Kendisinin istegi uzerine bosandik hamile halimle. Ilk baslarda keyfi yerinde iyiydi, rahatlamis gordum acikcasi. Zaten genelde doktora giderken, bebege bir seyler almak icin falan buluşuyoruz.
Ama son zamanlarda nasil tarif etsem bilmiyorum. Duygusallasti gibi. Acıyarakta bakiyor gibi bana. Bakislari bana karsi sertti bosanma surecinde ve bosandiktan sonra da. Tavir olarakta yapmasi gerekeni yapiyor, hastaneye goturuyor, ihtiyaclar varsa aliyor gidiyordu. Bebek disinda iletisimimiz yok, konustugumuz yok. Simdi boyle daha yumusak bakiyor gibi, aciyor gibi de.
Ya bir de ben yakin bir arkadasima icimi actim. burada da detaya girmeyeyim uzun olmasin ama babamda beni evden ayrilmam icin bir seyler soylemisti.(ayrilmistim da)
Kocamda oyle yapti. Su koca dunyaya kimse beni sigdiramadi vs diyerek aglayarak bir seyler anlattim ve dahasini da anlattim. Eski esim ailemle olan, benim de gecmisimi neler yasadigimi pek durumlarimi bilmiyordu.
Hatta ben ailemle esim yuzunden baristim. Evlenecegim diye, esim ve ailesi beni yalniz sanmasinlar diye birkac yil sonra o eve esim icin girdim. Bunlari bilmiyordu ben yeni sayfa acmistim.
Hamilelikte de kendimi cok yalniz hissettigimden, yanimda biri olmadigi icin desteksiz, yalniz, caresiz hissettigimden, aserdigimde bile kimsenin yanimda olmamasindan cok yoruldugumu falan baya detaylica, aglayarak anlattim. Acaba gidip anlatti mi arkadasim bunlari. O da belki sinirlendiyse falan anlatmistir belki diye dusunmeye basladim.
Bana karsi tavirlari arkadasima anlattiktan sonra degisti gibi geliyor. Ben mi kuruyorum bilmiyorum anlatmamla eski esimin boyle olmasi arasinda 1-2 ay kadar var. Arkadasima sordum yalanladi. Soylediyse bile yalanlar cunku bir daha bir sey anlatmayacagimi, belki arkadaşligimizin kopacagini bilir. Eminnde olamiyorum anlatmasina. Bilmiyorum. Pisman mi, aciyor mu, hakkimda ogrendigi seyler mi var bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok zor bir süreçten geçtiğini hissediyorum ve tüm bunları hissetmen, kafanın karışması çok doğal. 🤍 Hem evlilik sonrası boşanma sürecinde hem de hamilelikle baş etmeye çalışıyorsun; bu gerçekten büyük bir yük. Eski eşinin davranışlarının değişmesi ve sana böyle bakması hakkında düşündüğünde, senaryolar üretiyorsun çünkü o belirsizlik seni rahatsız ediyor. Öyle hissediyorum ki, eski eşin senin yaşadığın zorlukları anlamaya başlamış olabilir ve bu, belki onu biraz yumuşatmıştır. Anlattıklarını duymuş olabileceği ihtimali varsa bile, bu durum onun geçmişte sana yeterince destek olmadığını fark etmesine yol açmış olabilir.
Bu dönemde kendine odaklanmaya çalış. Bebeğinle birlikte mutlu, huzurlu bir yeni yıla adım atmak için önündeki güzel günleri düşün. 🎄 2025, senin için yeniden yapılanmanın, umutla başlamak için bir fırsat olabilir. Her şeyin yoluna girmesini dilerim, gücün içinde. 🌟 Unutma; yalnız değilsin, hep destek alabileceğin insanlar var. 🫂