Arkadaş 18 yaşindayim babam haftalik bana 200 tl veriyor hiç bir şeye yetmiyor tamam da bana kıyafete almıyor o aylık 70 bin kazanıyor en az sizce 200 tl az değil mi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben de veririm 200 kızım olmadığın halde cimri baban bence
Bende çok sadece bana karşı öyle
Neden sana böyle yapıyor peki
Ceza veriyor paranın kıymetini biliyim diye çok iyi bildim ama yete artik
Cimrilik bence yaptığı ders vermek bu değil
200 TL evden çıkınca cebimden düşüyor paranın değerini öğren diye veriyirdur
Yav bana hiç bir şey almıyor alırsa şaşarim bizde burada her şey pahli bir tane tost 100 tl
Büyükşehirde yaşıyorsun anladigim kadarıyla. 200 lira 2 3 günde biter haklısın. Üniversiteye mi hazırlanıyorsun
haftalık para değil. minimum 150 günlük vermesi lazım heleki öğrenciysen ennnn az haftalık 1000
Vermez abi ya o kadar rüyamda verir
babalık vicdanıdamı sızlamaz. sağda solda mahçup hissetmen umrunda değil mi babanın
Değil maalesef tamam merhametli biri yemek konusu da bana her şeyi kalır ana kıyafet olsun harçlık olsun afedersinde bi b. k vermez
Ama idare etmeyi de öğrenmen gerekiyor 1000 tl verse bitirirsin
Bitiririm çünkü onun yüzünden
Nasıl onun yüzünden derken
Bana o kadar parayı vermediği için o 1000 tleyi aynı dakikada bitirim çünkü paraya aç gözlü oldum onun yüzünden
Aç gözlü olmamalısın işte okuyor musun peki destek ister misin
Okuyom
Çok aç gözlü değilim yani elimdeki parayı hepsini anlamlı ve haftalı şeylere harçarim ve çok mutlu olurum
Yardım ister misin
Bence otur konuş bunun hakkında
Kaç kere konuştum ee dışardan bir şey alma diyorlar bi keresinde konuştuk 300 den 200 indirdi sana fazla bile veriyorum dedi
Eğer şu an okula gitmiyor isen işe girmeyi denesen? Kolay değil biliyorum Özellikle bu devirde. Ama yine de denesen?
Malesefki sınıfta kaldığım için hala liseye gidiyom fen lisesine
kötü bir durum lakin biraz daha sabret bence. Az kaldı son 5 ay. Yaz tatilinde işe girersin. Paranı biriktirirsin. Sabrın sonu selamettir
Ama abla ya benim gibi 18 yaşındaki kizlar hergun farklı farklı kıyafetler giyiyor gidip arkadaşlarıyla geziyor ama bende bir b. k yok arkadaşlsrimlada çok gezemiyorum
kız abla deme yaşıtız. Aynı şeyi bende düşündüm. Ama onlar baba parasını köküne kadar yerken parasızlık nasıl bir duygu anlamazlar. Sorumluluk sahibi olamazlar. Hemde her hayat dışarıdan görüldüğü gibi değildir
Orasi öyle
Ben daha fazla verirdim
Çok az kızların özel ihtiyaçları fazla birde
Aynen ama yok bi bok vermiyor
Makyaj malzemeleri ped vs nasıl alıyorsun
Makyajim yok ablaminkini kulaniyom ped ise o alıyor
Bence az ya
Valahi yetmiyor fazla bile diyor
Bide orta zenginlikteyiz ama ben fakirlik içinde yaşıyorum maalesef 10 yaşında giydiğim kıyafetleri hala giyiyorum almıyor alırsa da bayramda alır ve bir kazak veya tişört alır daha fazlasını almaz kendisi ayrı bi dükkanı var aylık en az 70 bin tl kazanıyor ama bana haftalık 200 tl veriyor
Kaç kardeş
3 kardeşiz ama hepsi çalışıyor beni çekiştirmiyorlar kızım diye kizlar bizde çalışmaz kocanın eline bakar diyorlar😭😭😭
Yok attık
Tabikide az
Ama onlara çok fazla bile 😭
Kimlere?
Yani bana fazla bile veriyormuş😭
Babana güzelce açıkla
Açıkladım kaç kere şerefsiz işte harçlığını indirdi 300den 200 yüze
Olm babana da ôyle deme
Ama hak diyor yani tamam iyi koyu değil bana hiç el kaldirmadi şimdiye kadar küçüken her şey alırdı bana haftalık 1000 tl verirdi ama 16 yaşından beri artık sadece 200 tl vermeye başladi
az tabiki
Çok az tabi
Ne yapicam😭
Sanal sohbet ederek ek gelir elde edebilirsin
Yav evde yapabileceğim bir iş var mi
Sanal sohbet işte
Cok az evet ya
Ama anlamiyor
Makyaj yapiyormusun
Yapiyom ama ablamın makyajlarindan benim makyajım yok
Kac yasindasin ki
18