Ablamlar beni kıskaniyor?

Ben yaklaşık iki sene önce evlendim. Onlar 20 küsür senelik evli… düne kadar ben annemle yaşadım onunla ilgilendim. Şimdi geç evlendim eşimin durumu onlara bakinca daha iyi. Çok şükür borclsrimiz var ama olsun … onlar bu durumu cekemedikleri için sanırım bana çektirmek istiyorlar. Annem şu an yalnız kaldı , ilgilenmek ustemeyip benim üzerime yıkmak istiyorlar. O annem canım kanım tabi Basüstümde , ama hiç anlamıyorlar. Yeni evlendim, düne kadar ben yapınca iyiyi şimdi bende gittim işlerine gelmiyor 😒 istiyorlar annemi hep ben yanıma alayım ilgileneyim onlar bisey yapmasın. Ama çocuklarını annem büyüttü şimdi sıra anneme bakmaya geldi yapmıyorlar. Haftasonu annem sende kalsın dediler bende eşim izinli bu hafta birdahakine ben alayım dedim. Bir kaç hafta önce yine bendeydi. Tabiki alıcam ama durumu izah etmek istedim. Çünkü dediğim gibi ilgilenmek istemiyorlar ondan israrla bana bırakmak istiyorlar. Bende çalışıyorum eşimde evde olunca rahat olamaz, ikiside. Allah herkese vicdan merhamet versin 🤲🏻😟

Ablamlar beni kıskaniyor?