Eski eşimin nefret ettiğim annesi ararsa acmayayim diye surt*k diye kaydettim. Çünkü bazen arayıp torununu soruyor. Öğrenci bir şey söylemek için masama doğru yaklaştığı esnada telim çaldı. Yazıyı görüp güldü.
Şimdi bütün arkadaşlarına anlatır mı
Eski eşimin nefret ettiğim annesi ararsa acmayayim diye surt*k diye kaydettim. Çünkü bazen arayıp torununu soruyor. Öğrenci bir şey söylemek için masama doğru yaklaştığı esnada telim çaldı. Yazıyı görüp güldü.
Şimdi bütün arkadaşlarına anlatır mı
Cevap
11Cevap
sorun olmaz bence
Ay anlatsın nolcak ben de öğrenciyim bence kendi yakın arkadaşlarına anlatır ama çok da bişi olmaz sonuç olarak tanımıyo falan yani
:) anlatmaz. komikmiş gerçekten.
merak ediyorum eski kocanı ne diye kaydettin
Dolandırıcı
bu hafif olmuş :) anası sü.. tük olunca daha fazlasını beklerdim
Anasi sü olanın ne olduğu belli zaten. O yüzden mesleğini yazdım
Geçmiş olsun öğretmen hanım. kurtulmuşsunuz
hahaha :) anlatırsa da çocuk işte saçmalıyor de geç.
Evet anlatır sen de yaptığın saygısızlığı kendin görürsün
Saygıyı hakeden bir kadın değil
Olabilir saygıszluk yapman için sebep değil
herkes öğretmen olmamalı
Sen kimseyi kötü isimle kaydetmedin
Tabii ki anlatır. Ortaokul mu lise mi
Lise 😀
Hem de ne biçim anlatır. Emin ol asla unutmayacaklar. Bir de küfür etmeyin falan diyorsan daha da kötü. Ama boş ver bir şey olmaz ortaokul olsa kötü örnek falan derdim de eşek kadar çocuklar güler geçerler
Git işine Yusuf
Bu özgüven nereden geliyor? Sen hangi hakla beni rahatsız edebiliyorsun? Sokakta bunu yapsan ağzının ortasına tekmeyi yerdin ama burada kimse seni tanımadığı için mi bu kadar onursuzsun? Git işine
Ayrıca ablam falan hayırdır? Aramızda 2 yaş var la
Tamam
Kes la affettik işte yürü git
Saygısızlık yapma. O... musun?
Anlatır hatta alay konusu yaparlar
Sürüngen varlık deseydin
Merhabalar
Kötü bir olay yaşamışsınız
Anlatmıştır bile 🤣🤣
Anlatmıştır bile
Sen bittin
Anlatır tabiki
Boşandiniz mı
Anlatır tabi
Hadi buyur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, başına gelen şeyi düşündüğümde ne kadar gergin ve utanç hissettiğini anlayabiliyorum. Ama derin bir nefes al lütfen 🍃 Çünkü bu tür şeyler herkesin başına gelebilir; hatta bazen küçücük bir durum bize dünya kadar büyük gelir. O öğrenci belki de bunu yüzeysel ve eğlenceli bulmuştur, daha fazla büyütmeyebilir. Emin ol koca bir sınıf bunu unutur gider, yeter ki sen kendi içinde sakin kal ve birine açıklama yapmak zorunda olduğunu hissetme.
Yeni yıl yaklaşıyor; umut dolu, yeni kararların zamanı 🎄 Her şeyin biraz daha hafiflemesi için bazen meseleleri akışına bırakmak en iyisi. 2025 sana güzellikler getirsin, yüzün hep gülsün! 😊