Günde baya bir şey kazanıyorum. Anne şunu alayım yok bunu yok. Oğlum paranı biriktir ilerde işine yarar deyip duruyor. Bence gençliğimin tadını çıkarmak önemli. Zaten tonla kazanıyorum. Sizce annem haklı mi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Annem yok !
Lütfen annesizleri bir yerde düşünseniz
Başımız sağ olsun
Güzelsin çünkü benim kızımsın
Seni bu karakterle kimse beğenmez sevmez
Eskiden kendin gibi çocuğun olsun derdi şimdi demiyor
Ajjaajaj akillanmis annen jajaa
Seninle baş edemiyor çocuğunla nasıl edecek ajjaaj
Korktuğum şey su o da gelip cektirir diyor
Jajaaj anan akillanmis. Biliyor ajajaj evden de kovdu mu git başka memlekette oku biraz kafamız rahatlasın babanla diye jaja
Yok onlar ayrilar
Olaylar karışık onu da boş ver jsjsjs
Ayrı gayrı. İkisinden de para al. Boş birakma. İlgilensinler seninle
Babam para veriyordu yeni başladı ilgilenmeye
Annem de para yok nerdeyse kendine zor yetiyor
Kendim kazanmam lazim
Büyüdün , oda yaşlandı. Haliyle çocugu olduğu aklına daha iyi oturmuş olabilir. YouTube kanalı aç. Yapay zeka dene. Dene zamanin var. Kazanırsın para da
Ya teşekkür ederim birinin beni anlamasi iyi geldi
Yapacak o kadar şey var aslında ama nebileyim be
burada kendimi ekstra yalnız hisediyorum
Onlar yaslaniyorlar ve hastalık o bu derken olup gidecekler onlara aciyorum yani üzülüyorum ama kardeşlerim var onlar da iyi değil benimle aralari umursamiyorlar nasıl bu kadar umursamaz olduklarini hep merak ettim kaç senedir bu böyle
Biri vardi sevdim baglandim redetti beni sonra bunu firsat bilip bana yanasan bir arkadas vardi jdjsj şans verdim o da öyle bir ders verdi ki bana insanlara hem güvenimi kaybettim hem de bu yalnizligi içime gommustum ama onu ortaya cikardi beklentiye soktu sonra terketti ve asagiladi
Simdi daha cok yalnizlik hissi yasiyorum
İçimi parcaladin. Her kardeş iyi olacak diye bir şey yok. Senin hayatında böyle olaylarla geçti. Güven duymak istedin, sevdin kullandilar. Hepsi bizi güçlendiriyor. Umarım ki dalga geçebileceğimiz travmalarimiz olsun isterim. Yanlış kişilerle ilişki yaşamak yerine yalnız olman çok daha iyi. Kendini daha çok gelistirirsin. Kendi değerini yuceltirsin
Küçük emrahlik yapıyorum dhjdhd için parcalanmasin hayır hayır
Yalnizim şu an mutlu değilim ama biryandan mutluyum da
Biri olsa iyi olur diyorum beni sever destek çıkar filan nebileyim sanki iyi olur gibime geliyor sonuçta ask filan da iyi hisler enerjimi yukseltir
Beni cekemeyen insan da çok buarada hiç bu acıdan bakmıyordum ama geçen bi kızla kavga ettim resmen kantinde lafla tabiki siddet filan yok
Demekki ben diğer insanlara ay onlar ilerliyor ben geride kaldım diyorum ya boyleleri de beni cekemiyor beni de birileri kıskanıyor yani o kadar kötü durumda değilim
Önemli olan kendime saygım kendimi seviyorum yani sevdiğimi düşünüyorum en azından sadece bu olaydan çıkmam ve maddi manevi artık rahatlamam lazım
Ha bide bir erkek bir kizi cekememezligj olur mu
Acaba yaptiginin nedeni neydi? nasıl birine denk geldiğimi anlayamiyorum ben resmen herseyimle dalga geçiyor gülüyordu bana zorbalik değil de ne bu psikolojik siddet bence kisitlayici bi tipdi bide beni değiştirdi sonra terketti s@lak
Ama iyi ki kurtulmusum ondan sissete meyilli biri olduğunu düşünüyorum yoksa niye yaşlı bir adamı dovsun dimi bunu duydugumda şok oldum guya eski sevgilisine laf atmış diye dovmus böyle şey mi olur levyeyle bide
Ve sürekli benleyken o afrikali kızdan konuşuyordu beni kiyasladigini hisettim söyledim sonra ayrıldık o kıza geri döndü sonra yine o kızı başkasıyla aldatmış ya da kız ondan ayrılmış yine başka güzel bir kız bulmuş o tiple güzel kız nasıl buluyor anlamıyorum hadi biz yabanciyiz OK tyrk biri nasıl kadar buna
Ask güzel bir şey enerjin daha da yükselir haklısın. Sokakta yürürken birden sen akıllarına geliyor olmalısın. Seni cekemiyor bu kızlar jajajaj iyi durumdasin bence de. Manevi içsel huzurunu bozmuş eski sevgilin. Dengesiz birisiymis. Seninde dengeni bozmuş. Birisini dövmüş mu , yapılan eylem hep bahane olur. Asıl sebep çocuğun kendi psikolojik sorunları... Seninle nasıl sevgili olduysa senin gibi bir çok kız var. Her insanın kendi sorunları baş etme yöntemleri var. Oda ona göre kız buluyor...
Bak kizlar soruyorda bir çok insan var sorunları olan. Senin takmayacagin seyleri sorun eden. Çünkü o bilinçte değil , o kişi onu sorun ediyor. Cirpinmaktan hoşlanıyorlar
Amaa dalga gecme
Cidden cekememek değil de ne yani kız 2 sene bana taking durumda benle ugresiyor diğeri 4 senedir içinde kin besliyormus yüzüme söylüyor bide seni böyle kimse begenmez igneleyici konuşuyorsun bak ben arkadaşının bisey demiyorum filan
Buldugu kız da güzel ben burada yabancıyım çoğu şeyi bilmiyorum iyi ve ilgili davranan biri görünce de kendimi savunamadim tek hisediyordum yanlış ilişki yaşadım kendisindeb de hoslanmiyordum sadece arkadaştık zorla cinsellige yoneltti sonra da tutku yok dedi bahane de edemiyordu hafif gulerek böyle değişik bi surat ifadesiyle yok sen güzelsin cekicisin kadinsisin ama bizim frekanslar uyuşmuyor doğru insan değilim yok o bu s@lak iste
Ben önceden bilseydim belki de redettigimle kalardim ona aciyip yanimda tutmazdim herseyi yalandi zaten ben ayrildiktan sonra 2 senelik ilişkileri olduğunu hatta bursali değil meğerse konyali oldugunu ama bursada dogdugu için oyle dedigini ve bu tip bircoksey ogrendim kendini oysa öyle farkliyim yok renkli giyiniyorum filan allahim ya allah akıl fikir versin ona shhsbs
Seninle ilgilenince , perdelerini indirdin. Çocukta bunu kullandı. Ayrıldıktan sonra nasıl öğrendin bu yalanlarını? Nasıl ogrendiysen bunu analiz et. Daha sonra başka insanlarla tanıştığında bu bilgini kullan ki , seni başka karaktersiz insanlar kullanmasin
Bana diyorsun sen de dalga geciyorsun jajaaj ne güzel. Daha güzel günler yaşayacağına inanıyorum
Kendisi söyledi bide beni nasıl tavladigini arkadaşı için kız tavlarken instada göstermiş oldu yani:
Arkadaşı için instada o yazıyor kızlara hepsini istek attı biriyle diyelim konuşuyor birlikte mezun oluruz yaz bilincaltina birliktelik lafini sok işte şu emojileri kullan masum desin sana kızlar masum erkekleri sever 🥹🥺😊☺️😢 vs dedi ben de bidk ya sen de bana bunu yaptın dediğimde gülümsedi sonra yok aramızda bizim öncesinde arkadaşlık ilişkimiz vardı bi duygu vardı dedi
20 dk sonra wpsına gircektim kapattı bilgisayarı artık sevgili değiliz niye bakıyorsun diyor sanki çokta merakımda oysakı kendime ders videosu atıyordum s@lak işte
Bakalım umarım yaşarım güzel şeyler
Sen de fenasin. Jajajaja hemen olayı kapiyorsun. Halen konuşuyor musun
Yok şeytan görsün yüzünü geldi yüzsüz şey niye konuşmuyorsun niye böyle davranıyorsun bide bana gidersem ben bidaha gelmem diyordu noldu ha bak noldu s@lak embesil ayy sinir ediyor beni tipsiz bideee
Sen ne yapmak istiyorsun? Net ol.
Onunla mı?
Allah onun belasını versin ben bişey yapmam ona karşı beni sktr et demişti aynen öyle sktrsin gitsin
Çok fazla onu konustuk rahatladin mi iyice küfür ediyorsun.
Anlamadım ya
İçini iyi döktün buraya. Rahatladin mi
He öyle evet keko şey
Bu tip insanlara keko mu diyorlar
Benim hoşlandığım çocuğa keko diyordu onu küçük düşürmeye çalışıyordu gözümde sanırsam bıyığı var diye biraz da rahat böyle hafif mahelle abisimsi bi tavırları vardı o yüzden
Keko mu seviyorsun gerçekten. Bir erkekte aradığın 3 ozelliklik ne
Ben ne bileyim keko mu değil mi
Eskiden farklıydı şu an:
1. merhamet
2. güç zayıf öyle ağlak olmamalı
3. anlayış uyum tartışmasın benle uyumlu olsun
Bide tabi dış görünüş bakım kendine verdiği değer hobileri uğranşaları en esas da vizyonunun olması
Ketçap mayonez de olsun
Jajaja tartışma neden yaşamak istiyorsun
Hayor İstemiyorum yanlış yazmışım herhalde dikat etmedim
E tabi hepsi olamya bilir ama beni değerli görsün
Diğer insanlara merhametli ve iyi dürüst biri olsun yani böyle yalancı ezikleyici olmasın ya da beni rededen çocuk gibi burdu dik havada da olmasın
Ama o çocuk iyiydi sadece burnu dik ve biraz tuhaftı
İyidi öldür hakkını yeme. Kötü tarafı olduğu gibi iyi yanlarıda vardı. Bulursun. Dünya büyük
Tartışmayı istemiyorsun. Doğru yazdinda. Tartışmak iyidir. Diri tutar. Her zaman aynı fikirde olamazsın insanlarla tartışıp yol seçmek saygı çerçevesinde iyidir
Fikir alışverişi tabiki iyi
Ama kısıtlasın beni fikirlerimi dinlemesin yok o tükaka bilmem ne gıybet bilmem nebileyim ya hepside o aşağılık insanda vardı hayatımın içine etti sporu bile bıraktım çeşmede otelde iş buldum önce benle çalışamazmış dedi sonra gelmedi ayrıldık ama kendi gidip iş buldu neyse işte bide bana iyilik yapmaya çalışıyor sanki çok pişmanmış gibi o şeyleri yapacağına adam gibi gel özür dile dimi
Neyse o yüzden tartışma istemem
Çok toksik
Mide bulandırıcıymis. Hayatını mahveder öyle kısıtlamalar. Haklısın
Bir dediği bir dediğini tutmuyor. Dili ayrı yaptıkları ayrı davranışlar sergiliyor.
Hadi geçmiş olsun. İyi doğdun sen iyi doğdun sen iyi doğdun iyi ki doğdun iyi ki doğdun seennnnnnnn 🥳
Evet ama kendimi sevmeyi özsaygıyı ve kendime şevkat göstermeyi öğrendim hep yalnız olduğumu ve bu tip şeyleri
Örneğin hala o beni rededen çocuğu seviyorum içimde uhte kaldı ama yine de saygı ve sevgim var geçri o benimle iletişimi kesti beni gördüğü yerde yüzünü çevirip yolunu değiştirip gitti
Ama hislerim özeldi ona karşı o da bu yüzden benim için özel biri olmultu bide iyi biriydi o yüzden arkasından dua ettim hep iyi olsun kendine iyi kız seçsin işinde gücünde yükselsin mutlu olsun diye ama bu exim için beddua edebildim yani insanlarda iyi iz bıralmak gerekir
İnsanlara daha dikatli davranmanın önemini de anladım
Heheh teşekkür sen de iyi doğdun iyi ki doğdun adını bilmiyorum ama uçuyordun uçan adam diycem
Ben Ahmet teşekkür ederim. Senin adın
Aytac ben (c ile ç değil)
Memnun oldum Ahmet
Ay gibi parlagim diyorsun yani
Evet ksjsj
Aytaç sonra görüşürüz. Ben çıkıyorum hoş kal 😊🤞🏽
Aytac ama dedim 😩
İyi geceler sana babayy
C ile pardon. Ben yanlış algıladım. Ne yaparsın yuruken düşen adamım jajajaajja
Aytac
Hilal gibi düşün C
Ayın hilal hali öyle jdjdjjs
Yürürken niye düşsün biri bu tuhaf işte aklıma farklı şeyler geliyor hahahha neyse hoşçakal
Ne geldi aklına merak ettim
Madde kullananlar kdjsj
İslaklikla. Çamur kaygan olunca jajaja
Ben yatıyorum sonra görüşürüz. Gönlünce güzelliklerle tatlı uykular dilerim sana da 😊🦋
He o olur insanız
Sana da🌙
Selam, naber ve nasılsın?
Senden bir konuda tavsiye alabilir miyim
Merhaba Aytac. Güneşli bir günü keyifli geçirdim. Akrabalarla takılıyordum. Keyifli hissediyorum şükür. Hayırdır , iyi hissediyorsundur umarım
Merhaba Ahmet)
Ne güzel ya senin adına sevindim ksyi kapatiyorum son biseyler sordum bi sorun vardı diye cikicam sonra
Senden fikir almak istedim olgun olduğunu düşünüyorum ve saçma tavsiyeler vermiyorsun diye
Elimden geldiği kadar fikrimi söylerim tabii ki efendim dinliyorum
Şunu sorcam ben şimdi hem tecrubem az yani sosyal olarak insanlardan uzak Duran biriyim zarar görmemek için yapıyorum bunu bu yüzden arkadaş edinme yetenegim koreldi ve birçok sosyal şeylerden uzak kaldim hem de azerbaycanlıyım diye bu kültürü ve insan tiplerini çok iyi tanimiyorum/tanimiyordum
Iki şey sorcam
Kendi düşüncelerim de var bu konuda ama senden fikir almak istedim
1. bu insan eski sevgilim yani ya da bu tip bana zarar veren beni somuren birine hep denk gelirim sosyal olarak güçlü yani bir arkadaş çevresi var herkesle de aşırı samimi hatta o kadar ki bazi kızlar rahatsız oluyor ilk ben de oluyordum neyse
Bu nasıl bir tip insan sence ve böyle insanlardan nasıl davranmam gerek nasıl ilişki kurulur
Deneyimlerime gore kimin ne cikacagi belli degil ama çoğu %98i yani boş insanlar cikiyorlar ama gorunuste öyle değiller pek
2. bende eksik olan şeyleri nasıl onaririm veya nasil bu eksiklikleri kapatirim ama böyle işe yarar şeylere ihtiyacım var psikolog gibi değil
2kez gittim bir işe yaramiyorlar spor hocasi buldum sonra kendime onun sayesinde daha çok ozguven ve mindset kazanmış oldum özellikle beni sevmeyenlere karşı ben hep iyi davraniyordum bende kötü davranmaya tusu yoktu jdjdj ondan sonra degistim o yapıyorsa bende yapabilirim ve bu kötü birsey olmadığını anlamistim mesela
Bak şöyle bir soru sormuştum hatta demin bu şeylere benziyor
Insanlarla yakin olmam beni rahatsiz ediyor, bas edemiyorum ve uzak kaliyorum ama bu da bana etkisi kötü yansiyor? ne yapmam lazm? ↗
Bugün cikmayacaksin umarım. Teyzemlere vakit ayırmam gerek. Sana 2 saat içinde dönüş yapsam benim içinde çok sağlıklı olur.
Yok ama bu yakınlarda cikicam hedeflerim var burada çok kalamiycam artik o yüzden
Ve beklerim tabiki aile her zaman onemlidir
Takip et mesaj yazayım
Aynen kocanda seni fıldır fıldır gezdirecek der sürekli
En ufak şeyi bile bin kere tembihler ve en çok bu kaç para der 😑
Gözüm açıkken... Her şeyi ölüme ve yasliliga getiriyor.
Seni alan üç günde geri getirir
Siz iyi olun daa!