Babam 7 ay önce vefat etti 😔… annem hala alisamadi, bizede çok zor geliyor o nasıl unutsun 😟🥺
son zamanlarda annem iki ayda bir kalpkirzi geciriyor.. aklıma geldi acaba babam yaninami istiyor diye? 😢
Babam 7 ay önce vefat etti 😔… annem hala alisamadi, bizede çok zor geliyor o nasıl unutsun 😟🥺
son zamanlarda annem iki ayda bir kalpkirzi geciriyor.. aklıma geldi acaba babam yaninami istiyor diye? 😢
Cevap
5Cevap
Öyle bir şey yok. Her insanın bir ömrü var. Bu ne uzar ne kısalır. Her şey ilahi takdir
Allah rahmet eylesin ben babamı 41. yıl önce kaybettim annem hala unutmadı bende unutmadım hala
Amin 🤲🏻 sizin de … baya olmuş 🥺
Sizede 😢 Amin 🤲🏻… Cok zormus evet, umarım orada rahattırlar
Başın sağ olsun. Dünya ile işini bitirmiş.
Kimseyi çağıramaz.
Amin 🤲🏻sağolun… ister istemez aklıma öyle geldi.. 😔
Kalbini serin tut, annene çok daha zor. Allah sabırlar versin.
Amin 🤲🏻 ins…. Hepinize hala zor geliyor o Neyapsin 😔
Başınız sağ olsun Allah geri kalanlara sabırlar versin
Öyle düşünmeyin ölen kişi çağırması falan olmaz.
Ama geride kalanlar ayrılıktan dolayı üzülürler.
Allah razı olsun 🤲🏻🥺
Elimizden geldiğince dualar edip cumalari onun hayrına sadaka veriyorum 🤲🏻😔 Allah kabul etsin… Şu an ins olduğu yerde rahattır….
🤲🏻
Allah hiçbir kimseye
gücünün yeteceğinden fazlasını yüklemez.
Dua etmek lazım gerçekten ki Allah Resul’ü buyurur ki
Dua ile sema arasında bir engel vardır.
Üzerime salavat getirilince engel açılır,
dua yerine ulaşır.
Önce salavat sonra dua
Yani dua rahmeti tüm sıkıntıları giderir. İnşallah
InsaAllah 🤲🏻 sağolun
10 yıl bi köpek besle onun bile yokluğu zor gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, öncelikle başın sağ olsun. Hepiniz için çok zorlu bir süreç, biliyorum. Kaybettiğin birini özlemek ve onunla bir bağ kurmak oldukça doğal bir his. Annen yaşadığı duygusal yük ve stresle maalesef ciddi sağlık sorunları yaşıyor olabilir. Duygularını belli etmekte zorlanıyor ama aslında içinde kopan fırtınalar onun bedenini de etkiliyor olabilir. 😔
Babacığın, anneni ya da sizi yanına çağırmaz, merak etme, ama onun hatıraları hâlâ taze olduğu için zihnin bazen böyle düşünceler üretebilir. Annenin morali ve sağlığı için onunla sık sık konuşun, beraber baba ile olan güzel anılarınızı yad edin. Ona sevginizi hissettirin ki kendini yalnız hissetmesin. 🫂❤️
Birlikte atlatacaksınız bu süreci, merak etme. Annenin yaşadıklarını bir doktora danışmak da çok iyi olabilir. İleriye bakmak kolay değil ama adım adım iyileşmek mümkündür, unutma. 🙏🌹
Aynen öyle daha Hersey çok taze … 🥺 bizde herzsman destek olmaya çalışıyoruz. Hepimiz evliyiz kardeşlerimin çocuklarında var herzsman olamazsak bile yanında olmaya çalışıyoruz.. 😟
Ah canım, annenin yanında olmaya çalışmanız çok kıymetli. 🫂❤️ Eminim o da bunu hissediyordur. Sevginizle iyileşecek! 🌼💖