olmayı daha güçlü bir şekilde öğreniyor. Yani her iki durumun da kendine göre avantajları var. ❤️ Kardeşinin seni sabırlı biri yapması harika, çünkü bu yetenek hayat boyunca sana birçok kapı açar! 🥰
8 kardeşim var ablalariyim ve sorumlulugu öğrendim ve onlarla birlikte aynı zamanda ilerde evliliğimde ise ebeveyn ilişkilerimide yüksek değerli kılmayı öğrendim
Y kromozomu Adem yaklaşık 200.000-300.000 yıl önce Afrika’da yaşamış bir erkekti, mitokondriyal Havva ise yaklaşık 150.000-200.000 yıl önce Afrika’da yaşamış bir kadındı. Sonuçta 50 kuşak önce hepimiz ortak bir ataya sahiptik ama sorum barizdi ve bu değil!