Evlilik ile ilgili bir şey?

Arkadaşlar ben eşimle ne zamandır tanışıyoruz biz bir ara konuştuk sonra içkiyi içtiğini duyup bıçak gibi kestim konuşmayı hatta Kuran'a el basmış içmicem diye sonra hala kabul etmedim diye içmeye tekrar başlamış sonra babama söylemişler iki kızına talibim diye sordu babam istiyon mu diye bende istemiyorum dedim sonra kardeşimle otururken annesi geldi yanımıza başladı artık içmicek yok çok iyi geçinceniz yok yemek ayırmaz bilmem ne falan sonra ben buna çok iyi insan olduğu için kabul ettim tekrar konuşmaya başladık nişanlandık kına oldu düğün oldu şu an evleneli 8 ay oldu benim eşim çok anacı olan biteni direk gidiyor anlatıyor sonra bende sen böyle anacı olduğun sürece çocuk yok dedim sonra gitmiş onu bile anlatmış hatta yatakta şakalaştık onu bile anlatmış birde dedikleri şeyleri ben demedim diyor yalanı da çok sonra annesi benim dediğim şeyi annem söylemiş diye iftira attı kayınvalidem çok iftira atıyor sonra eşimde inanıyor hatta kayınvalidem büyü bile yaptı bize kardeşimle ikimize ve eşimden o kadar soğudum ki siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Evlilik ile ilgili bir şey?