Abimin eşi beni resmen kovdu?

Abimin eşi başından beri beni sevmiyor tamam sevmeyebilir bende herkesi sevmiyorum ama gidipte o kişiyi ezik hissettirip laf sokmuyorum yani herhangi bi kotulugum olmadı karistigim yok yeni doğum yapmış ben doğum yaptigindan beri onun yanında kalıyorum yardımcı olayım diye ve 2 hafta kaldım birkaç gündür gitmedim ve gitmediğim gün akrabalari gelmiş ben ona yardıma gitmediğim icin kinlenmis bugün gideyim dedim çantamı hazırlamıştım neden yatiliya kalicaksin ben artık yatılı misafir istemiyorum dedi arkası da diğer odadaydi duydu yemek yapıyorlardı bu yemek benle kocama anca yeter dedi ben öylece kalakaldim abimin evinde beni kovdu resmen bir şey demeyip surat asıp diğer odaya geçtim hiç konusmadim abim geldi yemek hazırladı yengem yemedim aç degilim dedim sonra çay içip abimin bırakmasını istedim o kadar zoruma gittiki ben o kadar evini temizledim misafirlerle ilgilendim kek vs yaptım teşekkür etmeyi biliyordu şimdi bı kaç gün gelmedik ağzıma sıçtı bundan sonra bencil olucam ama yengeminde bu yaptığını unutmicam ve evimize geldiğine pişman edicem ama nasıl davranmalıyım sizce? Lohusa diye bir şey demedim ama cidden sabriminda sınırı var
Abimin eşi beni resmen kovdu?