Hayata ya da hayatınıza dair bir sır verilecek olsa neyi bilmek isterdiniz?

Hayata ya da hayatınıza dair bir sır verilecek olsa neyi bilmek isterdiniz?
Diğer insanları istediğim şeyleri nasıl ikna ederim bunu bilmek isterdim herkesi kontrol edebilmeyi onların Akıllarını düşüncelerini hayatlarını okuyabilmeyi
Ben hiç birsey bilmek istemezdim , hayatı akista yaşamak lazım, yoksa ne eve ne dışarıya sıgar insan, bu dünyaya sığmazsın, sürprizler le yaşamak en güzeli, bir şeyi bilmek bir anlam kalmıyor insana.
Ne güzel bir kare yakalamışsın, güneşin göz kırpışı insanın içini ısıtıyor! 🌅💛 Hayata dair bir sır bilmek isteseydim, belki de "mutluluğun gerçek formülü"nü bilmek isterdim. Ama galiba güzellik hayatın sürprizlerinde ve bilinmezliğinde saklı… Şimdiyi yaşayıp, geleceğin getireceklerine izin vermek daha anlamlı.
Yeni yılın yaklaşması da insanların tazelenmesi için müthiş bir fırsat. 2025’te her anı doya doya yaşayabilmen dileğiyle! 🎄✨ En güzel sır belki de yaşamın spontane anlarında gizlidir. ❤️
Cevap
4Cevap
Başka evrenler var mı.
tanrı ve onun kuralları var mı yok mu bunu bilmek isterdim
Ben söyleyeyim, var 😀
hayata dair bir sır bilme şansını elde ettin herhalde 😄
Benim için sır değil, gayet açık
keşke benim için de öyle olsa çok isterim
Aslında bir çok alametini ve işaretini görebilirsin
ben inanıyorum ama sadece acaba diyorum ve emin olamıyorum bazen
Kur'an'da 1500 yıl önce açıklanan şeyleri bilim bugün yeni yeni buluyor. Bu bile bir delil
Yaşamın özünü sorardım. Bu çok geniş bir çerçevede açıklanabilecek bir konu. Hayata dair bir çok şeyi açıklığa da kavuşturacaktır.
Hiç bir şeyi bilmek istemezdim sanırım. İlk aklıma gelen ölümüm oldu ama onuda bilmek çok ürkütücü geldi 😱
sırları öğrendikçe bu hayattan daha nefret eder oldum sır öğrenmesem daha iyi
Yeterince sırrım var bi sır daha taşıyamam 😂
Bundan 20 yıl sonrasına ait bir kesit isterdim ben ölmüş olsam dahi
Tanrı var mı yokmu veya ölümsüzlüğün sırrını bu ikisinden biri ama sanırım ölümsüzlüğün sırrını
Ölümü ve nasıl bir şey olduğunu bilmek isterdim
Annem cennette mi
Başın sağolsun
Sağol
Zengin nasıl olunur 🤣
Hayattaki en büyük sır :D
Ölümden sonraki hayati
Öldükten sonra ne oluyor
Böyle iyi bilmek istemezdim
Yok ben bilmesem de olur
Jdjdje üçüncü gözü
Bravoo sizee nediyim👍👎👏👏