Muhafazakar yetiştim hayatıma gelen tiplere göre bunlar hep normaldi ama tamam dokunursan sararin elini tutarsn ama dudak öpüşmesini kabul edemiyorum evlenmeden cok yanlış geliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Haklısın kendince ama bende muhafazakar yetiştim ama artık evlenmeden cinsel ilişki yaşanmalı uyum var mı hastakik var mı beklentileri karşılıyor mu
Karpuz alır gibi yapiyoru evliliği yavkabak çıkarsa ya da muhafazakrlara veya millete söylemek gerek evlenmeden önce olma diyorlarsa evliliği kolastirsinkar artik04 Yorumla
Soran1 yılKonuştum dedim benim fikrim bu yönde sen ilişkide sıkıntı yasayacaksan hani bitsin gbisinden, insan sevgilisi ile bir şeyler yaşayabilir dedi opsume dokunma , bende yok dedim saygı duyarım dedi konuyu kapattı
Soran1 yılYani şu an saygi duyuyorum dedi ama ileride kesinn isteyecek
En İyi Cevaplar
İnandığın değerlere saygı duyması gerekiyor öncelikle seninle ilişki içinde olan bir insan zaten buna göre konuşup bir ilişki başlatırsınız öbür türlüsü olmaz bu durumdan dolayı yargılamak olmaz bu düşünce yapısı bana uymaz diyen bir kişi böyle bir kişiyle yakınlık kurmaz yani hayatınızda ki değerlerinizi insanları falan ona göre seçin
00 Yorumla
Buradaki herkes çok iyi bir şey tam evlenmeliksin falan der ama emin ol hepsi iki güne uzaklaşır sen bunu karşındaki kişiyle konuşman gerekiyor ya seni öyle kabul edecek ya da gidecek. İyi veya kötü bir şey değil yaşam tarzı ama çoğu insana sıkıcı gelebilir bu durum.
01 Yorumla
Soran1 yılKonuştum dedim benim fikrim bu yönde sen ilişkide sıkıntı yasayacaksan hani bitsin gbisinden, insan sevgilisi ile bir şeyler yaşayabilir dedi opsume dokunma , bende yok dedim saygı duyarım dedi konuyu kapattı
1 yılÇok doğru düşünüyorsun. Bana göre çokta güzel bir düşünce... Çok seven çok isteyen evlilik düşünüp bunun için uğraşsın. Gerisi geçmişe bir leke oluyor.
06 Yorumla
Soran1 yılHah bende bunu diyorum hadi öpüştn ettn ee ayrıldın noldu geçmişinde kirli bir şekilde kaldı bende bunu istemiyorum
- 1 yıl
İçten düşününce evleneceğin insanı bulsan bile bu mahcubiyetten kaybedebilir derecesine varabilir. Topluluğun hepsi bunu normal karşıladığı için şahsen bu neslin insanı değilim diyorum ben o yüzden düzgün insanlara denk gelmek çok önemli oluyor. Çok azız böyle düşünen insanlar olarak ama ne bileyim Allah en hayırlısının iyisini versin.
- 1 yıl
Açık söylemek gerekirse sizin gibi bunlara dikkat eden insanları görünce bizlerde umudumuzu diri tutuyoruz. Yoksa zaman fazlaca kötü
Soran1 yılNe yapacağımı inanın bilmiyorum 26 olcam kendime uygun birini bulamıyorum hepsinin amacı beden sexs cinsellik evlenmeyi beklemek çok mu zor geliyor anlamıyorum
- 1 yıl
31,5 oldu yaşım inan bende çözemedim. En son çevreme de bakarak tesettürü araştırır oldum. Çok nadir doğru kullanan gördüm. Belki de onlarda yabancı insanlardı. Allah'a sığınıyorum artık yoksa olacak gibi değil, harici bekarlıktan devam
- 1 yıl
Yaştan dolayı artık evleneyim diye de bakmıyorum. Şunları düşünebilecek aklı başında bir insan olması çokça önemli... İbadetinde olmak her insanın harcı değil zaten bu devirde, üzerine konuşsan git çarşaflı bul diyorlar ki benim annem çarşaflı buna abes bakmamın imkanı yok
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm… Seni çok iyi anlıyorum. Büyüdüğümüz çevre, aldığımız değerler davranışlarımızı ve hislerimizi çok etkiliyor. 🌸 Muhafazakar yetiştiğin için öpüşmek gibi fiziksel yakınlıklara karşı sınırların olabilir, bu son derece anlaşılır bir durum. Ama unutma, önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Eğer bu sana yanlış geliyorsa, sınırlarını net bir şekilde ifade etmen çok önemli.
Bu durum, ilişkinin ilerleyip ilerlemeyeceği konusunda partnerinle olan iletişime ve uyuma bağlıdır. Eğer saygılı ve seni anlayan biriyse, bu konuda birbirinizi dinleyip bir orta yol bulabilirsiniz. 🌟 Kendini suçlu ya da farklı hissetme. Sadece aynı değerlerle birine ihtiyaç duyabilirsin ve bu gayet doğal. Her ilişkide değer uyumu çok önemli❤️!00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
25Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılilerleyebilir tabi ki de
00 Yorumla İlerlemezse ilerlemesin ne yani ahahah erkek milleti icin mi yaşıycaz. Degerlerimizi koruyalım bir zahmet. Herkes kendi dengini bulur zaten.
01 Yorumla
Kendi dengin biriyle bunlar sorun olmaz. Dogru olanı yapıyorsun ilerde daha iyi anlayacaksın.
14 Yorumla
Soran1 yılBana libidom yüksek biri dedi çok yüksek dedi bu bir Hadi bir iki kere söylediği 3 kere söyledi Ben yine istemedim ki istemem zaten E nereye kadar tabii kavga çıkaracak bana
Ilerler duzgun seni gercektwn seven biri sorun etmez zaten muhafazakar duzgun birini bul
07 Yorumla
Soran1 yılHayir tabikide 3 gündür tanışıyoruz konuyu açtım hani Benim fikrim bu gibisinden hani dedim acaba benim fikrim uyuyor mu dedi İnsan sevdiği ile sevgilisiyle öpüşür doktor falan hani ilerisi olmaz dedi Tabii hakkını yemeyeyim öpüşür dedi dokunur dedi Ben de dedim ben hiçbir teması Doğru bulmuyorum saygı duyarım dedi konuyu kapattı hemen konuşmadı yani Anlamadım ben de
Soran1 yılDokunur *
Soran1 yılBugün oldu canım henuz yüz yüzede gelmedik 3 gündür tanışıyoruz
O da senin yaşam tarzın tabii. Sana ve yaşam tarzına saygı duyabilecek insanlarla beraber ol.
016 Yorumla
- 1 yıl
Bu kız gibi olma sen soran temiz kal boş ver başkalarını
Soran1 yılBitirmedik henüz güzelim sadece konuştuk ve dedi saygı duyarım konuyu kapatlm kapattk konuşmaya devam ettik , bide kız eklemiş oda kafamı çok karıştırdi
- 1 yıl
Kıza bozulma diye tavsiye veriyorum seni görüp de örnek almasın diye
- 1 yıl
Hımm anladım. Seni geçiştirmesine ve manipüle etmesine izin verme sakın canım. Böyleleri genelde konuyu kapatır gibi gözükür ama kapatmaz. Sen kendi tercihlerinden ödün verme. Bu senin kararın. Kız falan eklemişsile de artık her şeyi açık açık konuşmanın zamanı gelmiş demektir. Yani istiyor mu istemiyor mu diye açık açık sor. Ancak bu şekilde bi yere varabilirsiniz.
- 1 yıl
Sorduğun bir soruda evlenmeden cinsellik normal diyorsun millete? Böyle yaparak kötü örnek olma millete
- 1 yıl
Seni kim niye stalklasın hesabın açık ayrıca güzellik uzmanı olduğun için mi yüzünü sakladın
- 1 yıl
Umarım müslüman değilsindir
- 1 yıl
Zina etmeye devam et
- 1 yıl
Annen babana yazık gelecekte ki eşine çocuklarına yazık kimse böyle birini istemez anca mezhebi geniş bir adam ister öyle adamla da asla mutlu olamazsın kadında geçmiş bu yüzden önemli işte
Aile & Toplum konusunda 352 cevap paylaştı. e zaten o şekilde yetiştiğin için doğru olanı yapman ve bu şekilde ilerlemen çok doğru olur
029 Yorumla
Soran1 yılAma kimse kabul etmiyo bilmiyorum
Soran1 yılMaalesef değil yaşamış diye düşünüyorum 29 yaşında yakışıklı biri , ve evet bana uymuyor
Soran1 yılKendimi kötü hissederim o kdr eminim ki çünkü önceden de hayatıma biri girdi opusmedik ama elini belime vs attı dokunmaya kalktı ben ittim kendimi kötü hissetim
Soran1 yılPeki ben şu an ki kisiyede fikrimi belirttim neden bitirmedi?
Soran1 yılDedim zaten benim fikrim bu yönde , sende ilişkide sıkıntı yasayacaksan bitsn gbisinden saygi duyarım dedi konuyu konuşmadan kapattı
Soran1 yılUyum sağlamak yerine belki beni ikna edecek belki bir iki defa meyledecek ben istemicem kavga çıkacak
Soran1 yılYa sorun buna meyelderse benim fikrimin bu olamasini bilmesine rağmen benim korkum bu
Soran1 yılGüvenmekten kastım rahat takılan biri belli ister bunları
Soran1 yılValla Allaha dua ediyorum benim icn hayırsız biri ise çıksın hayatimdan
Soran1 yılHesabına kız ekledi şaka gibi
Soran1 yılYa bisi dyim mi benm fake hesabımdı o test etmek istedim adm kabul etti geri takipte yapti , Niye düzgün biri çıkmıyor karşıma anlamıyorm bak sana yemin ediyorum kaç günde 100 istek geldi diyebilirim hiçbirini kabul etmedim sırf onunla konuşuyorm diye ama görüyorum ki aynı şeyi benim için düşünmüyor
Soran1 yılBen yedeğiym demek
Soran1 yılHislerim kuvvetlidir birine ilk etapta isinamadiysam bisi çıkıyor heyecan sıfır istek sıfır bende ona karşı ve kız eklemesinide gördüm
Soran1 yılAma hala konuşmaya devam ediyoruz 😄
1 yılElbette çok yanlış istese de yapmamalısın seven adam istemeye gelir ve alır
017 Yorumla
Soran1 yılTamda istediğim bu yemin ediyorum ya ama karşı taraf bunu normal görüyor
- 1 yıl
Görmesin öyle göster kendini gitsin dengini bulsun payımızdan yemesin. Efendi ahlaklı kadın bulamıyoruz yemin ederim
Soran1 yılşu an mesela konuştuğum biri var sordum dedi öpüsür ve dokunur vs normal dedi bende bana göre normal degl dedim
- 1 yıl
Aferin kıss sakın hıı, böyle erkek olunmaz lütfen istediğiniz birini bulun, bulduğunuz kişide özellik aramayın yolunuz şaşar genelinize söylüyorum
- 1 yıl
Sevgilim bile yok benim, öyle kolay mı sevmek hı. Naylon sevgi olmazolsun
- 1 yıl
Yani zorla yapamaz ya, bu kadınlar kendini frenliyorda bizde frenleyen çok az ya da nefsine hakim olan. Bu yaşta sevgilim olmadı düşün. Gitsin sevisecegi birini bulsun
Soran1 yılFikri mi belirttim bitirebilir kendisi
- 1 yıl
Yanii helal olsun sana kız evlenilecek kadınsın vallahi senin gibi biri çıkmıyorki karşıma evlilik düşüneyim
Soran1 yılTeşekkür ederim, ne yapmalıyım peki
- 1 yıl
Rica ederim. Arkadaş gibi davran geç görüldü yap cevap verme bir ara konuş yüz verme falan vazgeçer o. Uzak kal müsait değilim de sebepler sun
Soran1 yılEn son konuştuğum da saygı duyarim dedi konuyu kapattı hemen
- 1 yıl
İşte çekiniyor uzaklaşmandan o yüzden, ama şu da var sakın sevmiyorsan ümit verme ve gururuyla oynama yeter 😀
Soran1 yıl3 gündür tanışmisz ne sevmesi
- 1 yıl
Hıı yenisiniz oha yuh hemen engel 🤣
Soran1 yılNeden engel ya🙂
- 1 yıl
Şaka amaçlı pfff
Yani olabilir ve seninle birlikte olan kişide buna saygı duymalı
01 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılKendin gibi birini bulursan sorun etmez herhalde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO zaman flört etmemen lazım. Senin direkt nişanlanıp evlenmen lazım
07 Yorumla
Soran1 yılÖyle bir şey mümkün mü sence değil
Cevap sahibi1 yılMümkün arkadaşım beğendiği kızla 2 3 ay konuştu sonra nişanlandı. Nişanlılık döneminde tanıma aşaması oluyor zaten
Cevap sahibi1 yılmuhafazakarlık böyle olur her adamla konuşuyorsan bazı şeyleri yapmaya razı olucan yoksa yanında adam tutamazsın.
Soran1 yılBizde yeni tanıştık 3 gündür diyebilirim birbimizi tanımaya çalışıyoruz, ama 1,2 ay olunca öpüşmek dokunmak isterse ben napcam, ve 3 ayda nişanlanmak ister mi onuda bilmiyorum
Soran1 yılNe alakaya kendi bedenimi neden kullandirtaym ben Allah korkusu yok mu
Cevap sahibi1 yılO zaman flört etmicen niyeti ciddi adamla tanışıcan
Soran1 yılBen nerden bileym adamın niyeti ciddi değil illa yine flortlesmek isticek
1 yılcanim bu senin saygiduyulasi dusuncen. eminim senin bu sadakatine uyan erkekler vardir.
078 Yorumla
Soran1 yılGüzelim yok ki gerçekten yok bulamıyorum şu an da kafam karıştı zaten o ister eminim bende olmaz dedik yani bana göre değil saygı duyarım dedi konuyu kapattı hemen
- 1 yıl
@Berat_krc çünkü erkeklerin libidosu hiçbir zaman düşmez ama kadınların yaşlandıkça düşüyor
- 1 yıl
@Berat_krc 70 lik dedeler bile karı kız peşinde koşuyor ordan anla yani erkeklerin halini
Soran1 yılNapalim yani kocamız olmamış kişilere kendi bedenimizi mu sunalım
- 1 yıl
@Berat_krc benim dedem karı kızla oynaşcam diye başka şehire taşındı aq karı bunu çağırdı gel burada yaşayalım diye dedem de 82-83 yaşında erkekler her yaşta aynıdır diye boşuna dememişler
- 1 yıl
Ama nikahları var allahdan
Soran1 yıl@Berat_krc zaten sunmadigm için hep yalnız kaldım. kac kişi bana ahlaksız teklifte bulundu oramin buramin fotosunu istedi, şu an ki konuştuğum kişide diyo ki öpüşme dokunma olmali ben doğru bulmuyorum dedım ilerlesek ister mi sizce
- 1 yıl
Soran şimdi senin gibi kız da az kaldı çoğu kız erkeklerin o dediği şeyleri kabul ettiği için erkekler de utanmıyor kızlara öyle teklifler ederken tüm rahatlığımız rahat kızların çok olmasından kaynaklanıyor
Soran1 yılBende şu an düşünuyorm acaba konuşmayı kessem mi ilerletsemi
- 1 yıl
Senin karşı olduğun şeyi aşağıladıysa kes tabi adam belli ki senle sevgili olsa birşeyler isteyecek
Soran1 yılİster mi cidden ya
- 1 yıl
Öpüşmek olmalı diyorsa ister tabi
- 1 yıl
@Berat_krc zaten her şey ufak temaslarla öpüşmeyle başlar sevgili olanlar ilk önce bunları yapar sonrası zinaya doğru hızlıca gider
Soran1 yılBana dedi ama sınırlar olur ama sevgililer dokunur ve öpüşür
- 1 yıl
Sen safsın baya soran ama iyi insanlara denk geldin seni uyarıyoruz o dokunan öpüşenler emin ol öyle kalmıyor ilerde onun daha fazlası da yaşanıyor ben yaşamadım dindarım ama biliyorum her şey o ufak masum denilen temaslarla başlar
Soran1 yılDalga geçmiyorsunzu değil mi? O kdr mi kötü bir durum o insan cidden böyle mi yapar veya ister
- 1 yıl
Öpüşme olmalı diyorsa neden istemesin? Sana direk demiş öpüşme olmalı diye niye dalga geçelim
- 1 yıl
@Berat_krc evet bazı pislikler dindarlar daha istekli olur diyor dindar olmayıp dindar isteyen hadsizler var öyle biliyorum
Soran1 yılZaten benimde içimi kemiren bu kafamı karıştıran bu , belli ki ilişkisinde istiyor normal buluyor bunu " ben ona dedim ben hiçbir teması doğru bulmuyorum " diye oda dedi ki saygı duyuyorum konuyu kapatalım, insan öpüşemeyecegi kişi ile neden hala ilerlesin benim anlamadığım bu bende haliyle diyorm ki demek adam kabul ediyor
- 1 yıl
@Berat_krc masum kıza zaten şeytan gibi bir erkek denk gelirse o kızın vay haline burada çok denk geldi erkek arkadaşıma güvendim bir şeyler oldu beni terk etti diye ağlayan kız çok vardı eskiden şimdi zaten devir rahat herkes kendi isteğiyle yapıyor herşeyi
- 1 yıl
Varya yanlış anlama baştan öyle der sonra senle baş başayken birden dudağına yapışır çok var öyle sapıklar duydum yani kızlar anlatıyor siteye gelenler sevgilim aniden öptü tokat attım falan diyen ne malum sen bişey anlatırken dalgın bir anını yakalayıp öperse falan
Soran1 yılKız eklemiş bide normal mi?
- 1 yıl
@Berat_krc kızlar işte her iyi davranını iyi adam sanıyor ya bende sinirden çıldırıyom böyle şeyleri görünce
- 1 yıl
Tanıdık biriyse normaldir herhalde
Soran1 yılFake hesabımdı.
- 1 yıl
Ne fake hesabındı anlamadım
- 1 yıl
@Berat_krc bazı fake hesaplar çok gerçekçi duruyor
Soran1 yılBenim fake hesabım baya gerçekti takipçi takip edilen sayisi profil falan zaten anlasaydı geri takip yapmazdı
Soran1 yılBeratcim 3 4 günde ne sevmesi
- 1 yıl
He anladım çocuk senin fake hesaba istek atmış okey
- 1 yıl
Soran senin daha önce sevgilin oldu mu
Soran1 yılYa isteği ben attım dedim bakayım kabul edip geri takip yapacak mı yaptı yani
Soran1 yılEvet oldu Ama hepsi uzak mesafe ve cinsellik yüzünden bitti
- 1 yıl
Yani fazla muhafazakar birisin ya görücü usulü bul ya da muhafazakar ortamlara gir
Soran1 yılBilmiyorum ya sıkıldım cidden, konuşmayı da surduremiyo bi emoji atarm oda atar sonra benim konuşmayı sürdürmem gerekiyo
Soran1 yılGörücü çıkmaz ki bana hiç
- 1 yıl
Neden çıkmaz
- 1 yıl
@Berat_krc o tarz kızlar düzgün kızlardan daha fazla evlenmek istiyor namuslu gibi görünerek bizim burada lisede kaşar olan çoğu kız okul bitince evlendiler görsen erken yaşta evlendiler diye namuslu sanarsın
Soran1 yılBizde görücü yok herkes kendi bulduğu sevdiği kişi ile evlenir , bide bana bakın anca sar sapıkla uğraşıyorum yok öpüşmek normal yok dokunmak normal yok svsmk normal ya evliliği beklemek bu kdr mi zor sevgiliyz sevgili sanki helal demek
- 1 yıl
Kucukkene bende böyle düşünürdüm 23 e geldim ask mesk yalanmis cinsellik tatminle kendime gelmeye calisan biri oldum erkeklere hak ver senin yaninda durmasi bile azab ona akfhahddj bilmiyorsun isin ne boyutta tehlikeli olduğunu bilseydin kimseyle buluşamazdin benim ablam qlfkshdhhe
Soran1 yılSabahtan adamı gomuyodn şimdi hak ver diyosn cidden dalga geçiyorsunuz ya
Soran1 yılErkekler kullandıkları kızların sonradan arkasına çok konuşuyor Mesela ben bu sitede de çok gördüm İkna etmiş gitmiş Sonra demiş yapmasaydın etmeseydin Sonra gidip kendilerine Temiz kız arıyorlar
Soran1 yılAmann bu devirde Allah korkusu erkek mi kalmış Allah aşkına
Soran1 yılE daha napalm Allah aşkına ya o zaman hiçbiriyle muhatap olmayalım kalalım babamızın evinde
Soran1 yılİnşallah bisi diyemiyorum ki yoruldum çünkü
Soran1 yılNeyse
- 1 yıl
Yaşın kaç senin soran
Soran1 yıl25im
- 1 yıl
Anladım
- 1 yıl
Nerelisin
- 1 yıl
neden benim yorumuna yazıyorsunuz. Kendiniz ayrı yerde yorumlayın.
1 yılBu yetişmenle alakalı dediğin gibi ama günümüzde normal karşılanıyor bunu atlatmak istemiyor musun
05 Yorumla
Soran1 yılHayır çünkü bende yanlış buluyorum
- 1 yıl
Ama sevgilin olunca bu durumu yadırgıyor değil mi
Soran1 yılEvet şu an konuştuğum biri var mesela bu onu normal karşılıyor yani öpüşme dokunma gbi
Soran1 yılSaygı çevcevesi içinde olacaksa
- 1 yıl
Tabiki öyle olacak
- Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı.
1 yılSenşn için zor bir durum bu nasıl aşacaksın
03 Yorumla
Soran1 yılHa illa ananı babanı ez namusunu ez or§bu olma yolunda ilerler
Soran1 yılİlerle diyosn
- 1 yıl
Hayır öyle demiyorum sen bunu mu anladın dediklerimden
1 yılGel alıyım seni
02 Yorumla
Soran1 yılBabam yaşındasın bide gelmiş aliym seni diyosn pes
- 1 yıl
Yasın 27 değil mi
1 yılTam evlenmelik kızsın
020 Yorumla
Soran1 yılAma bunu dediğimde benden uzaklasiyolar
- 1 yıl
Onların amacı eğlencelik
Evlenmek isteyen böyle şeyler istemez
Soran1 yılKonuştum saygı duyarım dedi konuyu kapattı ama ona göre normalmis
- 1 yıl
O geniş çevrede büyümüştür ve bir sürü tecrübe edinmiştir bnce ondan sana hayır gelmez
Soran1 yılCidden mi :( sorun mu yasariz diyorsn
- 1 yıl
Sorun yaşar mısın bilemem ama sürekli o konu yüzünden sorun çıkarır gibi
Soran1 yılEvet çünkü libidom yüksek biriym dedi mesela şu an iyi ki yanımda deglsn gni cümleler bi kac gündür tanışıyoruz
- 1 yıl
Tanışma aşaması ise sevgili olma bnce yol ver şimdiden
Soran1 yıl3 gündür tanışıyoruz
- 1 yıl
Ciddiye binmeden konuşmayı kes bnce
Soran1 yılAma fikrimi biliyor , kendisi kesebilir
- 1 yıl
O seni ikna eder zamanla aşık olunca. Kesin çok güzelsin o yüzden bırakmıyor eğer güzel olmasan onu dedğin için engel atmıştı
Soran1 yılCok beğeniyor evet
- 1 yıl
Ben düşüncemi söyledim karar senin
Soran1 yılBilemiyorum ne yapacağm ya ne zamandan oldu cevap vermedim ona
- 1 yıl
Dene o zaman ne diyim
Soran1 yılDenemek istemiyorum
- 1 yıl
O zaman sohbeti kes yol ver kendin gibi birini bulursun elbet
Soran1 yılBulmak çok zor emin olabilirsin
- 1 yıl
Haklısın sana katılıyorum. Kız bulmak da zor malaesf devir bozuk
Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. onla uyuşman imkansız bağlanmadan bitirin
026 Yorumla
Soran1 yılBende kabul etmek istemeyince ne olacak kavgs
Soran1 yılAma ben fikrimi belirtti Neden hala konuşmaya devam ediyor ki o zaman
Soran1 yılBenim ve ailemin katı olduğunda biliyor aslında ama bilmiyorum ikna edemez benim kararım bu yönde benm ailem bans güveniyorken ben bunu yapmamam
Soran1 yılBizde yeni tanıştık 3 gündür diyebilirim birbimizi tanımaya çalışıyoruz, ama 1,2 ay olunca öpüşmek dokunmak isterse ben napcam, ısınamıyorum ztn duygularım yok
Soran1 yılSebeb olarak ne diyebilirim
Soran1 yılBilmiyorum aslında iyi anlaşıyoruz sadece fikir ayrılığı yaşadık bu konuda vicdanım rahat değil
Soran1 yılVe hesabına kız eklemiş bu normal mi ben onunla konuşmaya basladifimdan beri bir kişiyi bile eklemedim
Soran1 yılBenim fake hesabim
Soran1 yılAynen evet
Soran1 yılVar evet ama yazmadim
Soran1 yılHayır ben attm istek
Soran1 yılBenim fake hesabım baya gerçekti takipçi takip edilen sayisi profil falan zaten anlasaydı geri takip yapmazdı
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılSenin gibi muhafazakar bul o zaman
00 Yorumla Konsmali bunu tecrübeli biryle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılİlerler ama ihtimal azalır
04 Yorumla
Soran1 yılAma ben zorunda değilim ki bu kdr sevgili kişi var hepsi opusuyor mu saniyorsn
- 1 yıl
Hayır
Soran1 yılEe bak işte
- 1 yıl
Ben zorundasın demedim ve herkesin öpüştüğünü de sanmıyorum 🤦🏻♂️
1 yılevlenirsiniz
042 Yorumla
Soran1 yılNasıl evleniriz
- 1 yıl
öpüşme sakın.
erkekle ne kadar cinsel yakınlaşma olursa bağ o kadar ince olur giderek zayıflar
erkeklerin çoğu cinsel arzuyu aşk zanneder. sevişince aa buda diğer kızlar gibi bakışıyla saygılarını yititrirler. evlenmeye değer bulmazlar odunlaşırlar
Soran1 yılYemin ediyorum aşırı mantıklı bir cevap tamda bunu kastediyorm hadi öpusür koklasir istediğini alır beni sevecek sayacak bir şey olmaz
- 1 yıl
evet öyle :)
Soran1 yılPeki bisi dicem bu benden ilerde ister mi öpüşmeyi dokunmayi
- 1 yıl
Evet ister ama sen geri adım atma. çünki öyle başlayıp devamı geliyor mutlaka
Soran1 yılEvet korkutugm şey 🥲bide biterse ilişki ayy ne kadar kötü
- 1 yıl
evet kötü oluyor tabi.
Soran1 yılNe yapacağımı bilmiyorum
- 1 yıl
gülümseyeceksin. tatlı dilini güleryüzünü özlesin , dudaklarını memelerini özleyecekle olmaz
Soran1 yılVallahi bana dedi benim libidom cok yüksek haberin olsn şimdiden, hani şu an yanımda ikide falan değilsin ya da keşke yanında olsan gibi laflar kullandı zaten bu üç gün içinde
- 1 yıl
o zaman ayrıl
bunu diyenden gelecek bekleme.
Soran1 yılKeşke kendisi bitirse
- 1 yıl
bitirmez sen defol demedikçe bitmez
Soran1 yılSebebini sorcak
- 1 yıl
Senin amacın beni s... k de. ben böyle şeyler istemiyorum de
Soran1 yılAbartmasan mi
- 1 yıl
hayır abartmıyorum. libido falan diyen adamın amacı başka ne olacak tı ki *
ilk sarılayım dokunayım sonra öpeyim sonra emeyim derken hep fazlasını ister. bir bakmışsın altında eze eze inletiyor seni.
Soran1 yılVe hesabına kız eklemiş bu normal mi ben onunla konuşmaya basladifimdan beri bir kişiyi bile eklemedim
- 1 yıl
kendin gibi görme onu. niyet başka olunca sen olmazsın başkası o olmazsa başkası denemeler devam eder
Soran1 yılBaşkasını eklemesi bile yetti.
- 1 yıl
sıkma canını , böyle hafifler çıkacak karşına , deneyecekler kandırabilirmiyim diye.
Soran1 yılNiye düzgün biri çıkmıyor karşıma anlamıyorm bak bana yemin ediyorum kaç günde 100 istek geldi diyebilirim hiçbirini kabul etmedim sırf onunla konuşuyorm diye ama görüyorum ki aynı şeyi benim için düşünmüyor
- 1 yıl
istekleri boş ver. yolda otobüste minibüste falan çıkarsa biri değerlendir. istek atanlar sen gibi 100 kıza atıyor , kim verirse
Soran1 yılBugüne kdr hiç kimse yolda görüpte tanışalım demedi
- 1 yıl
:) çalışıyor musun öğrencimisin evdemisin
Soran1 yılÇalışıyodm çıktım evdeym Şu an
- 1 yıl
acele etme. elbet sana da tümüyle sen olduğun için seni beğenen biri çıkacak. acele edersen birine kandırlabilirsin
Soran1 yılUmarım öyledir ama bn bununla konusmayi bitiremedim daha
- 1 yıl
sevişme konusunda ona olumlu konuşmazsan o bitirir zaten merak etme
Soran1 yılSözde dedi sınırlar bilinmeli ama öpüşme dokunma olmalı dedi
- 1 yıl
oda biliyor onları yapınca fazlasına da razı geleceğini. senin de nefsin var. dokununca öpünce seninde hoşuna gidecek. ayıp günah demeyeceksin.
Soran1 yılBilemiyorum aklında neler var annem mesela gördü bunu bu tiplerden hayır gelmez dedi sen düşün
- 1 yıl
annene güvenmelisin
Soran1 yılBilemiyorum artık kafam çok karışık
- 1 yıl
ben biliyorum :) öpüşürseniz dokundurursan sevişirsiniz.
Soran1 yılDaha kötüsü beni cinsellk için kullanır ve evlenmez
- 1 yıl
evet kesinlikle. sen farkına bile varmazsın. ciddiyim anama anlattım evlilik hayaller i 5 çocuk istemeler falan derken hayal kurarsın bir yandanda oranı buranı emdirir yalatırsın.
Soran1 yılCidden böyle mi oluyor bu işler yoksa ben mi çok safım
- 1 yıl
evet böyle oluyor büyük çoğunluğu.
Soran1 yılAcaba fakemden mesaj atsam döner mi
- 1 yıl
döner. canı istiyor razı gelecek diye umutlanır
- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
m 1 yılZor gibi
05 Yorumla
- 1 yıl
Ne kadarlikti
Soran1 yıl3 gündür konuşuyoruz bugün konuştuk bu konuyu
- 1 yıl
Yani 3 gundede bu mu kknusulur yahu. 1 hafta sonra gel yatalım der zaten niyeti belli
Soran1 yılHayır ben sordum Evlenmeden cinselliğe nasıl bakıyorsun Yani fikrini öğrenmek istedim bana dedi insan sevgisi ile öpüşür dokunur falan dedim bende Hani hiçbir teması Doğru bulmuyorum sonra dedi saygı duyuyorum konuyu kapatlm dedi
Yazik sana ya böyle olman
016 Yorumla
Soran1 yılNeden ki? İlla kendi bedenimizi mi kullandiracaz erkeklere sevilmek için
Soran1 yılÖpüşmek ne zmaan tanışmak oldu
Soran1 yılİşte ailem ne yazık ki pek izin vermiyo
Soran1 yılEvden çıkma bahanem yok ve anneme yalan diyemiyorum maalesef
Soran1 yılEvet
Soran1 yılHayır açık biriyim
Soran1 yılOldu tabi ama 3 yıldır kimseyle yüz yüze gelmiyorm genelde uzak mesafe oldu
Soran1 yılSevgilim oldu evet
1 yılÇok doğru Allah daim etsin
019 Yorumla
- 1 yıl
Maşallah işte
Soran1 yılKonuşmayı bitirmeliyim
- 1 yıl
Sakın kendinize dokundurtmayin
- 1 yıl
Anlamadım
Soran1 yılBende bunu istemem tabikide o yüzden yalnızım çünkü kimsenin istediğini veremiyorum
- 1 yıl
Helal yalnızlık haram birliktelikten iyidir
- 1 yıl
Neyse Allah'a emanet ol kardeşim tamam Allah selamet versin
- 1 yıl
Ben sana vaktimi ayırıp yardım etmeye çalışıyorum ama geç cevap veriyorsun
Soran1 yılNe diyeceğimi bilmiyorum ki teşekkür ederim yinede
- 1 yıl
İşte bu yüzden hiç kimseye yardım etmek istemiyorum
Soran1 yılYardim dediğiniz 2 kelime insanız herkes herkesle konuşur
- 1 yıl
Tamam kardeşim ne yapıyorsanız yapın
- 1 yıl
İnşallah pişman olmassiniz
Soran1 yılBen şu an onunla konuşmuyorum şu an düşünme asamasindaym
- 1 yıl
Siz bilirsiniz
Soran1 yılİyi günler
- 1 yıl
Sanada
- 1 yıl
Karar senin
İlerlemez
01 Yorumla
1 yılEvlen o zaman
00 Yorumlaİlerlemez
02 Yorumla
Soran1 yılNapiym yalnız mı kaliym
O kadar da değil
05 Yorumla
Soran1 yılNapiym böyle yetistm
Soran1 yılOnunla evlenecegm ne malum ya beni kullanmak isterse?
Soran1 yılHadi öpüşmek ayrıldk benim karşıma daha iyi biri çıktı demez mi sen öpusmussn olmaz diye böyle şeyler çok var
1 yılYaş kaç
04 Yorumla
Soran1 yıl25im
- 1 yıl
Ee napcaksn öyle birini bulamazsan
Soran1 yılNapiym her tanıştgmla öpüşüp koklascakmiym
- 1 yıl
Hayır sadece bir şey sordum
1 yılAferin
03 Yorumla
Soran1 yılAma bunu dediğimde benden uzaklasiyolar
- 1 yıl