Odada durmuyorum bile 3 aydir max 40 gun odada uyumuşumdur. powerbankımın şarjı bitmis ve telefonumu prize takmak istedim hanım ağa kendisi takacakmış. bir küfür etmediği kaldı.(uzatma kablosu zaten ortak ödendi parası da)(3 de 1 inde dolap digerinde diğer 2 kızın uzatma kablolari uc uca takılı) her neyse sabahtan beri odada miydım ve günlerdir de yoktum odada şarjım yok dedim diğerini de uzatma kablosunu kullanabilir miyim dedim o da dilenciye sadaka verir gibi kullan neyse dedi
Bu kızlarda beyin yok 2 yıllığına sözde üniversite okumaya gelmiş ergen 3 ü de. bu nasıl bir insanlık tavrı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kanka sen onun birini bana yollasana Ben onun tafrasının nazına sabaha kadar pamuk gibi hale çeviririm Sen bana bir yolla onun ilacı bende
Muhattap olmaman en doğrusu
Abi zaten yogunum nöbetlerim var tıp 6 sınıfım. ama insanlık hali unutmusum hastanede takmayı bir şarj yüzünden ki tavırlara bak.
Ablam bu tür insanlarda aşağılama kompleksi var yani hiç bir baltaya sap olamamışlar işte fütursuz ağızlarını konuşturuyorlar. Hiç umursama okuduğun bölüme bu tür şeyleri düşünmen bile saçma. Onlardan üstün olduğunu da unutma
Sağolasın ama üzülüyorum biraz insan olmak anlayış empati çok mu zor altı üstü 1 saat şarja takacaktım
Söylediğin herşeyde haklısın tabi ki ama bu tür insanlar empati kurmanın ne olduğunu bilmediği için 🤷♂️ belkide sizi çekemiyorlardır bunu bilemeyiz
sen bana yolla onu :D
Çok saçma sapan insanlae
Zaten e***rt sanırım ilk priz tartışması yaşadığım
güzelse sıkıntı yok :D
Güzel değil
fizik de mi güzel değil
Kızlar neden bu kadar gerginsiniz anlam veremiyorum
Sende onlar gibi olacaksın