Biraz lgbt birazda dert birazda soru?

Bu yaşıma kadar hep bastırılmış duygular la yaşadım içimde hep kendi cinsimden olan kişilere ilgi duydum 5 yasindan beri hiç bizaman dışarıya varamadım bunu hep içimde yaşadım yetistirilme aile faktörleri ve zamanla içimde yaşamaktan bazı şeyleri de kendime konduramadigim için birinden hoşlanırdim içimde yaşardım birini severdim içimde yaşardım birini beğenirim içimde hiç bizaman duygularımı dışarıya vuramadim olup gidicem hala daha içimde yaşıyorum karşı cinsle ilişkilerde yapmaya çok çalıştım fakat bu olmuyo biyere kadar oyun oynamak zorunda kalıyorsun resmen bildiğin oyun oynuyosun mutluymuş gibi aşk yasiyomus gibi zamanla daha çok yoruluyorum böyle davranmaktan bu işin içinde ben çok yoruldum çok konuştum yine sorumu sorayım surekli biri sizin evinize bakıyorsa bu aradada ola bilir size bakıyosa her baktığınızda o kişiyi size bakarken yakaliyosaniz bunun altında illa bisey aramak değil tuhafıma gidiyor sadece sormak istiyorum bir insan niye sürekli bir insana bakar acik konuşayım biraz daha biz karşı karşıya oturuyoruz binalarımiz evlerimiz karşı karşıya ister istemez kafa göz direk oraya gidiyo o kişide bakiyo biriyle sohbet ediyo bana baktığını farkettim uzaktan hem konusuyor hem bakiyo çaktırmadan bakiyo apaçık anlicaniz niye böyle yapıyor arkadaşlar?
Biraz lgbt birazda dert birazda soru?