Arkadas arasinda benimle flortlesen biri vardi. Yuruyordu bana. Bende bu durumlara pek alisik degilim. Hani erkeklerle o kadar muhattap olmadim bugune kadar. Lisede falan da olsun. Ozellikle de yaptigim bir sey degildi. Hani onlar yaklasmadi, belki o siralar dis gorunus olarak begenilmemis olabilirim vs vs.
Bu bana yuruyen kisi en sonu ben anlamadigimdan sanirim cikma teklifi etti. Hani flortten sonra millet sevgili oluyor ya. Biz kısır dongunun icinde kaldik. Bana acikca sordu, cikma teklifi etti.
Bende Şu an bir iliskiye hazir olmadığımı soyledim. Belki de benim icin, birbirimiz icin dogru kisiyiz ama zamanlama benim açımdan yanlis oldu. Kendi icimde ozel hayatimda, aile, sinavlar vs bircok stresli durumum var. Bir de suanda bunlarin ustune nasil bir iliski yasayacagimi bilmedigim bir durumun sorumlulugunu Şu an almaya cesaretim yok dedim.
Gercekten de boyle. Onu istesem, hoslansamda kendi ozel hayatimda durumlar zorluyor beni şu sıralar. Kafam bircok konuda karisik. Ve eger bu iliski toksik vs olacaksa dertlerimin, stresimin ustune stres eklemek istemedim.
Hani ozel hayatimda her sey yolunda olsa iliskim zor gecse de belki bunu kaldirabilecek güçte, psikoloji de olabilirdim. Ama Şu an zaten ozel hayatimda temeli saglam olmayan bir yapim var. Temeli saglam olmayan bir bolgeye ben bir seyler dikmeye kalkarsam o yikilir ve altinda kalan ben olurum.
iliskinin kotu gidisati, toksik olmasi vs gibi ihtimallere karsi bir iliskiye baslamaya cesaret edemedim. Hemde ilk sevgilim olacagi icin biraz korktumda galiba. Bilmedigim sulara girmekte beni gerdi.
Bu cikma teklifi sonrasinda karsi taraf benimle yakinligi, samimiyeti haliyle kaldirdi. Merhaba merhaba durumuna gectik.(bu tepki normal mi bilmiyorum. Arkadasca iletisimimiz ilerleyemez miydi? Erkek kafasi nasil calisiyor bu konuda bilmiyorum) hadi bana tavrini bir nebze anlayabilirim ama anlayamadigim sey su.
Cikma teklifi ve benim reddetmemden 10 gun sonra eczaci bir kizla gorustugu duyumunu aldim. Bu kizi ne ara buldu, ne ara gorusmeye basladi anlamadim. Insanlar mi cok hizli ben mi cok yavasim bilmiyorum. Bana hissettigini soyledigi duygular yalan miydi?
Ya insan reddedilmenin bile bir yasını yasamaz mi? Ya da bu iliskiyi benimle istiyorduysa biraz daha cabalamaz miydi? Ya da yanlis zaman oldugunu söyledim. Kendisinden hoslanmadigimi vs soylemedim. Biraz bekleyemez miydi?
Ben reddettikten sonra yanlis mi yaptim diye cok dusundum. Icim icimi de yedi. Ama karsi taraf benden sonra baska bir dala cok cabuk konabildi. Anlayamiyorum bu kadar basit miydi her sey? Duygulari bu kadar basit miydi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer