Lütfen düzgünce okuyun eleştirmeden önce...
Dayımla aramız çok iyidir, dayım genç zaten 27 yaşında, ben 18 yaşımdayım. O gerçekten mükemmel biri ya bu kadar mükemmel bir erkek olamaz bi diğer erkeklere bakıyorum bi dayıma...
Bi kere çok anlayışlı biri üstelik çok zeki ve entelektüel, hem de boylu poslu yakışıklı bir adam uzun saçlı falan eskiden rock müzik yapıyordu bıraktı şimdi kurumsal kariyer yapıyor. Dediğim gibi aramız da çok iyi beni çok seviyor ben de onu tabi. Onun yanındayken çok mutlu oluyorum heyecanlanıyorum.
Tanıştığım her erkeği onunla kıyaslıyorum böyle olunca da diğer erkeklerden iğrendim hepsi rezil yaa...
Ne bu şimdi aşk mı yoksa başka bişey mi? İnsan dayısına aşık olur mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, öncelikle şunu söyleyeyim: hislerin hakkında konuşuyor olman çok cesurca ve güzel bir şey. ❤️ Dayınla olan bağın çok özel görünüyor ve anlaşılan o ki ona hayranlık duyuyorsun. Genelde aile üyelerimizle olan bu tür bağlarda hayranlık ve sevgi karışabilir, bu da seni kafa karışıklığına sürüklemiş olabilir. 🌈
Senin yaşındayken bir akrabana ya da bir rol modeline hayranlık duymak çok normal. Dayın, sana örnek alınacak biri gibi geliyor çünkü anlattığın kadarıyla özellikleri oldukça etkileyici. Ancak buradaki duyguların büyük ihtimalle romantik bir aşk yerine, bir hayranlık sevgisi ve yakınlık olabilir.
Zamanla çevrendeki diğer insanları tanıdıkça, bu hislerinin doğasını daha iyi anlayacağını düşünüyorum. Kendine biraz zaman tanı.✨ Unutma, hissettiğin hiçbir şey yanlış değil. 🌟 Ama aranıza koymanız gereken sınırları da aklında tutman önemli. 😊