Şimdi şöyle... Sabaha kadar yalnız kalmam lazım konsantre olmam gereken bir işim var ama asla yalnız kalamıyorum. 5 yaşında oğlum var son zamanlarda asla gece uyumuyo. Uylu ilacı aldım. Sabah 12de kalkıyo öğlen uyuyo bazen uyumuyo gece 1 falan ilaçla anca uyuyo ama 1 2 saat sonra tekrar uyanıyo. Kimsem yok bakıcak... Bakmak için annemlere gitsem orada asla yalnız kalamam bu sefer. Benim napmam lazım bu çocuk uyumuyo şu an bile kulağıma şarkı söylüyo.
Saçma belaltı sorular sormayın.
Saçma belaltı sorular sormayın.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
kendi evinize çıkın
Kendi evimizdeyiz zaten😀
Eeee eşin bakmiyomu hiç hep senmi bakiyosun biri ilgilencekki öyle ya da babanneye anneanneye birakcaksin
Tabiki hayır bakmıyo. Siz Türklerde erkekler çocuklarına bakma da karısına yardımcımı oluyo?
Saygi denen bişi var tabiki bakilcak çocuqu tek mi yaptiin
Valla bakmıyo bizim erkekler. H@yvan bunlar😂
Sen kimnile evlisin ki be kanka
Bence tanımazsın:)
Öyle bi... Zaten tanimam istemem sövemedim açıktan gizlisiin diye😂
Ben her gün saydırıyorum boş ver değişen bişey yok😂
Vardir illaki birazda yüzüne sölesen anlar belki
Yooo anlamıyo. Aksine daha çok yıpranıyo daha çok herşeyden nefret ediyo daha çok tükeniyo. Adam buna kodlanmış. Böyle büyütmüşler. Hep arkasnı toplamışlar. Erkek iş yapmaz kafasıyla büyütmüşler. Annesi benim yüzüme karşı söylüyo onun kıyafetine dikkat etmiyosun bak kirliydi geçen üstü başı diye. Kirliyse sepete atsın yenisi dolapta alıp giysin dedim. Hayır erkeğin üstüne başına karısı dikkat eder. Ben de ne alaka kendi aklı ermiyo mu üstünün kirlenmiş olduğuna ve yenisini giymesi gerektiğine? Kadln iyice delirdi benle laf dalaşına girdi erkek kadını niye alır? Karısı ona baksın diye! Ben de her ondan bıktığımda annenin Allah b** sını versin seni bu şekilde terbiye eden kadına mezarında bile Allah rahat vermesin diyorum.
Kanka sen yinede beddua etmesen mi ben adama sövmek istiyorim o özqürlümü elimden aliyosun😂
Adama değil anasına beddua ediyorum🤣
Bende analik bişi yok adamlık var dicem ortada adam. yok😂
Anne adam gibi büyütürse erkek adam olur.
Çok tartişmaya gebe bu konu yapma üyeligimi iptal ettirrme bana😂
İyi geceler:)
İyi geceler cancazim demezsem. uyuuyamam ya o koccanin...
Küçücük çocuğa bağımlılık yapan uyku ilacı mı verdin? Bu nasıl bir sorumsuzluk?
Doktoru yazdı?
Uyku ilaçları sanıldığı kadar masum değil.
Zıpkın gibi valla. Bütün oyuncaklarını dizdi şu an oyunlar oynatıyo oyuncak kedinin patilerini oyuncak farenin gözüne tutup ce eee yaptırıyo
Uzun yıllar uyku bozukluğu yaşamış bir insanım. Doktor tavsiyesi uyku ilacı kullanmadır, çünkü uyku ilacı uyuşturucudur.
Niye uyuşturmuyo o zaman
Bağımlılık yapar. Tıpkı antidepresan gibi. Antidepresanların bir kısmınında alzheimer yapma ihtimali var. Bu da ne demek? Beynini uyuşturuyor demek.
hemen peşin hüküm yargı yapmakta olmaz ilacı içiren annesi
Ne olursa olsun öğlen uykusuna yatırma oyala akşam düşer yatar
Babası alıp çocuğu başka yerde kalacak sende yalnız kalacaksın. Başka yol yordamı yok
Yalnız kalıp napcaksın? Bebenin uyku saatlerini düzenle. Sabah kalktıktan sonra gece 12 ye kadar uyutma sonra uyusun sende yalnız olursun.
O saate kadar benimde şarjım biter🙄
Sabah komşuya ya da oyun oynayacağı birine gönder akşamda sen oyalaarsın. Sonra yatar sende işine bakarsın napacaksan artık
Bi yakınım yok demiştim🙄
Tamam sakinn. Kocana söyle bir gün sabah o baksın
Sen napıcan? Der
Gece napcağını söyle işte. İşim var uyumuyor bak şuna de
Gün içinde yorulsun uyumasın. Akşamda yoğurt ayran yedir içir.. pamuk gibi uyur
bakıcı planlaması yapmanı tavsiye ederim hayatımdan kesit gibisin zor işin
Sizinkide mi böyle
senin yaşamını ve tarzını da bilmediğim için yaşadıklarımdan sana tavsiyem benim kızımla da ben yanliz ve caresiz olduğum çok anlarım var
eşin seni yanlız bırakırmı
Uyuyo şu an kazık kadar adam sabaha kadar uyuyo bu bacağım kadar çocuk uyumuyo oyuncaklarlnı aldı sohbet ettiriyo hala🤦🏻
oğlanlar annelerine
düşkün olurlar
Senin çocuk kime çekmiş böyle 😂
Yaptığın işi merak ettim sadece
Mastürpansiyon mu yapacan
Gündüzleri uyutmamaya çalısmalısın
Baba görev alacak biraz
Çocuğu uyutma yarın uyut
Sabaha kadar ne işin var ki
Çalışacak
Napıcan yalnız kalıp
5 yaşında ki çocuğa uyku ilacımı veriyorsun sen