Aile & Toplum Bu kurslar işe yarıyor mu cidden? kalpexoldu Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Yoksa boşuna mı Güncellemeler1 yıl Süper soru 💫 Bu kurslar işe yarıyor mu cidden? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. evet işe yarıyor olabilir,. 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Yine yukarıdan torpil olursa ise girebilirsin yani pekte havası yok açıkçası. Sadece parayı ver sertifika yi al, hersey torpille , onun yerine acikigretim fakültesi oku daha eğitici hoş gerçi üni mezunları da boşta 🙃 0 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Excel hediye demişler bir de 😅 hiç görmediğim ve gitmeye bile yeltenmediğim kurslar. 0 0 Yorumla
hazpesindebiri Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Doğru yerden gerçekten öğrenmek ve kendini geliştirmek için alırsan tabiki iyi yani tamamen sana bağlı 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,1b cevap paylaştı. Dolandırıcılık bunlar 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiç ciddiye alıp da araştırmadım 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Kurstan sonra ne yapacağın önemli 0 2 Yorumla kalpexoldu 1 yıl Başvuru ne olack Yorumla uusluu 1 yıl Kurs başvurusu mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
evet işe yarıyor olabilir,.
Yine yukarıdan torpil olursa ise girebilirsin yani pekte havası yok açıkçası. Sadece parayı ver sertifika yi al, hersey torpille , onun yerine acikigretim fakültesi oku daha eğitici hoş gerçi üni mezunları da boşta 🙃
Excel hediye demişler bir de 😅 hiç görmediğim ve gitmeye bile yeltenmediğim kurslar.
Doğru yerden gerçekten öğrenmek ve kendini geliştirmek için alırsan tabiki iyi yani tamamen sana bağlı
Dolandırıcılık bunlar
Hiç ciddiye alıp da araştırmadım
Kurstan sonra ne yapacağın önemli
Başvuru ne olack
Kurs başvurusu mu
Boş bunlar
sanmıyom
Olabilir evet
denemen gerek