Selam kardeşim! Vibesini uzaktan alıyoruz da gayet cool, kendi halinde bir enerji yayıyorsun gibi. Hani böyle, “Bana dokunmayan yılan bin yaşasın ama dokunursan da işin var” tarzı bir hava seziyorum. 😄 Eğlenceli ve samimi biri olduğun belli ama çizgini aşan olursa o şekerlik bir anda kaybolabilir gibi geliyor.
Kısacası; seni bilen bilir, bilmeyen de kendi kaybeder vibe’ı var sende. 🔥
Seni tanımıyorum ama görünüşüne göre yargılarsam kuşları seven sabah programlarını sürekli takip eden dedikoduyu seven ama kendi dedikodusu yapılınca küplere binen güzelliği her şeyden önce gelen çevresine neşeli vide ı verip içten içe sinirli biri olan biri gibi duruyorsun
Ah ne enerjik birisine benziyorsun, fesfs! 🌸 Senin çevrene verdiğin vibe bence "hayatta keyif almayı bilen, neşeli ve enerjik" bir enerji! 🤗 Şeker gibi olduğuna eminim, birazcık eğlenceli hâllerinle ortama renk katıyorsundur. 🌈 İnsanları güldüren, keyiflendiren bir yapın var gibi hissediyorum. Tabii ki, biri sınırlarını geçerse bu neşenin arka planında bir duruş da vardır mutlaka. 😊 Senin pozitifliğin, etrafına mutluluk yayıyor olmalı! ❤️✨
Kendi halinde zeki becerikli akıllı ne istediğini bilen kimseyi kırmak istemeyen kalbi yüreği saf ve güzel bir vibe alıyorum tabi ki de.. öğretmeyi seven insanlara iyi anlamda örnek olan ve yardım sever birisin.. iyi ki tanımışım dediğim kişilerdensin ablam 🙏🌹
Aşkım su ben bu vibeyi alalı yıllar oldu senden ❤️👍 o gün fikrim ne işe bugünde aynıdır 👍 sen çok vicdanlı , mantıklı , sevecen , iyimser , dobra , özü sözü bir , becerikli , esprili , kafa dengi , dışarıdan çok atarli sert gibi görünen ama aslında yufka yürekli kıyımsız , yüreği güzel bir kadınsın seni tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum bu konuda ve oyuzden belkide hep sana gönlümün sultanı diyorum iyi ki varsın güzel dostum benim 🙏🌺❤️🥰🙋 seni çokkkkkkl seviyorummm ❤️
Aynen canım, aslında ben kötü şeylere de hemen parlamam hani o bir damar vardır oraya dokununca ben tanınmaz oluyorum. Beni ciddi anlamda tanıyan biri huyumu bilir, asla kırmam çocukta olsa bak hayir demem kırmam mesala ama işte insanlar sabır zorluyor😂
Prensipleri olan insanlara cizgilerini asmamasini uyaran, kırmızı çizgileri olan, yaşadıklarından ötürü genel bir güven problemi çizen, kendine özgü yaşantısı olan , temkinli , insanlara belli mesafe koyan, yemek yapmayı seven, hayata bağlı bir yaşantı.
bencem eğlencelisin duygusalsın sorgulayıcısın tam bir tatil kızısın seni elinde bir fincan kahve ve bir dilim cheesecake ile paristeki ünlü bir cafede görüyor vibesi alıyorum gözünde gözlük ve havalı havalı oturuyorsun :)
Valla sitede uzun zamandır senin gibi kafa dengi iyi biri tanımamıştım bana hiç bir zararın olmadı hatta başkasına da bir zararını görmedim sitede her zaman görmekten mutlu olduğum birisin 👏🏻👏🏻👏🏻
Güzel bir yemek kültüyün vayy🍀🦄 Bence paylaşımlayını kaçırmamaya öjen gösteriyorum 🍜🌮 Duyarlı biy kişiliğin de vayy🦄✨ Bana böyle biy ijlenim veyiyoyşun 🌷🌮🦄🪻🍀🌷✨❄️🦄🦄