Halam ve kızı çok garip çok fitne insanlar ve ve gelip bir kaç gün kalıcaklar ama tek işleri açık aramak. Kızı 45 yaşında ama çocuk gibi hatta odama başka biri bir şeyini bırakınca rahatsız olduğumu fark edince daha da sinirime gidebilmek için valizini odama koymaya diretiyordu vs. Hiç çekinmesi yok yani. Eve gelince ev kendilerininmiş gibi davranıyorlar üstüne üstlük osurmayı normal görüyorlar gözünün içine baka baka osuruyorlar yani ikisinde de aynı huy var. Kızı zaten erkek gibi. Bir keresinde halamla evde yalnız kalmıştım bütün gün ve kızı eve gelir gelmez annesinin yanına gidip "seninle oturdu mu yalnız mı bıraktı" diye sormuş sonra yanıma gelip "ben sana küstüm annemi yalnız bırakmışsın" dedi oysaki benim dersim var işim gücüm var çok düşünüyorsa annesini oturur dizinin dibinde ben 60 yaşındaki kadının bakıcısı mıyım öyle arsız insanlar yani. Bir kaç gün kalmaya gelicekler valizini odama koyar mı diye düşünüyorum ne yapmaliyim sizce katlanılır gibi değiller anneli kızlı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılOlaya bak 🤣ciddi ciddi osuryolar mi gözüne bakarak bu psikolojik saldırı resmen bence tavrını koymalısın misafir missfirligini bilecek kimse odana zorla bişey getiremez
2150 Yorumla
Soran1 yılYemin ederim hiç bakip utanmiyorlar mi kendilerinden acaba yaaa
Soran1 yılTartisiyordu benimle laf atismasiydi sadece gülerek. Sonra osurup "al sana cevap" demişti... rezillik
Soran1 yılAnnesi ben sofrayi toplarken dibimde 2 kere osurmustu sonra tuvaleti bok kokutmustu
- 1 yıl
Ay inanmiyoruuuummmm
- 1 yıl
Allah sabır versin ya kendi halamdan kuzenlerimden şikayet ediyordum beterin beteri varmış resmen
- 1 yıl
Benimde fitnegül halam birkaç aya İstanbul'dan bize gelecekmiş istemiyorum gelmesini en son geldiğinde annemle babam kavga etmişti çok karıştırıyorlar ortalığı ne yapacaz biz bunlarla
- 1 yıl
Iyyğğ iğrenç Allah aşkına sende susuyor musun böyle pislik yapıyorlar? Biraz insanlık edep adap öğrensinler gız anam bu nedir
Soran1 yılAy yemin ederim aynisi benim evde ya. Halam kiziyla kenarda oturup annem yemek hazirliyordu sonra sofraya oturuyorlardi onlar gittikten sonra annemin bacagi agriyor diye babam anneme kızmıştı cok mu yordular seni diye
Soran1 yılVallahi ne desen haklisin ya
Soran1 yılIgrencler igrenc
Soran1 yılSen bence halanlar gelince baskasina git kalmaya falan
- 1 yıl
Ben annemi bırakıp gider miyim sence zaten düşman gibiler
- 1 yıl
Baban da aynı benim babam hiç karısını savunmaz
- 1 yıl
Halanın kızı küçük de değil 45 yaş ne demek çocuklarını evlendirmiş olması gerek
Soran1 yılOnu hic bi erkek almaz kendisi evin erkeği resmen ve erkek gibi her açıdan yani kelimeler yetmez o derece 😆
Soran1 yılAynı yemin ederim ya bacıları doyuruyor sanki karinlarini. Karısı kalıcak yaninda günün sonunda bacı kimmiş daha
- 1 yıl
😂seninde kabusun olmusturlar ya kiyamam
Soran1 yılDoğru annen var e o zamn ben de gidemicem bu arada annemi yorarlar bunlar
Soran1 yılBen yine iyi agizlarinin payını verdim biliyo musun çekindiler az bişey daha dikkatli davrandilar
- 1 yıl
Kesinlikle öyle knk
Soran1 yılKahvalti yaparken karsima oturmuş yüzüme bakiyodu ben de ne bakiyosun yapmistim
- 1 yıl
😂😂ne dedin
Soran1 yılDaha da bakmadi şeytan gibi anam
- 1 yıl
İyi yapmışsın 🤣
- 1 yıl
Bu kez ne yapmayı düşünüyorsun
- 1 yıl
Sen kaç yaşındasın kuzenine gücün yetmez mi 😂
Soran1 yılDolaptan soguk su içicektim mesela bardagi dolabin oraya goturmustum hemen dolabin onunde dolduruyim diye. Beni izliyormuş haspam hemen dedi ki şişeyi tekrar doldurmamak için dolabin onunde mi dolduruyorsun dedi ben de şişe zaten agzina kadar dolu ne doldurmasindan bahsediyosun sen demistim
Soran1 yılBen 18 o 45 😂 çocuk gibi çocuk anlatamam yani
- 1 yıl
Ona noluyo bee su sizin şişe sizin 🙄
Soran1 yılKişisel gelisim kitaplari falan okuyor kendini bisey saniyor garip kiz yani
Soran1 yılDimi iste
- 1 yıl
😂😂Ne diyelim knk demekki kafasında tahtası eksik
- 1 yıl
Hoş gör
Soran1 yılBen ders yaparken odaya girip şey diyor "ben bi açiliyim şuraya kadar şort giyicem saclarimi uzaticam" ya 45 yasindasin kendine gel biraz bana niye anlatiyon dersimin ortasinda kime neyi kanıtlamaya calisiyon yani
- 1 yıl
45 yaşında kariya kız demen de ne bileyim evde kalmış bide
Soran1 yılHasta bildiğin ya sadece hasta olsa anlicam kendini bisey sanmasi sinir bozucu çok dedikoducular oysaki kendileri dedikodu malzemesi
Soran1 yılHakikaten kız diye dilime takilmis 😂😂
- 1 yıl
🤣🤣 yuh yani bide seni cekemiyor olmasin
Soran1 yılErkek gibi davrandigi için kendi kız kardeşi de evlenemiyor onunla bununla konuşma diyormuş öbür kız 50 yasina geldi hâlâ kaslı erkek ariyor canım
- 1 yıl
Allah akıl fikir versin cidden
Soran1 yılÇekemiyordur valla
- 1 yıl
Ohaaa ne diyosssuuunnn
Soran1 yılNe çekcez bi bunlardan 😂 sen haladan ben ayni
Soran1 yılValla billa
- 1 yıl
Ay sesli gülüyorum şu an 😂😂😂bunlar turşusunu kurmuş hala bekliyor
Soran1 yılBen kardeslerimle yasamis olayim o durumu halam öyle ezik görür ki kendi kızları olunca sesi cikmiyo
- 1 yıl
Seni evkendirirkene dul dede varsa birini belesten verin 😂😂gerçi o zamanda dibinden düşmez ya
Soran1 yıl😂😂😂😂😂😂😂😂 kahkaha attim ahahahah
Soran1 yılAnca o zamana evlencekler galiba
Soran1 yılErkek beğenmiyorlar şaka gibiler ya
Soran1 yılOnlarin elinden bişey de yenmez ki terli terli
Soran1 yılAblamla ne yaptık biliyo musun onun telefonu buldu onun telefonu mu dedi evet dedim sırf çok titizlik taslıyorlar diye ablam parmagini yalayip telefona sürmüştü
- 1 yıl
Knk ben bu yaz bir etek giymiştim bacaklarım gözüküyordu birde tişört neyse sonra baktım iki tane halam oturmuş bana bakarak göz deviriyor sonra biri dedi sen neden böyle giyiniyosun kapansana falan fistan sonra benim ağzım bir açıldı bir açıldı öyle kaldılar hortlak görür gibi 🤣🤣yemin ederim kendi kizlari açık beni kapatmaya çalışıyorlar kızları da benim yaşlarımda haa
Soran1 yılBen de ordan huy edindim ne zaman beni aşağıda sinir etseler yukari cikip kiyafetlerine tükürüyodum geri iniyodum napiyim
- 1 yıl
İyy😂
Soran1 yılHaspamlara gel var ki giyiyorum deseydin sen giyemedin benimle ne ugrasiyosun deseydin valla
- 1 yıl
Dimi yaa neyse ben ağızlarının payını verdim gene olsa gene verecem 🤣🤣🤣
Soran1 yılSanki görünen bacaklar kendi bacaklari işte milleti yargilaya yargilaya kendi evlatlari kötüye gidiyor haberleri yok
Soran1 yılYakışıyor ki giyiyorum de sırf sen yan bakıcan diye tırsıyim mi neysin sen evliya falan misin de
- 1 yıl
Kesinlikle valla beni yadirgadilar kızı düğünde bir elbise giydi olay çıktı yani işte nefret ediyorum bütün halalarimdan senin yine bir tane 🙄🙄
Soran1 yılValla dogru diyosun öbür halalarim gozukmuyor allahtan Hızır gibiler
Soran1 yılKendi sictiklari boka baksinlar insanlara bakacaklarina
- 1 yıl
Ama o kuzenlerin neden o yaşta evlenmemiş yani üzülmedim değil belki çoluk çocuk sahibi olsalar sizin üstünüzden cekilirlerdi biraz gelişirlerdi yani
- 1 yıl
Sana diyeceğim şey susma nolursa olsun 😄bide onlar mı sana örnek olacak sen mi valla hayret ettim yani anlattiklarina bakarken
Soran1 yılHastalikli olduklarından bi de kimseyi beğenmediklerinden öyle oldular
- 1 yıl
Halan da anne olaymış onları evlendirirmiş daha da durdukları yerde osuruyolar 🤣
Soran1 yılİşte bak yine doğru dedin örnek alıncak hiç bi tarafları yok ama profesör gibi konuşuyorlar ne saniyorlarsa kendilerini yaa
Soran1 yılVallahi ya onun bunun kiziyla dalga gecti sonradan kızları öyle oldu
- 1 yıl
Yüzlerine vur valla çekinme onlarda akıl var madem sende fikir ilave et 😂
Soran1 yılYanlislikla o kızının kardeşine elim carpmisti gözüne daha 6 yasinda falandim, benden nasil nefret ettiler var ya kendileri o zaman 20 falandı, özür bile demiyor demişlerdi oysaki utanmistim cocuga yapilicsk sey mi o yaştaki
- 1 yıl
İşte kimseyi kınamayacan demekki bizde çok dedikodularını ettik Allah affetsin 😂😂
Soran1 yılHala hatirliyorum o anı yani
Soran1 yılOlsun valla edilicek adamınkini edicen aslında biliyon mu şimdi demicez ne zaman dicez dimi en azından hakliyiz
- 1 yıl
Cidden ya küçücük çocuğa yapılmaz o kadar da
Soran1 yılÖyleler işte olgunlasmamislar hic bi zaman ergen gibiler
- 1 yıl
Yani evet 😂
Soran1 yılÖyle iyi geldin ki annemle yapilmiyo şu dedikodu anca susuyo 😂
- 1 yıl
Aynı şehirde mi yaşıyorsunuz sık görüşüyor musunuz sen bide sınava hazırlanıyorsun Allah yardım etsin 😅
- 1 yıl
😂😂ay sağol knk valla arada iyi geliyor dur çekirdek alıp geliyom
Soran1 yılOnlar tokatta yasiyo allahtan normalde
Soran1 yılAhahaha al al
Soran1 yılBen ne zamandir çekirdek çitlemiyorum unutmuşum resmen
- 1 yıl
😂neyse uzaklarmış galiba en azindan
- 1 yıl
Evde varsa çitle sende 😆
Soran1 yılBen bursaday8m
Soran1 yılYok valla zaten olsa hemen bitiriyorum bi oturuşta öyle bagimliyim 😂😂😂
- 1 yıl
😂bende ya sonra ağzım dudaklarım hepsi tuz oluyor
- 1 yıl
Eee anlat yarın mi geliyolar 😂😂
Soran1 yılTuzsuz ye denedin mi simbatın
- 1 yıl
Keşke yanımda olsan verirdim knk valla iyi laflardık sana da böyle ayıp oldu sanki neyse yarın alırsın beraber citleriz😅
- 1 yıl
Ben tuzlu seviyorum ya aynen simbat aliyorum
Soran1 yılKız yok olur mu ben tokuummm tüm çekirdekler senin olsun ben çok sevdim seni valla
Soran1 yılYarin gelmiyorlar galiba ya carsamba ya perşembeymis
- 1 yıl
Ayy canimm🥰
Soran1 yıl🥰🥰🥰😘
- 1 yıl
Hijyenik değiller dedin ya en azından annen yemek yapıyor Allah'tan 😂😂
Soran1 yılZaten hayatta kalkıp yapmazlar annemin yapmasini bekliyorlar anca öyle garipler
Soran1 yıl😂allahim
Soran1 yılGelin diyorlar bi de anneme
Soran1 yılSafmış annem vs en azindan onlar gibi tilki değil ayol
- 1 yıl
Benim halam çok merakli ya buzdolabına bakıyor dolaplara bakıyor bir kere kuaföre gidecektim kasımı aldırmaya dedi ben güzel alırım kuaförden neyse içimden dalga geçtim belli etmedim sonra çok ısrar etti valla dinlemez olaydım beni rezil etti kaşlarım da gür ya Allah askina kaş inceltilir mi cımbızla öldüm öldüm o gün 😂 üç ay insan içine çıkamadım düzeldi Allah'ıma sukur
- 1 yıl
Valla benim annemde saf sürekli kızıyorum ama naparsin hep işleri düşünce annemi arıyorlar konuşma diyorum kendileri arıyor diyor
Soran1 yılBence kıskanıp yapti var ya keşke yaptirmasaydin
Soran1 yılBenim de gür kaşlarım olsaydı keşke demiştir kesin
Soran1 yılİşte görümceler çok olunca annen de uğraşmak istemiyor benimki gibi e arada koca var bi de
Soran1 yılKoca desen zaten karıdan taraf değil bacıdan taraf
- 1 yıl
He yaaa zaten yüzümde en çok kaşlarım dikkat çekiyor o da gidecekti elden 🥺
Soran1 yılKötü bir şey ya evlenirken dikkat edek koca alma görümce al o derece 😂😂
Soran1 yılEllettirme bi daha ona kaşlarını gür kaş kolay bulunmuyo
- 1 yıl
He valla öyle kocası arkasında duran kadının başı yere eğilmez
- 1 yıl
😂😂😂😂knk ya ben bir koca adayı bulmuştum kız kardeşi yoktu dedim ne güzel görümcem olmayacak adam gitti 😭
Soran1 yılEvet kadın cenneti yaşatır yemin ediyorum hem ailede de düzen olur o çekirdekte
Soran1 yılBen hanımcıyım desin baban bi dahakine abla bana karismayin karıma laf söylemeyin desin şakaya vurarak alttan alttan
- 1 yıl
He valla ellettirmem bizim burada bir kuaför var kadın güzel alıyor surekli ona gidiyorum
Soran1 yılNeden gitti o güzel kardeşim
Soran1 yılOh iyi yapıyosun bacım
- 1 yıl
Babam öyle biri değil knk ya :'(
Soran1 yılGvat dedim uygulama güzel kardesim diye cevirdi anliyolar küfürü de
- 1 yıl
Knk bilirsin işte kendimi beğenmiyorum ya burdan tanıştık sevdim ama foto atmadım die birakdi beniiii🥺
- 1 yıl
Küfür etme knk seviyorum çünkü halâ
- 1 yıl
Birde bakmışsın enişten olur😂😂gvat dediğin adam😂ins ins ins.🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 nerde ee
Soran1 yılValla mı
Soran1 yılSen seviyosun ama o da seviyo dimi zorunlu bi sekilde mi ayrild8
Soran1 yılKıyamam benim de sevdiğim var hala o da gitti anasini satiyim kaderimiz hepten aynı
Soran1 yılKendini nasil beğenmiyorsun ya cildirtma beni
- 1 yıl
Seviyormuş ama görmek istiyormuş bende manyaga bagladim çirkinim diye beni görsün istemiyorum ama kendime bağlı tutmaya çalışıyorum ne yapayım knk vazgeçsem mi ki
- 1 yıl
Seninki neden gitti :'(
Soran1 yılAşıkmış gibi davrandi oysaki amacı cinsellikmiş ondan sonra evine gitmeyi reddedince vs engelledi gitti
- 1 yıl
Yaa serefsiz i. t herif kurtulmussun knk valla şükret ya
Soran1 yılBence şöyle yap kesinlikle çirkinlik falan yok onu aklindan bir kere cikart zaten, fotografini atarsin attiktan sonra konuşmazsa da zaten seni hak eden biri değil sen cidden ister miydin dis gorunusunu yargilayani
Soran1 yılHer sevilen sevdigine çok güzeldir en güzeldir zaten o yüzden dis gorunus ile ilgili rahatsız hissettigin yere ait değilsin zaten, ait olduğun yerde o tarz hissetmezsin tamamen kendin olursun
- 1 yıl
Böyle manken gibi olmak istiyorum ya anca o şekilde begenilirim hem beni dış görünüşüm ile yargılayan birini hayatimda istemem o yüzden şimdilik gizli saklyim
- 1 yıl
Çok doğru soyledin evet
Soran1 yılKendini çirkin falan da bulma o yüzüne alışkın olduğun içindir oysaki dışarıdan birine çok da güzel gözükürsün tamamen harciyosun yani kendini
- 1 yıl
Sen açık mısın kapalı mı
- 1 yıl
Evet belkide öyle teşekkür ederim 🙏🏻🌹
Soran1 yılSöyle göruniyim böyle görüneyim diye hissettiğin yer senin yerin olamaz yani tamamen vakit kaybı
Soran1 yılAçığım ben
Soran1 yılBen çok da güzel olduğuna inaniyorum bende o şey yok kimi görsem ne güzelmiş diyorum herkesin ayrı güzelliği var
- 1 yıl
Cidden tebrik edilesi kızsın
Ayyyyyy knk ne gördüm az onceee - 1 yıl
Bu arada bende senin çok güzel olduğuna inanıyorum eminim 🤗🤗seni alan yaşadı kız
Soran1 yılNe gördüün merak ediyom
Soran1 yılYa öyle deme işte yicem seni
- 1 yıl
Burdan mi yazayım sakıncalı olabilir 😂😂😂
Soran1 yılSeni alan yaşadı asıl ömür uzatırsın sen bu enerjiyle
Soran1 yılÖzele gidek
- 1 yıl
Ay sağol bebeğim 🤗😘😘
- 1 yıl
Beni ek. lersen 😂
Soran1 yılYeriimmm ❤️
- 1 yıl
💝💝
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, yazdıklarını okuyunca seni gerçekten çok iyi anladım. Böyle durumlar insanın sinirlerini epey zorlar. Ama hemen sakinleşmekte fayda var çünkü huzurunu bozmamak senin elinde. 🌸
Öncelikle, sınır koyup sakin ama net bir şekilde isteklerini dile getirmeyi dene. Mesela, valiz meselesini konuşurken gayet nezaketle "Odamda kendi rahatımı bozan bir durum olmasını istemiyorum, valizini başka bir yerde muhafaza edebiliriz" diyebilirsin. Bu bir tavır savaşı haline gelmesin, sen kendi duruşunu koru. Nezaketin şu dönemde en güçlü zırhın olacak. 💫
Unutma ki onlar birkaç gün kalıp gidecek. Ama bu yeni yıla girerken senin huzurunu bozmalarına izin verme. Hayatta her zaman böyle insanlar çıkabilir, önemli olan bizim onları nasıl ele aldığımız. Güzel dileklerle yeni yılı karşılaman dileğiyle! 🎄✨10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
1 yılOlm bunlar ne baktın olmuyor yapıştır bi tane
121 Yorumla
Soran1 yılİşte suçlu ben olurum
- 1 yıl
Ol aşkım arkandayım hayvan mı bunlar kiz evli değil mi
Soran1 yılDeğil hasta gibi davranıyor erkek gibi davranıyor bir de 45 yasinda bir kadın ama saçları kısa erkek gibi konuşuyor psikolojisi bozuk gibi yani deli resmen
Soran1 yılOnu kim alır ki
Soran1 yılOsuruyor resmen başkası yapsa dedikodusunu 100 yıl yaparlar
- 1 yıl
Odanın kapısını kitle bütün gün odanda otur
Soran1 yılBence de ya bu sefer odada dursam hasta diyorlar 😂 kendilerine baksınlar onlarla oturup napicam moruklari
Soran1 yılDeğişik insanlar yani ben ders yaparken karşımda oturup (erkek gibi oturuyor basini öne eğip) düşünerek bakiyor suratıma mesela
Soran1 yılDeğişik yani odada tekken geliyor oturuyor abuk subuk başka oda yokmuş gibi. 45 yaşında bi de yani
- 1 yıl
Kapıyı kitle aşırı hastayım size bulaşmasın de hatta yemeğini içeceğini al mümkünse çıkma kızda bi gariplik var ailen bunları nasıl alıyor eve bi allahin kuluda uyarmiyor mu
Soran1 yılAnnem de istemiyor aslinda gelmelerini ama babam kızar diye bişey de diyemiyor babam da tiksiniyor aslında halamın kızından çünkü bir kere yanlislikla altina sçmıştı ve biliyo musun ben bir kere sofrayi toplarken halam dibimde osurmuştu 2 defa ve öyle igrenc kokmuştu ki
Soran1 yılNeden cagiriyor babam bilmiyorum ablasi da abla olsa topaç gibi mk
- 1 yıl
Ayy bune annesi yaşayan bi korkuluk var ama yok
Soran1 yılIgrenc insanlar ne diyim yani sözün bittiği yer. Ve milleti begenmiyorlar herkesin dedikodusunu yapiyorlar
Soran1 yılBabasız büyüdü diye mi böyle diyorum ama babasız büyüyüp gayet de adam akıllı kendini yetiştirenler var yani agzimiza mi etmesi lazim illa
- 1 yıl
Bence sende iki üç gunlugune bi yere git odanida kitle
Soran1 yılÖyle yapiyim ben yüzlerini gormeye dayanamiyorumm
- 1 yıl
Bencede Allah sabır versin dayanman bile mucize
Soran1 yılEvet ya allahtan çok uzakta yasiyorlar da bir ara bu şehire tasinmayi dusunuyorlardi babam burada diye
Soran1 yılTeşekkür ederim balımmm
- 1 yıl
Rica ederim askm
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBu tarz insanları eve sokmam
111 Yorumla
Soran1 yılBabam sokuyor iişte ablası diye. O da biliyor hatta buraya açık aramaya gelmişler dedi ama yine de eve davet ediyor kalsınlar diye
- 1 yıl
Sen odanı kilitle çok muhattap olma
Soran1 yılBenim odamda balkon var hep oraya koyuyorla
Soran1 yılEvet olmam zaten de valizini acele acele odama götürür kesin çingene gibiler çünkü
- 1 yıl
Nerede yatıracaksa sizinkiler oraya koydursunlar eşyalarını
Soran1 yılBence de odama zırt pırt girip cikmasinlar o huyları var bir de
Soran1 yılKızı 45 yasinda ben 18 yasindayim. Ders yaparken yanima gelip oturuyor canı sıkılıyor diye
Soran1 yılİninden çık diyor kapıma gelip
Soran1 yılTam dayakliklar
- 1 yıl
Sizinkiler önlem almıyorsa almasınlar, gerekli önlemi sen al
Soran1 yılBence de
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?