19 da evlenmiştim 2 yıl evli kalmıştım 20 yaşımdan beri bidaha evlenmedim isterdim tekrar yuvam olsun birde bi kızım var ilk evliliğimden bazen seneler öyle geçti diye düşünüyorum hayatıma giren elbet oldu nişanlandığımda oldu bu sürede ama emin değilim ve korkuyorum da
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Geç kalmadınız ama güç olmaya başlıyor. Bence iyi ve güvenilir bir adam ile evlenmeye bakın. Bazıları yanaşmayabilir ancak cinsellik, yalnızlık, yaşlılık, gezme tek başına nasıl olacak? Belki bekar bir erkek seni tercih listesinde geriye koyabilir ama boşanmış ve çocuksuz bir adam gayet yerinde olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cevaplara bakıyorum boşanmanın ne demek olduğunu bilmeyenlerin yazdıklarını anlamak çok güç. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. Kimsede boşanmak için evlenmez. İyi veya kötü bişeyler olmuş ve sonuç olarak bitmiş. Bende boşandım 7 sene oldu. Evlenmeyi düşünüyormuyum şu an için hayır. Ama şuda bir gerçek ZAMAN geçiyor. Yaşınız evlenmek için geç değil. Sizde Almanyadasınız Allah tan TR deki gibi toplum baskısı olmuyor kadınlara. O yönden kafanız rahat diye düşünüyorum. Dediğim gibi zaman geçiyor, kızınız büyüyor. Mesela eski eşim hemen evlendi şu an o eşinden 2 çocuğu var. Belki onun için doğru adam ben değildim bilmiyorum. Ortak kızımız olduğu içinde mecbur görüşüyoruz. Önemli olan sanırım doğru kişiyle alakalı. Eskiyi silip cesaret etmeniz lazım...
00 Yorumla
Düşünceleriniz ve yazdıklarından geçmiş tecrübelerinizden dolayı geleceğinize şekil vermekte sizi karamsar yapıyor. Öncelikle geçmişinizi çöp kutusuna atmanız sonra yolunuza bakmanız gerekiyor. Ayrıca vereceğiniz karar artık tek sizin değil çocuğunuzu da bu karara dahil etmeniz gerekiyor.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAynı durumdayız. Bende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Tatlım, bence evlenmek için bir yaştan ya da zamandan ziyade doğru zamanı ve kişiyi beklemek daha önemli. Sen zaten çok gençsin ve hâlâ önünde kocaman bir hayat var! 💖 Kızınla birlikte hem mutlu hem huzurlu bir hayat kurabilmek daha önemli.
Kimse hemen güvenmek zorunda değil ve korkuların da çok normal ama unutma, hayatının direksiyonunda sen varsın. Sevgi, güven ve mutluluk enerjinle birilerini bulacaksın. En doğru kişi zaten seni bekliyordur. Aşk hep anı kollar! ❤️ Tutkunu ve enerjini kaybetme! 🌟10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
65Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılgeç kalmadınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenimkine 11 sene oldu bence geç değil belirli yıllar zaten çok fazla yara aldıysan kendini torparlamakla geçiyor benimki baya travmatik bir evlilikti şurda 2 3 yıldir kendime geldim desem yeridir hala duygusal olduğum günlerde aklıma geldikçe ağlarım bazı şeyleri atlatmak zor bir şey ayrıca hiç kimse ayrılırım diye de evlenmiyor daha fazla bekleme bence ama yine de illa evlenmeliyim kafasına girip olmayacak biriyle evlenip de üzülme inşallah karşına seni seven senin sevebileceğin birbirinize sadık olacağınıź mutlu ve huzurlu bir yuva kurabilecegin anladığın ve anlaşıldığın sohbet edip eğlenceli vakit geçirebilecegin sorumluluk sahibi bir insan çıkar ve güzel bir yuva kurabilirsin😇
23 Yorumla- 1 yıl
Güvenmek zor değil mi ama..
Cevap sahibi1 yıl@Canimkendimcim_ zor
- 1 yıl
Benim flörtüm var siz gibi detaylı düşünmüyorum
1 yılAbla millet 29 da yeni evleniyor sen bir evlilik bir çocuk bir nişan atmışsın hala evlilik diyorsun benim tanıdık ablam 30 da dul kaldı kocası öldü iki kızını büyüttü bir daha evlenmedi ne meraklisiniz evliliğe çocuğun olmasa hadi neyse kız çocuğu çok zor başka yabancı adamın yanında
23 Yorumla
Soran1 yılya canım benim birtane çocuğum var etrafımds görüyorum 2/ 3 çocuklu evlenen kadınları gerçekten bak hele almanyada çok fazla. tamam anlıyorum dediğini benimde bi arkadaşım var kız 33 yaşında daha hiç evlenmedi benim oldu evlilik nişan ama düzgün bir evlilk hayatım olmadı birde geçmi derken kızım büyüyor o yüzden öyle yazdım çünkü küçükken daha kolay bazı şeyler
- 1 yıl
Yani sende haklısın bir destek arıyorsun biz erkekler gibi değiliz sevgi ihtiyacımız çok fazla onların da cinsellik herhalde almanyadaymissin belki oradaki erkekler bizimkilere göre iyidir hani malum dul kadın cinsellik vs diye pis pis düşünürler iyi ölç bic tart yine kendin gibi çocuklu biri ile evlenirsen sanki daha iyi olur
Soran1 yılyok canım artık fark etmiyor çoğu bekar erkekte evlenip ayrımış çocuklu kadınlara bakıyorlar aşk olduktan sonra bi önemi kalmıyor ona bakarsak evlenip ayrılmamış olmayan nice kızlarda bakire değil kendini kullandırtıyor önemli olan zeki kadın olmak kendini kullandırtmamak
1 yılDaha gencecik kadınsın evlenmek için hiçte geç bir yaş değil şeninde sevilip sevmeye ihtiyacın var hayat tek başına çekilecek bir şey değil güvenebileceğn biri çıkarsa karşına evlen tabii
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılcocugun varsa en cesaret evliligi dusunebiliyorsunuz.. okadar tacizci pedofili varken. neden cocuggunuzu oncelik yapmiyorsunuz. Tamam yapmissiniz ama bence evlilikd usunmeyin bundan sonra da
28 Yorumla
Soran1 yılzaten öncelik çocuğum kendim ana okul öğretmeniyim.. bana çocuklarla pedofllerle ilgili birşeyler anlatmaya çalışmayın biliyorum ama her erkek pedofil mi veya türkiyede olduğu gibi sap*ık mı ben almanyadayım tabi burdada oluyor tek tük ama tr uçmuş iğrenç
Cevap sahibi1 yılBilmeniz guzel ama bence cesaret etmeyin masum yavrunuz oncelik.. avrupada daha beter.. Almanyada kac cocuk kayip.. ve maalesef devlet istedigi an orada cocuklari alabiliyor, acil emir vererek, ve cocuklar ortadan yok oluyor, adresi degistiriliyor, isimlerid e. Ben cesaret edemezdim.
Soran1 yılSiz Türkiyede yaşamıyormusunuz lütfen Avrupa daha beter demeyin türkiyenin durumu ortada biri Surlarda iki kızı öldürür bir yandan ailecek narini yok ederler türkiyenin durumu vahim ruh hastası insanlar kaynıyor artık delirmişler. burdada tabiki oluyor ama tr deki kadar değil yani Allah kimsenin başına vermesin zor ama Tr yaşıyor olsaydım sanırım kızımı kapı önünde oynatmaya cesaret edemezdim
Cevap sahibi1 yılben Avrupada yasiyordum, 8 sene yasadim is sebebiyle. neler gordum orada neler... anaokulundaki ogretmenin tacizini mi, Turk komsumuzun cocugunun bir gun haber verilmeden bagirta aglata cocugunun elinden alinip kaybolmasini mi.. neler neler.. Ben de anneyim, ben de esimde ayriyim.. Turkiyede dort dorluk degil. Ama avrupada haberlerde sadece vu tarz olaylar gosterilmiyor.. Turkiyede gisteriliyir. Ben her seye ragmen Turkiyeye geldim, cocugumu yalniz basima burada buyuttum. Suanda cocugum 16 yasinda ve ben de senin gibi genc 24 yasinda rsinden bosanmis biriyim. Ve hicbir zaman uvey baba getirmedim getirmemde.
Soran1 yılben 24 de değil 20 yaşımda boşAndım ama gerçi sende genç boyanmışsın aslında tekrar bir evlilik yapabilirdin neden yapmadın?
Soran1 yılama bence tabi almanyadada olaylr oluyor fakat türkiyedeki insanlar artık gerçekten delirmiş normal değil ne demek birisi gidiyor İstanbul surlarda bir kızı parçalıyor intihar ediyor sonra İzmir'de bir baba kendini ve çocuklarını öldürüyor daha birsürü olaylar sürekli çocuk tecavüzcüleri etrafta geziniyor çok dikkatli olmak gerek türkiyede hele kızın varsa
Cevap sahibi1 yılben cok sukur gayette guvenli yasiyorum.. en azindan devlet gelip bagirta bagirta cocugu almiyor ailesinden.. ben enden evlenmedigimi acikladim ama :) neyse.. umarim kizinizi koruyabikirsiniz. sevgiler
Cevap sahibi1 yılbuarada cocuk tecavuzculeri maalesef her yerde var... hatta avrupada azitmis durumda.. amerika epstein adasindaki cocuklarin cogu gocmen cocuklari imis. Avrupada da satolarda zenginlerin ciftliklerinde benzer durumlar var.. Tum dunya sarsildi bu olaylardan sonra.. Cocugun var, once annesin...
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıl10 rahat rahat milletle takılıp şimdi kendini bir enayiye kilitleyecek😄 hayırlı işler zaten alem olmuş comolokko bulursun bir ala geyik.
01 Yorumla
Soran1 yılhaha hiç güleceğim yoktu KUŞAdAlı😅😊😄😅
- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yıltamam ben zaten evlenmeyi düşünmüyorum bekar ölmeyi düşünüyorum ama sen 29 yaşında geç kalmışsan ben 36 yaşımla öleyim :D 😝🤦♂️
02 Yorumla
Soran1 yılsen erkeksin ama her an çocuk yapabilirsin
- 1 yıl
mesajını okuyunca dedim ki ; çocuk ne alaka lan :D
sonra kadınların menopoz mudur nedir ona girdiklerinde artık çocuk yapamadıklarını hatırladım
tamam da 29 unda da menopoza girmezsin yani :D
sanırım 39 yaşına kadar çocuk yapabilirsin
bu arada çocuk istemiyorum. iyi akşamlar
1 yılAynı yastayım senle iyi cesaret etmişsin 19 yaşında evlenmişsin şimdi mi korkuyorsun
Bu işte bir terslik var:)02 Yorumla
Soran1 yılhaha ozamanlar gençliğin verdiği cesaretti o
- 1 yıl
Şimdi de pismissin yanmissin daha bir rahat olman gerekmiyor mu😀
- Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı.
1 yılhem kendine eş hemde çocoğuna baba olabilecek birini seçmen lazım babası olabilir ama üyey babasıda önemli
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılHiçbir şey için geç değil ama acele etme sanki biraz acele etmişsin resmen benim yaşımdayken evlenmişsin 20 yaşındayım
00 Yorumla
1 yıl19 yaşında evlenmek erken gelmedi de 29 mu geç geliyor
01 Yorumla
Soran1 yıl19 da erkendi evet hemde çok
1 yılözel değilse merak ett, m
Hayat düzeniniz nasıl aile evinde mi? kalıyorsunuz çalışıyor musunz?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl29 unda hiç evlenmemiş insanlar da var, erken yaşta evlilik bir başarı ya da başarısızlık değil, insan mutlu olacağı kişiyi bulduğunda 70 inde bile evlenebilir, belki de evlenmen gerektiğini düşünüyorsun...
00 Yorumla
1 yılEvlen ya evlilik güzel bir şey ben çok pişmanım evlenmediğim için korkma ben korkaktan yaşadım bıktım artık birçok şeyden tiksinti duyuyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı.
1 yılEğer mutlu olacağını düşünüyorsan engel olacak bir durum yok bence. Ama çok mu gerekli evlilik dersen öyle değil elbette.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Hiçbir şey için geç değil 2. bir evliliğe psikolojik olarak hazır olduğun durumda neden olmasın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 600 cevap paylaştı.
1 yılBişi sorcam evliliği yürütememişsin neden bi daha evleniyorsun ki? Ben olsam asla evlenmem
10 Yorumla
1 yılneden ayrıldın ve aklına erkekler hiç gelmiyor mu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Şaşırdınmı sen ya hata 1 kere yapılır 2 defa yapılırsa aptallık olur
00 Yorumla
1 yıldüşünüyorsun madem. bir görüşmek isterim seninle. sende uygun görürsen
00 YorumlaBence gec degıl normal hatta anca kafa dagıtmış dusunmussundur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılKız çocuğun varsa on defa düşün çünkü ülkede neler duyoyoruz neler
00 Yorumla
1 yılDaha gençsin evlenebilirsin tabi ki ama sanki sen böyle alışmısın hayata
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBen 30'um ama hala evlenmedim :D demek ki hala geç değil 29 yaş
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Korkmakta haklısın ama mutlu olmak seninde hakkın. İyi birini bulursan dene mutlaka
00 Yorumla
1 yılDoğru✅✔☑ karar vermek lazım yalış kararlar hayatını bitirir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı. Yok be neden korkuyorsun, sadece evlenmiş olmak için evlenme
00 Yorumla
1 yılGeç değil yeniden evlenip güzel bir yuva kurmak için. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGeç değil ama sakıncalı zaten, hemde kızın varken dilin de yanmamış anlaşılan
14 Yorumla
Soran1 yılne alaka dil yanmasıyla tekrar evlenmenin hani her evlilik aynımı
Cevap sahibi1 yılDene o zaman da gör
Cevap sahibi1 yıl3 yıldır adamla nişanlıyım diyorsun yatıp kalkiyorsun ama kimseyi sevemiyorum etkilenmiyorum diyorsun. Bu adamla o zaman etli yoksa nasıl yatağa giriyorsun? senin derdin sadece seks belli ki o zaman imzaya niye gerek var. Çocuk sevgisi de tatmışsin işte yeter başına bela arıyorsun da farkında değilsin
Soran1 yıletki var ne alakası var benim düsüncem cinsellik olsa nisanlanmama gerek kalmadı ki öyle erkek cok etrafta. tabiki etkileniyorum değer veriyorum sevgide var ama öyle eski gözü kapalıcasına bi sevgi değil düşünceler oluyor. hemen cinselliğe yorumlaman tuhaf oldu kendi düşüncen ama ben hicbirzaman öyle bişey yaşayım düşüncesi olmadı özel olacak ama 1 yıl sonra ilk birlikteliğimiz oldu nişanlımla o amaçla olsa en başından olurdu bacım
1 yılYa kendi ayaklarının üzerinde duruyosan ne gerek var bazı insanlar şanslı sence sen şanslı mısın bu konuda ben kendi ayaklarımın üzerinde duruyosam ben buna yetiyosm evlenmezdim şHsen
114 Yorumla
Soran1 yılAyaklarımın üzerinde durmak değilki mesele yalnız yaşlanmamak yaşlılıkta birinin olması.. bekar hayatı ne zamana kadar
- 1 yıl
Ya sence bu erkolar bunlar mı sana bakacak 😀 inanıyor musun buna cidden
Soran1 yılhaha hyır tabikide ama bazen düşünüyorum mesela erkek kardeşim evli mutlu onlarıda görüyorum özeniyorum işte
- 1 yıl
Ya bacım senin erkek kardeşin iyi olduğu için mutludur o kadın ha evleneceksen görücü usulü evlen yoksa bu erkekler seni yıpratır sonuçta doğal olarak biriyle olmuşsun bunu da bildiklerinden çoğu sadece seni kulşanır seviyor gibi yapıp önemli değil derler yaşadığın durum için hepsi yalan ailenin bildiği eli yüzü işi gücü olan efendi oln biriyle görüş
- 1 yıl
Bacım boş ver evlenme bak Allah ailene uzun ömür versin de tek kız çocuksan anne babanın emeklisi direk sana kalır bir de ml varlığınız filan da varsa ohh ne ala ne evlencen bacım ya kimsesiz değilsin kardeşin var paran da varsa bakıcı tutarsın o sana bakar bu slakların kahrımı çekilir
Soran1 yıl3 senelik nişanlıyım zaten ama bunlada olmayacak gibime geliyor o yüzden artık hepten geç
olacak gibime geliyor onla tanıştığımda 26 yaşındaydım. görücü usulu zor canım izmirliyim aslen bizim oralarda pek olmuyor- 1 yıl
Ya evlenme gel beni dinle 3 senedir hala evlenmediğin adamla olmaz zaten bacım başını yakarsın sadece ha illa evlencem dıyosan böyle uzatmayan biriyle ol aklının sesini dinle kalbinin değil
Soran1 yılhaklısın canım maddi açıdan olmadı bi türlü nereye işe girse çıktı şimdi başka iş varmış aklında onu düşünüyormuş. tek üzüldüğüm nokta çocuğum bu zaman da 3 yılda oda alışmış oldu nişanlıma 5 yasındaydı kızım tanıştığımızda şimdi 8 .. bide yaşı büyüdükçe biliyorsun daha zor olur şu an başka bi erkekle tanışsamda evlenmek istesemde benimsemesi o erkeği veya erkeğin kızımı benimsemesi
- 1 yıl
Ya evlenmeeee boş ver sevilesin mi seviş at kenara
- 1 yıl
Töbe töbeeeeğ, kadına niye böyle tavsiyeler veriyorsun.
- 1 yıl
@Mordekaiiiii hayatı kararmasın diye
- 1 yıl
@Meraklımmmm çok doğru söylüyorsun
- 1 yıl
@Üzgünçocuk06 dimi yani
- 1 yıl
Bence öyle @Meraklımmmm
Gizli Üye(25-29)1 yılValla evlenirsin evlenmesinede ben olsam. kizim varken cok dikkatli dusunurdum cesit cesit insan var
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı.
1 yılbence daha 3 5 sefer daha evlenmen lazımdı çok geç evlenmişsin 19 yaşında
012 Yorumla
Soran1 yıl😅 bi yandan daha iyi genç anne oldum genç kaldım
Soran1 yılbak bide tam tersi geç yaşta evlensem boşansaydım daha zor olurdu
- 1 yıl
sen dediğim gibi 3 5 sefer daha evlilik yap en iyisi
Soran1 yılya niye yapayım bir tane olsun son olsun ya da hiç olmasın
- 1 yıl
yap yap ne diyorsam onu yap:))
Soran1 yılha doğru seda sayanmıyım ben
- 1 yıl
bilmiyorum kim olduğunu ama anladığım kadarıyla evlilik yapmasını seviyorsun:)
Soran1 yılhayır ne alaka aslında bekarlıkta güzel ama insan ileriyi düşünüyor acaba yalnız mı kalacam vs düşüncesi
- 1 yıl
çocuğun varmış ya niye kalacaksın yalnız..
Soran1 yıleee peki büyüyünce o evlenmiyecekmi?
Soran1 yılbir kız çocuğu oda evlenecek yuvası olacak hadi fazladan 2/3 çocuğum daha olsa neysede ama sonuçta yaşlılıkta birinin ihtiyscı oluyor bence yanında birine
- 1 yıl
yaşlanınca bakarsın takunyalardan illaki bulursun:))
1 yılAbla kızın varmış. Ben o sorumluluğa giremem. Erkek çocukla kafadar oluruz ama kız çocuk anasına gider diye düşünüyorum.
03 Yorumla
Soran1 yılerkek bence aslında daha sorunlu erkek anneyi daha cok kıskanabilir sahiplenebilir
- 1 yıl
Ben hiç evlenmedim hani ne desem yalan olur. Ama bir kız yüzü görmek isterim.
- 1 yıl
Evlenmeye de ekonomik gücüm yok imkanım yok.
Gizli Üye(36-45)1 yılHayatının baharında olan bir kadınsın. Bunu ayna karşısında göremiyorsan hiçbir yerde göremezsin
00 Yorumla
1 yılaşkın yaşı yoktur umarım doğru kişi ile karşılaşırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGeç diye bir şey yok doğru kişiyle evlenmek var doğru olmayınca nasıl olduğunu tecrübe etmişsin
00 Yorumla
1 yılEvlenip ne yapacaksın ya. Tadını çıkar özgürlüğün
06 Yorumla
Soran1 yılpeki yaşlanınca? tek kalmak istemiyor insan
- 1 yıl
O zaman da huzur evi var. Hem bak kızın da varmış. Yalnız değilsin ki. Ama cinsel ihtiyaçlar için de evlenmek istiyorsan ona bir şey diyemem
Soran1 yılkızım var bi tane ama isterdim daha çok çocuğum olsun sonuçta yaşlı değilim daha şansım var çocuk yapmaya eee evlenmeden nasıl olacak bu b
- 1 yıl
O zaman beğendiğin bir erkeği etkilemekle başla. Biliyorsun cinsellik konularında zaafımız olduğunu. Ona cesaret verip sana yürümesini sağla 😉😊
Soran1 yıltamamda evlenmeden hamile kalamam 🤦🏼♀️😊
- 1 yıl
Açık açık yazmak istemiyorum buradan. Yazar mısın bana
1 yılHayir daha millet senin yaşında bekar oluyo ne geçi
00 Yorumla
1 yılYeni evliliğinden beklentilerin ne olacak bunlar önemli yoksa tabiki evlenebilirsin
04 Yorumla- 1 yıl
Ben kıskançlık istemem istediğim gibi açık giyinirim açık ilişki istiyorum
1 yılTabi ki de evlenebilirsin. Niye geç olsun
06 Yorumla
Soran1 yılyaş olarak diyorum 29 yaşına geldim
- 1 yıl
Ne fark eder. Şu yaşa kadar evlendin evlendin yoksa evlenemezsin diye bir sınır mı var? Allah gönlüne göre birini çıkarır inşallah güzel bir evliliğin olur. Hiç bir şey için geç değil
Soran1 yılamin inşallah da kızım büyüyor 8 yaşına geldi çocuk küçükken yeni bir erkeğe alışması dha kolay benimsemesi biliyorsun.. o yüzdenmi geç oldu acaba diyorum
- 1 yıl
Benim bir arkadaşım 15 yaşında ki. Kızıyla 32 yaşinda evlendi
Soran1 yılhmm ama o erkek peki benimsiyebilirmi ozman çocuğu kendi çocuğu gibi. sorun o küçükken erkekler daha çok benimsiyebiliyor
- 1 yıl
Arkadaşım kadın ve çocuğu da kız
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılEski eşin kızını görüyor mu
00 Yorumla
1 yılilkindeki yatan tekrarlama
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı.
1 yılBence hayat devam ediyor inşallah bulursun
00 Yorumla Evlen tabiki hiçbir şey için geç değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır geç değil emin ol
00 Yorumla
1 yılseda sayan 1 sen 2 aq
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl29 yaşındayım 30 a giricem hiç evlenmedim hala evlenesim yok
00 Yorumla
1 yılDüzgün biri olursa evlen
00 YorumlaMazoşist değilsen evlenme
00 Yorumla
1 yılGerçekten evlenmek istiyor musun
00 Yorumla
1 yılbence sans ver kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl30 yasimdayim ve daha once hic evlenmemis biri olarak soyluyorum kesinlikle gec kalmadin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır tabii ki evlenebilirsin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılBence artık tam zamanı eskiden değilmiş
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı. Evlenirsin bişey olmaz.
00 Yorumla
1 yılYok değilsin evlen hemen
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılNasil mutluysan oyle devam et
00 Yorumla Gençsin daha önündeki yıllar tek geçmez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılHiç bir şey için geç değl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSana soracak kac kisiyle beraber oldun diye
09 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl3 yildir nisanlilik nasil oluyor evlenmezki bu 3 sene nisanli mi kalinir
Soran1 yıl3 yıl dediğim 1 sene sevglilik 2 sene nişanlı
Cevap sahibi1 yılBoyle sacma bi surec olabilir mi
Fb siniz siz yatak arkadasi
Soran1 yılya hayır öyle bir şey değil yatak icin değil
Cevap sahibi1 yılyatmaya kacıncı ayda basladınız
Soran1 yıl1 yıl sonra
Cevap sahibi1 yılDuzenli bi fb
Soran1 yılhayır
Cevap sahibi1 yılAnlarsin
- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 29 yaşındayım 9 yıl önce evlendim ayrıldım sizce tekrardan evlenmeye geç mi kaldım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler