Aile & Toplum Evde kullanmalik ev arkadaşı arıyorum nerden bulurum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kira vermesine gerek yok ama bütün ev işlerini yapacak Güncellemeler1 yıl Gncl Evde kullanmalik ev arkadaşı arıyorum nerden bulurum? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
beyzbolsopası Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı. Yok artık ya şaka gibisin sen kimsin Allah aşkına ne sanıyorsun kendine 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ev işlerini yaptıracam ne var Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Onu ben de arıyorum bakalım 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Geleyim ben Yorumla winteryawa 1 yıl Sen kendine arıyorsun zaten ben başka arıyorum Yorumla Soran 1 yıl Erkek arıyorum ben Yorumla winteryawa 1 yıl Ben de öyle arıyorum bulursa Yorumla Soran 1 yıl Sana erkek olmaz kız bul Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Valla kira ödemeyecekse bulursub 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Yok kirası yemeği benden , arada cebine harçlıkda koyarım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen baya kız arkadaş arıyosun 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Yok kız istemem erkek olacak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onu da bulursun Yorumla
krmz_ojeee Takip Et Xper 2 Yaş: 34 1 yıl Bu işin sonu kötüye gider kardeş yapma tek yaşa 🤩 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ev işi yaptiracam en kötü ne olabilir 😃 Yorumla
Linanda Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Soru sacma 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Linanda 1 yıl Evde kullanmalik yazmışsın😃 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yok artık ya şaka gibisin sen kimsin Allah aşkına ne sanıyorsun kendine
Ev işlerini yaptıracam ne var
Onu ben de arıyorum bakalım
Geleyim ben
Sen kendine arıyorsun zaten ben başka arıyorum
Erkek arıyorum ben
Ben de öyle arıyorum bulursa
Sana erkek olmaz kız bul
Valla kira ödemeyecekse bulursub