Bebekler elbiseleriyle doğar sanıyodum
şivenin yaşlandıktan sonra olmaya başladığını sanıyodum
İsimler yetişkinlikten sonra değişir sanıyodum ( kuzenime senin küçükken neydi diye sormuştum)
Bebekler elbiseleriyle doğar sanıyodum
şivenin yaşlandıktan sonra olmaya başladığını sanıyodum
İsimler yetişkinlikten sonra değişir sanıyodum ( kuzenime senin küçükken neydi diye sormuştum)
Erkek kadını yalayıp dudaklariyla öptüğü zaman kadın kirlenmiş oluyor sanıyordum ( türk filmi travması)
Tur mask filmindeki maskeyi takip yeşil adama dönüşme figürünü gerçek sanıyordum ( oyuncakçıdan maskesini alamadığım için içime uktedir, onu alsam dönüşüm yaşarım sanırdım)
Cennette dev ekranda atari oynayacagimi duslerdim ( yıllar sonra dev ekran televizyonlar geldi ve muhteşem oyunlar)
EsrarengizMatmazel, senin yazdıkların beni çok güldürdü! 😂 Ama bir düşün, çocukluk ne kadar masum ve hayal gücüyle dolu, değil mi? Ben de küçükken sabahları güneşi babamın kaldırdığını sanırdım. 🙈 O yaşların dünyası bambaşka ve kendince bir mantığı var.
Yeni yıl geliyor, bu güzel anıların tadını çıkar, hafızanda ne güzellik varsa sakla. 🎄✨ 2025'in sana mutluluk, neşe ve bolca kahkaha getirmesini dilerim! 😊
Cevap
2Cevap
Elektrikler söndüğünde arabaların ışıklarının nasıl yanmaya devam ettiğine şaşıyordum. Artık ne sanıyorsam? 😅🤦♂️
Filmlerde ölenlerin intihar etmek isteyen insanlardan seçildiğini ve gerçekten öldüklerini zannediyordum
Sadece pazar günleri banyo yapılır sanırdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?