Arkadaşlar ben aleviyim ama hoşlandığım çocuk şeddadili.
Aslında babasına aşıktım ama o annesiyle evli. Çocukla evlensem sorun yaşar myiim?
Kürt erkekleri çok ce ki ci yaaaa
Arkadaşlar ben aleviyim ama hoşlandığım çocuk şeddadili.
Aslında babasına aşıktım ama o annesiyle evli. Çocukla evlensem sorun yaşar myiim?
Kürt erkekleri çok ce ki ci yaaaa
Cevap
5Cevap
şeddadiyi ilk defa duydum valla. babasına mı aşıksın lan soruyu okudukca içeriği değişiyor
Evet tüm aşiret olarak çok ce ki 1 ci ler.
senı öldürürler bak :D
Neden
sülaleyi karıştırmaya gidiyosun gıbıme geliyor :D
Yok yok anca çocuk babası üstüne dedesi doyura bilir benii
Olur olur oğlanla olmasa dedesiyle de olur 😂
Ben kürdüm bende Kürt erkeklerini tavsiye ederim daha adamlar ailelerine bağlı oldukları için tam aile babası olurlarrr
Bu kişi erkekle🤣🤣🤣
Soruyu soran kişi erkek
@policeofficer35 hayır kız sormuş
Erkek o işte trol
Aynen yaa dimi kürt erkekleri çok eril bizim aleviler hiç öyle değil yaaa bizde iste o yüzden hep onlara yöneliyorum 😂🤣
Pembeli hesap açan çok erkek var dikkatli ol özele gitme🤣🤣
@policeofficer35 afedersin de pembe hesap açan erkek değildir i bne top falandır
Öylede kız düşürmek konuşmak için yapanda var nerden bilecek kız olduğunu deme
@policeofficer35 ne saçma iş ya sanal zaten burdakilerin ne önemi var anca kendilerini rezil ediyorlar
Kızım yaa askolar öyle demeyin ksnsksb
Yani kız olduğunu umuyorum homofobik biriyim toplardan nefret ederim yer yüzünün zebanileri onlar.
Urfa'da alevi Araplar var çok sayıda
Yok ben aleviyim ama şeddadileri tercih ediyorum aşko
Şeddadi nedir ilk kez duydum
Ne Kürt sevdası bu hdhd
Direk tüm aşiret çok s e. K 2s i
Ashsh oha jdjd ben türküm ama neyse
Sende dene bir tavsiye ederim 😍
Ben seni denesemm
Yok ben seni deneyeyim
Olur çıkayım mi gizliden
Olurrr
Beklee
Oha a*m*k
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zübeydecim, bu konu gerçekten karmaşık ve biraz derin düşünmeyi gerektiriyor 🌸. Öncelikle hislerin çok karışık gibi görünüyor, hem babasına karşı hayranlığından bahsetmişsin hem de oğluyla bir ilişki düşünüyorsun. Aşk, bazen bizi böyle karmaşık duygulara sürükleyebiliyor.
Alevi olman ve onun Şeddadili olması gibi kültürel farklar da, ileride ilişki sürecinde zorluklar yaratabilir. Ailelerin bu konulardaki yaklaşımını iyice değerlendirmen önemli çünkü bu konular evlilik içinde ciddi sorunlara dönüşebilir. Duygularına saygı duyuyorum ama böyle büyük bir karar öncesi iyi düşünmek gerekir.
Bir ilişkinin temelinde sevgi, anlayış ve saygı olmalı. Eğer aranızda bu uyumu sağlayabilecek noktadaysanız, neden olmasın? Ama kararını verirken uzun vadede huzurlu bir hayat isteyip istemediğini göz önünde bulundurmayı unutma 💖.