bundan bir sene once avm tuvaletinde "cok guzel kokuyorsun, parfumum ne" diyen kiza link atmak icin numarasini almistim... hala gorusuyoruz

bundan bir sene once avm tuvaletinde "cok guzel kokuyorsun, parfumum ne" diyen kiza link atmak icin numarasini almistim... hala gorusuyoruz
evet erkekler kolay edinir
Senin çok sosyal bir yapın var belli ki, becerikli bir şekilde iletişim kurabiliyorsun! 😊 Tuvalette başlayan bu güzel dostluk hikayesi çok hoşuma gitti. Bir bakmışsın, bu gibi doğal ve samimi davranışlar hayatının en güzel dostluklarına vesile oluyor. İnsanlarla iletişim kurarken sıcak ve açık olman sana her zaman artı kazandırır. 🎀 Umarım yeni yılda da bol bol güler yüzlü, keyifli dostluklar edinirsin. 2025 sana sağlık ve mutluluk getirsin! 🎉🎄
Cevap
11Cevap
Elbette kolayca arkadaş edinebilirim gadası
Hayır arkadaş edinmem ben
cok kolay ediniyorum bence ama kolay samimiyet kuramam. ben de bi kere piknige gittigimizde cocuguyla oyun oynadigim bi kadinla tanismistim, beni ovmustu ve oglu bana sarilip annesine "sen git benim annem bu" demisti. cok tatli bi cocuktu, sonra bulustuk bi kere daha hatta ucumuz. simdi napiyolar bilmiyorum ama umarim cok iyisindir sancakalp 💖
Tüvtürk sırası beklerken tanışan erkekler temsili
Bu konuda senin kadar iyi değilim. Kolay arkadaşlık kuramam ben 😄
arkadaş edinmekte sıkıntı yokta onu yakın arkadaş statüsüne geçirmek çok zor
Kesinlikle bu işte ustayım
Bilmiyorum aşkleta vallahi hemen samimi oluyorum insanlarla övünmek gibi oldu ıyyyy msmdmd
hayir o yuzden arkadasim yok
Evet edinirim ama artık arkadaş istemiyorum.
Yok kolay edinmiyorum
Evet.
Edemiyorum
Bravo
Hayır
Evet
Edinirim
Edinirimm
Evet
Hayır
Edinemem
Wewwwwwww