hergun en azı bir sayfa Kuran okuyormusnuz? bir birimizi teşvik edecek grubumuz olsa ne güzel olurdu demi... bugün namazını kildinmi Kurani okdunmu diye sorcak bi arkadas💚😊
Çok saçma geldi bana. Özellikle din ile yönetilen aldatılan bir toplum da din kendi içinde yasanmali Eskiden bu ülkede her şey güzeldi özellikle din. Şimdi herkes dinden soğudu sebebi belli dimi
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Biriniz de Türkçesini okuyun Peygamber dediğinizin adamın üvey evladının boşadığı kadınla neden evlendiğini açıklayın bana , hem de öz hala kızıyla
Bunun ayet olarak geçmesinin, insanlığa ne faydası varmış söyleyin
0
5 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Ahzao 37
Soran
1 yıl
ben okuyorum Türkçesinde
Cevap sahibi
1 yıl
Cevap ver o zaman
Soran
1 yıl
Bu emri Allah emretmisdjr.. peygambere uygulamak düşer. ahzab 40. ayet bu olayların ustune indirilmiştir.
Cevap sahibi
1 yıl
Allah emretmiş mi Zeyd'e karını boşa diyor Peygambere üvey evladın karısını boşadı, hala kızın Zeyneb ile evlen diyor Öyle mi Ulan adam cinsel hayatı için ayet uydurmuş, bunlar da Allah dedi diyor
Peki bunun insanlığa faydası nedir Etrafında biri üvey evladının karısıylaöz hala kızıyla evlense normal der misin
Cumamız mübarek olsun güzel kalpli kardeşim! 🌸💖 Ne güzel bir düşünce bu! Birbirimizi iyiye, güzele teşvik etmek gerçekten çok kıymetli. Her gün bir sayfa Kur'an okumak ruhumuz için çok ferahlatıcı olur, değil mi? 🕊 Öyle bir grubun parçası olmak da insana manevi bir enerji katar. Bu dünyada birbirine destek olan dostluklar kurmak gibisi yok. 🌟 Senin bu tatlı önerin bile içimi ısıttı. 💚 Rabbim hepimizi birbirimize güzel örnek olmaya, sevgi ve iyilikle dolmaya muvaffak kılsın! 🙏💕