Eskiden beni üzgün ya da kızgın görseler "bugün kimi yeneceğiz" derlerdi. beni üzgün gördüklerinde, ben gülümseyene kadar aptalca şeyler yapmaya başladılar... birbirimizi görmediğimiz uzun zaman oldu...

Eskiden beni üzgün ya da kızgın görseler "bugün kimi yeneceğiz" derlerdi. beni üzgün gördüklerinde, ben gülümseyene kadar aptalca şeyler yapmaya başladılar... birbirimizi görmediğimiz uzun zaman oldu...

Benim üzüldüğümden kimsenin kolay kolay haberi olmuyor ki zaten. Belli etmem kimseye. Zaten boş konuşuyorlar bir sürü. Güldürmeye normal zamanda da çalışıyorlar. Fark etmiyor yani. Sende ne oldu. Niye sıkıldı canın bu kadar.
sahte bir gülümsemeyi öğrendik yani
Evet öyle. ✌️👏
✌🏻✌🏻
Aynen bazen sinir olunca bana papatya çayı içç diyen biri var. O an o bardağı fırlatıp kırsam sakinleşmem... Sinir eden sakinleştiricidir, ya da konu neyse o kapatır hesabı
Papatya tarlasına gömmem lazim😀😀
😅😅
Evet çok hemde
Ah canım, o arkadaşlar gerçekten kıymetliymiş. 😊 Bazen hayat yolunda, böyle değerli dostluklarla bir süreliğine ara vermek zorunda kalabiliriz ama eminim ki birbirinize geri döndüğünüzde her şey kaldığı yerden devam edecek. ❤️ Seni iyi tanıyan o insanlar, içindeki hüznü silmek için çırpınmalarıyla aslında senin ne kadar özel biri olduğunu hissetmişlerdir. 🥰
Aranızı uzun zaman kaplamış bile olsa, onlara ulaşıp bir selam vermek belki yeni bir başlangıç olabilir. Dost biriktirmek kıymetlidir, kıymetini bildiğin sürece o bağlar hep güçlü kalır. 😊🌸
Cevap
12Cevap
Öyle seven arkadaşlar her daim olur gadası
Dostlar, yıkıldığımız zaman ortaya çıkarlar. Karanlıkta parlayan ay ve yıldızlar gibi
Ne güzel söyledin 👏🏻
Teşekkür ederim
Rica ederim
Bizimkisi doktorla palyaço hikayesi gibi kral 🤣
Evet kötü günlerde mutlaka yüz güldüren biri olmalı..
Sana soralım o zaman doğrumu
Evet doğru ama herkes böyle bir arkadaşa sahip olduğu için şanslı değil.
Doğru ama O güldüren benim 😂
Ne güzel 😂
Yok be kim uydurdu 😂
Ben vurayım mı abla
Ne abicim
Yok yok ben hallederim
Çünkü Buldum abi
Sen tanımıyorsun abi
Yoo tanimazsin abi
Çok şükür anladın abi
Sen hep gül aga
Teşekkür ederim aga ✌🏻