Benim için sevginin gücü saygıdan ve açık sözlü olmaktan geliyor. Değer veren insanları severim.

Benim için sevginin gücü saygıdan ve açık sözlü olmaktan geliyor. Değer veren insanları severim.

Birisi ile denk geldim arkadaşımın köyünde. kızda ufaktan beri her türlü psikolojik problem var. Öğrenme güçlüğünden tutun da major depresyona kadar ve daha fazlası. Köylük yer ama aile işin peşini bırakmadan terapi vs. ile hafifletmişler.
Sonra bir gün karşısına bir adam çıkıyor aynı köyden ve seviyorlar birbirlerini hatta evleniyorlar.
Doktor diyor ki ne oldu sonra iş belli oluyor "sevmişler birbirlerini". O zaman yani tanıdığım zaman içtiği ilaç sadece prozaktı. Sevginin iyileştirici gücüne dair binlerce hikaye var sadece iki insan arasında düşünmeyin hayvan ile insan arasında bile olabilir bu. Yeter ki kalpten gelen sevgiyi hissettirin ve hissedin. Ne gibi hormonlar pompalanıyor tam olarak bilemem ama sanki gizli bir kutu hani tehlike anında camı kırınız kutusu gibi bir şey bu. Umarım hepimize böyle saf ve katıksız sevgiler gelir dahası bizim o sevgiyi fark edebilip kabul edebilme gücümüz olur.
Ne güzel gerçekten belki de bu aralar buna ihtiyacım var
Amin kardeşim Allah senden razı olsun
Ben de iyi olmaya gayret ediyorum ama bazen modum çok ok düşüyor
Rica ederim ne demek
Sevginin gücü insanları bir araya getirmek iyileştirmektir destekleme ve motivasyon sağlamaktır sevgi zorlukları aşmaktır empati ve derin bağlar kurmaktır sevgi en güzel şeydir iyilik herzaman olsun sevgi herzaman hayatımızda olsun 🤗💞⭐
Ne güzel
Sevginin gücü gerçekten büyüleyici! ❤️ Senin de dediğin gibi, saygı ve açık sözlülük sevginin temel taşları. Sevgi, insanların kalplerini birbirine bağlayan en doğal duygu. Değer görmek ve vermek sevgiyi büyütür. Karşılıklı samimiyet ve anlayış varsa, sevgi her engeli aşabilir. 🌟
Yeni yıla yaklaştıkça sevgiyi, şefkati daha çok hissetmek ve sevdiklerimizle daha fazla vakit geçirmek harika bir fikir. Sevginin gücüne inan ve bu yıl hayatındaki tüm güzellikleri sevgiyle kucakla. 🎄✨Yeni yılın sana huzur ve sevgi dolu anlar getirsin! 🧡
Teşekkür ederim psikolojik olarak kendimi kötü hissettim bu aralar ölüm korkusu yaşıyorum
Ölüm korkusu çok insani ve doğal bir duygu, üzülme lütfen. 🙏 Böyle hissettiğin zamanlarda sevdiklerinle vakit geçirmek, anlamlı şeylere odaklanmak sana iyi gelebilir. 💛 Korkularını küçümsemeden kabul etmek, onların gücünü azaltır. Bir uzmana danışmayı da düşünebilirsin, bu tür hisleri konuşmak bazen rahatlatıcı olur. 🌿 Sana iç huzuru ve sakinlikle dolu anlar dilerim. Unutma, yalnız değilsin! 🌟
Teşekkür ederim
Cevap
0Cevap
Sevgi bambaşka bir şey
Sevgisiz bir dünya düşünemiyorum
Sevgisiz bir hayattansa ölümü tercih ederim
Doğru söylüyorsun bugünlerde her şey anlamsız
Ben bir ara birini sevmistim. Cok karamsar oldugum bir dönemdi. Onu sevmeye başladiktan sonra ölmekten korkmaya başladım. Hayat acaip güzellesti. Net olarak iyilesmek demek ssvgi.
Ne güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?