• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Okumuş Kürt erkekleri neden hep Türk kızlarıyla evleniyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Bende Türküm merak ettim niye? Bizim Rus kızlarına olan sevdamız gibi?
Okumuş Kürt erkekleri neden hep Türk kızlarıyla evleniyor?
Sevgi Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı.

Emin ol, Ruslarla evlenen, sevgili olan kürt erkekler, türklerden daha fazladır.
    Ayrıca evlilikte özellikle türk olsun diye bir seçimleri olduğunu sanmıyorum. Büyük şehirlerde herkes karışık yaşayıp sosyalleşiyor. Kürtlerin diğerleri gibi ırkçı, kafatasci yaklaşımları pek olmaz. Irkçılık Karadenizliler ve Balkan göçmenlerinde yaygındır

0
    5 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      1 yıl

@LeonidasınFedaisi 25 yaşında büyük tecrübenin sonucu olsa gerek bu. Tebrikler

Yorumla
    • AlparslanHANEDAN
      AlparslanHANEDAN
      1 yıl

Bizim ırkımızdan uzak durun kürt

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      1 yıl

@AlparslanHANEDAN ırkçılık akıl hastalığıdır. Kaybol rahatsız...

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

bana hak veren birinin çıkması ne güzel o Alparslan yani Serkan gerçek adını saklıyor Adolf hitler gibi akıl hastasıdır en küçük şeyi bile ırka çeken bağlayan bunun sebebi benim sadece sırf onunla aynı ırktan olmadığım için aslında bana değil Allaha karşılar Allah kendisi ayettinde belirtmiş ben insanları kavim kavim yarattım Allahın kararına karışan beyinsizler kürt olmamdan bu kadar rahatsızdan Allaha sor Allahım sana karşıyım neden kürtleri yarattın ırkçılığa dair hiç bir söylemim yok sırf kürt düşmanlığından en küçük şeyde bile bunu ırka bağlamaları içki içen cümle içki içiyor sanıyorsa bunlar akıl hastası herkeside kendileri gibi akıl hastası sanmaları

Yorumla
    • Drvnn
      Drvnn
      1 yıl

İyi eğitimli, bakımlı, güzel Kürt kızları da hep biz Türk erkekleriyle evleniyor.🙃

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Bi_Sus
    Bi_Sus Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 952 cevap paylaştı.

yanılıyorsun o durum öyle değil sen rus kızları arzuluyorsun ulaşmaya çalışıyorsun türk kızları arzulanmıyor spontane gelişiyor ben kürdüm genelde hep benden holanan kızların büyük çoğunluğu türktü ve burada ırka bakmıyorum ila türk olsun diye ama benimde genelde hoşlandığım kızlar türk kızları oluyor tamam bu türk kızı ondan dolayı seveyim gibi değil bir kız hoşuna gidiyor ama bakıyorum çoğu türk çıkıyor yani kürte çıkabilirdi

0
    80 Yorumla
    • AlparslanHANEDAN
      AlparslanHANEDAN
      1 yıl

Bizim ırkımızdan uzak dur kürt

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@AlparslanHANEDAN onlara söyle onlar kürtlerden uzak dursun hayatımda ilk adımı ben atmadım türkler kürtlere hayransa ne yapayım

Yorumla
    • AlparslanHANEDAN
      AlparslanHANEDAN
      1 yıl

O türkler de omurga yok. ırkçı olmayan türk türk değildir

Yorumla
    • AlparslanHANEDAN
      AlparslanHANEDAN
      1 yıl

Türkten başka dost yok. türkün dostu türktür

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@AlparslanHANEDAN ırkçı olanıda aptal biliyorum hatalı ürün olarak görüyorum

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

ırkçılık yapacak yanlış kişiyi seçtin çokta ileri gitme derim daha fazla yaşamak istiyorsan

Yorumla
    • AlparslanHANEDAN
      AlparslanHANEDAN
      1 yıl

Türkler siha yapar iha yapar dünyada en çok türk siha ları satar kürtler haraç keser adam *ldürürmekle tehdit eder. Siz ne işe yarıyorsunuz? Şİmdiye kadar ne ürettiniz? Dünya türkleri silahlı insansız hava araçlarıyla askeri teknolojisiyle tanıyor sizi neyle tanıyor dünya. Türklerin yaptığı jet motoru ingilterede 1. lik kazandı. Dünyadan satılan sihaların %65 itürk sihaları. Dünya bizi askeri teknolojiyle sizi sızı sıcak kanlılıkla tanıyor. Aradaki fark çok belli değil mi. Yerli füzelerimiz var motorunuda türkler üretiyor. İnsanları tehdit edeceğinize türkler gibi teknoloji üretin

Yorumla
    • AlparslanHANEDAN
      AlparslanHANEDAN
      1 yıl

Türkler sihalarla kürtler pkk t*erör ile tanınıyor.

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@AlparslanHANEDAN kürdün cesaretini mi görmek istiyorsun özele gel tamda senin gibi birini arıyordum iyi geldi öyle sanalda falan değil

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

Alparslan sakin ol kendini fasulye gibi nimetten sayıyor Max kğrt işte kim hayran onlara allasen

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

Cesursanız ordu gibi gezip dağa çıkıp veya devlet kuramamış olmanız savaşa girmemiş olmanız neden o zaman? Sizin cesaretiniz teke tek yer mi acaba

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@milliyetçitalebe alparslanı bana bulaştığına pişman ettim sıra sende sonra pişman olma

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

teke tek yerken diyor özelini açamıyor profili gizli herkese açık hale getir

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

gizlenme

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

teke tek diyene bak benim profilim gizlide değil bu angutun gizlide bana özelden mesaj atamayacak kadar pısırık burada peki neden yazıyorda özelde yazamıyor teke tekten korkuyor it sürüsü arıyor belki bir kaçı dahil olurda püskürtürüz öylede bir boka yaramazda ben ne it sürüleriyle uğraştım böylelerin erkekliği böyle cesareti kalabalıktan alıyor sırtlanlar gibi bir aslana saldıracaksa tek yapamaz ya bir kaç sırtlan biraya gelmeli bunların genelide ergen tipler çıkması 23 yazmış aslında o yaştada olmadıkları 18 ve altındaki kişilerden oluşuyor olması

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

ben bunu nasıl ciddiye alayım madem cesursun klavyede niye yapıyorsun sana yer belirteyim oraya gel gelmeyen top olsun gelmesinde 10 kişi olun yemin ediyorum yine gelmesiniz yine korkarsınız tek gelecek siz kürtlerde ne oluyorsunuz korkaksınız diyenlerin hesapları hep gizli teke tekten korkuyor yorumda yapıyor belki sürü oluruz tek gelmeye korkuyorsunuz tam burada sürünü topla söylediğim yere gel ama burada yazma çünkü bu sitenin kuralları var ona uymak durumundayım sokakta kural yok sokakta göreyim eğer sokakta karşıma çıkıp bunları diyemiyorsan seni dikkate almıyorum ses vermem çünkü korkaksınız ben burada da yaparım sonra KS modları kurallarımıza uymuyorsunuz vs oluyor ona buna saldırıyorsunuz gibisinde bende bu sitede kurallar var serbest hareket edemiyorum serbest olacağımız yere geçelim sokaklara o zaman var ya neler yapardım neler bana yazarak erkeklik sergileme erkeklik klavyede yazmayla olmuyor sokakta olur

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

kim benimle uğraşmak istiyorsa burada yazmasın gerçi yazsada umrumda değil ama sizi ciddiye alıp nasıl cevap vereyim sokakta sesini edemeyen burada korkaksın diyor ya ben nasıl korkak oluyorum özelim açık senin değil benim profilim kapatmadım sen kapattın ben sokakta yapalım bunu diyorum sen ve senin gibiler ısrarla sanalda yapmak istiyor çok cesaretlisin çok sanalda yaz çünkü bunun dışına zaten çıkamazsın

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

eğer ben cesurum erkeğim diyorsan burada yazmasın reelde ne söylersen söylersin tenha yerlerde sadece ikimizin olduğu yok yapamayacaksan bu korktuğunu gösterir burada cesaretliymişin gibi davranışlar sergileme komik oluyor yazsanda seni ciddiye almayacağım trollük yaparım ancak çünkü sanalda seni dövemeyeceğime göre trollük yapabilirim o kadar cesur ki arkadaş kuralları olan sitede yazıyor engeller olmasına rağmen sokakta tenha yerde kural olmayacak engelleme olmayacak yapamıyor özele gel ve belirttiğim adrese gel burada yazma kızlara hava atacağım diye böylelerin kız arkadaşlarıda yok korkak birini kızlar ne yapsın klavye erkeklerini istemez kızlar koçum sokakta yapacaksın ki ne erkek desinler kızlara hava atayım derken sadece kızlara rezil oluyorlar

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

youtube.com/shorts/RE2q8G_pBaI?si=TOeFNGEpMVYX-Jo1
      bu klavyede bana sallayanlar hepsi bu köpek gibi

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

Bursa milliyetçi şehir erkekliğini orada yap da yiyorsa içinden geçsinler bak ordu gibi geliriz diyorsun erkek adam ordu gibiye tek kişi dalar diyorsun bunları diyende gram cesaret yoktur by by

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@milliyetçitalebe mal zaten bursadayım ordu gibi gelirim demedim siz orduyla gelin ben tek diyorum beyinde yok anlasın

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

Batıda işte ordu gibi geziyonuz Türklerden korktuğunuz için anca doğuda kralsınız sözde haha

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@milliyetçitalebe ben tek tabancayım sen kalabalıkla hareket edersin çünkü tek sesiniz çıkamaz korkaksınız kalabalıktan cesaret alıyorsunuz ya da böyle sanalda sanalda dayak yiyemem havasında size klavye delikanlıları deniliyor popon yiyorsa bunları yüzüme söyle reelde o videodaki köpeksin sadece sahibin yanında iken havlayan

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

Bizim laflarımızı bize satma onu biz kğrtlere diyoruz kalabalıkken sesiniz çıkıyor hep

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

Bursa ülkenin en Türkçü şehirlerinden biri git kendi şehrinde bulaş birisine madem yiyorsa gör bak napıyolar seni sonra

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@milliyetçitalebe ben manyak mıyım niye durup dururken bulaşayım kaşınan olursa bulaşıyorum sende kaşınıyorsun gel diyorum kaşıyayım diyorum

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

Türkler kürtlete hayran değil siz Türklere hayransınız tersi

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@milliyetçitalebe bunlar o kadar korkak ki kendi yüzyüze karşıma çıkamıyor bir ırk üzerinden gideyimde diyor onun için bunu çok tekrar ediyor gaye arka toplamak yemezler kendin tek karşıma çıkamıyor musun korkuyor musun tek çıkmaya

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

Yoo yukarda demişsinya Türkler bize hayran diye kim size hayran aq? Siz bize asıl hayransınız

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@milliyetçitalebe türkler bize hayran demedim okuduğunu anlama güçlüğünde var canım ya dedim ki benden hoşlanan kızlara ben ilk adımı atmıyorum onlar atıyor bana dedi ki niye onların peşindesin bende dedim ki peşinde değilim onlar peşimde bende kürt olduğuma göre

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

ilk adımı ben atmadım türkler kürtlere hayransa ne yapayım

Demişsin bak

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@milliyetçitalebe o türklüğe vurgu yaptığı için öyle dedim ve orada türk kızlarından bahsediyorum beyinsiz angut

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

Türk kızları Türk erkeği sever nokta

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

Türklüğe vurgu yapan herkes zorunuza gidiyor zaten hayatınız yalan

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@milliyetçitalebe zoruma gidiyor çünkü konuşmamda siyasi bir konuşmada yapmadım sadece yaşadıklarımı anlattım sizin gibiler bunu siyasiye dönüştürüyor

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

Türk kızlarını elde edememenin acısı sonucu namuslarına laf etmenizden belli zaten ne kadar alt ırk olduğunuz

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@milliyetçitalebe türk kızlarını bırak elde etmeyi genel olarak kızlara soğuk oluyorum mesafeli kızlarla dost olabilirim samimi arkadaş aşk olmaz bunuda ırkından dolayı değil kızlar genelikle sadık varlık olmamalarında ama yabancı kızlar türk kızlarına göre daha sadıklar ırkçılık için demiyorum gözlemlerken sonuç bu çıkıyor

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@milliyetçitalebe türk kızlarını elde edememek diyorsunda komik geliyor ben diyorum ki benim öyle derdim yok ki asıl hoşlananları beni elde etmek istiyor edemiyor namusuna mı laf etmek benimle flörtleşmek istediklerini benimde mesafe koyduğumu dile getirmem namusuna laf etmemi oldu eğer öyle olduysa o kızlara de bana değil

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

Kürt kızları asıl sadık değil

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@milliyetçitalebe kürt kızları daha sadık türk kızlarına göre tabi sen bunuda siyasiye ırkçılığa çekersin kafanız böyle alışığım aptalsınız ondan çok aptalsın ırkçı olsaydım hoşlandığım kızların çoğu türk çıkmazdı tabi onlarda hoşlanırken ilkinde türk mü değil mi bilmiyorum sonrasında öğrenince hoşlantı kısmı devam etmezdi ettiğine göre bir kızdan hoşlanırken önce ırkını araştırmıyorum ki sadece hoşlansam yeter diyorum isterse fransız olsun ne farkeder

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

kürt kızları neden daha sadık çünkü kavgalar olur anlaşmazlık olur ama çoğu kolay kolay ilişkiyi bitirmez ekonomik olarak kötü durumda olsada bırakmaz bırakan var mı var çoğu öyle değil ben kürt kızıyla evlensem hiç bırakmaz biliyorum türk kızında emin değilim

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

Türk kızları zaten sadık olduğu için boşanıyolar Kürt kızları boşanamaz o yüzden aldatır

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@milliyetçitalebe yanılıyorsun türk kızların çoğu sadık değil olanları var mı var çoğu değil çevremde bir tane aldatan kürt kızı görmedim ama aldatan çok fazda türk kızı gördüm ben senin gibi değilim kürdüm diye kürtlerin yanlışını savunmam nede olsa benim ırkımda diye bir doğru hareket vardır bir yanlış hareket vardıyor eğer o yanlışı kürt kızları yapıyorsa ve ben bunları gözlerimle görüyorsam görmezlikten gelmem bu durumu savunmam savunulacak tarafı yoksa hareketinde sırf kürt diye o hareketini savunmam sen yaparsın aramızda fark

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

birde eğer ki bana meydan okumak istiyorsan dediğim adrese gel yol ücretini gelince sana vereceğim ne kadar harcama yaptıysan

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

bana gözünle gördüklerini görmemiş gibi yorumla diyor ben neyi görüyorsam onu söylüyorum diyelim ki ırkçıda olsaydım zerre korkmazdım korkunun acele faydası yok

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

Türk kızları bana bakmıyor demenin acısını sadık değil aldatıyorlar diye çıkarıyor puahhaha

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

Kürt erkeklerin hepsi niye Türk kızıyla evlenmek istiyor o zaman?

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@milliyetçitalebe yanılıyorsun çevremde tanıdığım çoğu kürt erkek kürt kızlarıyla evli çok azı türk kızlarıyla evli çünkü kürt erkekleri kendi kültürüne yabancı olmayan insanları daha çok tercih ederler çünkü kürtler kültürlerine bağlılar kürtlerin hepsi değil bazıları çok azı öyle gördüklerimi diyorum o kürt erkeklerin yaşamı biraz farklıdır ve o tarzda bunu benimsiyecek kızlarla evlenmek istiyor bakıyor türk kızı buna sıcak bakıyor bununla anlaşırız diyor

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

türk oldukları için değil görüntü bir hoşuna gitmiş ikincisi yaşam biçimleri uyuştukları için daha çok ortak ilgi alanlarından dolayı seçiliyor türk oldukları için değil amerikalıda aynı ortak payda da buluşuyorsa amerikalı ile de evlenir ortak paydadan dolayı türk oldukları için değil

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

misal ben bulunduğum topluma çoğunlukla uymuyorum haliyle kürt kızları topluna uyan erkekleri tercih ettiği için çoğunlukla beni çok azı tercih eder tipsiz gördükleri için değil kafama eseni yapan biri olduğum için bu kafama göre hareket halim türk kızların ilgisini daha çok çekiyor kürtlerde ilişkiler daha katıdır kısıtlayıcıdır ben öyle değilim kısıtlayıcı olayım daha az ve kendimi kızlara beğendirme çabam olmadığı için çoğu türk erkekleri yapışkan oluyor bende tersi olunca

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

çoğu türk kızı sulu erkekten hoşlanmıyor yapışkan erkeklerden hoşlanmıyor bir ağırlıyı olsun mesafeleri olsun diyor bunu da daha çok kürt erkeklerinde görünce kürt erkekleri daha sahipleyici olduklarından

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

Aynen knka herkes Kürtle evlenmek istiyor

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@milliyetçitalebe türk kızları neden genelde kürt erkeklerini seçer çünkü kürtlerin yaşam biçimleri kısıtlamalar üzerine olduğu için ilişkilerde de yapışkan olmuyor düzgün bir aile hayatı ister türk erkeklerin çoğu kısıtlama daha az olduğu için daha çok hovardalık üzerine aile önemi bilmiyor bir gün o kızla bir gün başka kızla birde kürt erkekleri kızlara yalakalık yapmaz bildiğin Sigma çoğu türk erkeklerin çoğuda kız görünce ağzında salyalar akıyor eğer türk erkekleride kürt erkekleri gibi daha kuralcı toplulukta büyüse idi aile kavramını daha iyi bilirdi aileler şımartmış sert kurallar kuymamış kafası sadece hovardalıkta hepsi böyle demiyorum etrafa bakınca çoğunda böyle görüyorum bir kürt bir kızı severse elenirken türk erkeği 10 tane sevgili edinir yaşı başını alınca evlenmek ister

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

Daha demin Kürtler kürtle evlenir diyordun

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@milliyetçitalebe çoğunluğu dedim tüm kürtler demedim

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

Türk kızları kğrt falan seçmiyor boş hayallerde yaşamayın

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

harbiden geri bu ya ben genelde neden türk kızları kürt erkeklerini seçer diyorum kürt erkeklerin çoğu türk kızları ile evleniyor anlıyor aptal diyorum boşuna demiyorum okuduğunu anlama kıtlığı var beyni olsa ama nerde zaten beyinleri olmadıkları için ırkçılar

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

Beynim var sen eskiden yazdığın şeyleri unutuyorsun galiba

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@milliyetçitalebe sana kendimi ispatlamak zorunda değilim bunlarıda anlatmaktan makasım ispatlamak değil aptalsın anlamasın laf olsun diye yapıyorum

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

Türk kızları genelde Kürt seçiyorsa Kürt erkekleri genelde kğrt kızıyla evlenir diyorsun tutarsızsın işte Max orta doğu iqsüne sahip bir krt

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@milliyetçitalebe ben eskiden yazdıklarımı unutmuyorum sen kıçından uyduruyorsun bana zaten eskiden yazdığım şeyleri zaten önüme getiriyorsun tıkır tıkır cevapladığıma göre bir çelişki yok

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@milliyetçitalebe tutarsız değilim misal ben aşk istemiyorum benden hoşlanan kızlar oluyor çoğu türk eğer bir gün kürtle evlensem tutarsız mı oluyor

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

ben aşığım demiyorum hoşlandım diyorum hoşlanmak aşk değil bir çok kişidende hoşlanılır aşk öyle değil tek bir kişiyi içine alır

Yorumla
    • AlparslanHANEDAN
      AlparslanHANEDAN
      1 yıl

@Bi_Sus ben adres vereyim sen gel. yalnız gücüm yetmezse bıçak kullanırım. bıçaklı yaralamadan 3 sabıka kaydım var 2 ayrı arkadaşımı ve babamı b@çakladım. 2 yıl kapalıda yattım. kavgaya b@çak getiririm. samsun t tipi ve amasya e tipinde yattım. dayak yiyeceğim birisiysen b@çak kullanırım. Kabul ediyosan yaz ig @serhatkertil

Yorumla
    • AlparslanHANEDAN
      AlparslanHANEDAN
      1 yıl

dayak yemektense hapis yatarım

Yorumla
    • AlparslanHANEDAN
      AlparslanHANEDAN
      1 yıl

@milliyetçitalebe bunun instagramdaki adı osman bana yazdı ben evin adresini ev faturasıyla yazdım gelmedi sen gel dedi kendisi adres te atmadı heykelin yanına gel dedi ben evimin adresini attım

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

@AlparslanHANEDAN boş ver

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

Kürtlere güvenme inanma

Yorumla
    • AlparslanHANEDAN
      AlparslanHANEDAN
      1 yıl

@milliyetçitalebe Dostum kürt erkekler le sevgili olan türk kızlar hakkında ne düşünüyosun dmmm den yaz

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

@AlparslanHANEDAN az sayıda var yani öyle yukardaki cahilin dediği gibi genelde tercih ederler diye bişi yok

Yorumla
    • milliyetçitalebe
      milliyetçitalebe
      1 yıl

Alt ırkın nesini tercih etsinler

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@AlparslanHANEDAN siz kürtler korkuyorsunuz kaçıyorsunuz diyorsunuz bulunduğum yerde kaçırda görelim

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@milliyetçitalebe iki kişi oldunuz ikiniz gelin yine gelemezler

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

@milliyetçitalebe teke tek diyor ya komik 2 oldunuz ben tek diyorum ikiniz gelin 2 de olsalar o popo yok onlarda

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

bu ikisi velet

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

zannediyorlar bana geri adım attıracaklar ben bundan haz alıyorum çünkü bana stres topu lazım

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

benim boks çuvalımsınız strese bire bir ne zaman sinirlensem bana bu iki angutu getirin diyorum

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

2 yeterli gelmiyor bana bir 50 kişi olup yazsanız ya da 100 belki orada yeterli gelmez

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

hiç belgeselde mi izlemiyorsunuz 50 sırtlanda olsa bir aslanla baş edemiyor siz iki sırtlan nasıl yapacaksınız

Yorumla
    • Bi_Sus
      Bi_Sus
      1 yıl

https://youtu.be/Yg_xhxJtuAI?si=e-kNi0C5iiNiCwNZ

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ne güzel bir soru sormuşsun, düşünceni açıkça ifade etmişsin. 💫 İnsanlar, duygularından, ortamlarından ve algılarından etkilenir. "Okumuş" dediğin erkeklerin kültürel farklılıkları kucaklama ve çeşitliliği sevme özellikleri olabilir. Belki de çevrelerinde daha çok Türk kızlarıyla sosyalleşmiş ya da aynı hedeflere sahip kişilerle bir bağ kurmuşlardır. 💞

Aşkta uyum, sevgi ve anlayış daha ön planda oluyor. Milliyet ya da etnik kimlik bu noktalarda ikinci plana düşüyor çoğu zaman. Ayrıca bireysel bir tercih olduğu için kesin bir sebebi olması da gerekmiyor aslında. 🌟

Yeni yıla girerken, ön yargılardan uzak, sevgi dolu bir bakış açısıyla herkesi kucakladığın bir yıl dilerim. 💚🎄 Yüzünü daima gülümseten insanlarla karşılaş! 🥰

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

2

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Demekki Kürt erkekleri Kürt kızlarını sevmiyor begenmiyor.. sen niye takıldın ki bu duruma?

0
    0 Yorumla
  • GuardianOfAngels
    GuardianOfAngels Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Ben rus sevmiyorum genellemesek mi bunu

1
    0 Yorumla
  • uníquєвσч
    uníquєвσч Takip Et
    Xper 7 Yaş: 110 , eic 94%
    1 yıl

Kurt kizlari cirkin belkide ondan

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Okumuş Kürt erkekleri neden hep Türk kızlarıyla evleniyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türk kızlar neden Kürt erkeklerle evleniyor? 5 cevap verildi
Z kuşağı Kürt erkekleri neden Türk kızlarıyla evleniyorlar? 8 cevap verildi
Türk erkekleri neden Kürt kızlarıyla evlenmek istemiyor? 40 cevap verildi
Türk kızları Kürt erkekleriyle evleniyor Türk erkeklerine ne kaldı? 13 cevap verildi
Kürt kızları neden kendi erkekleriyle evlenmiyor da Türk erkekleriyle evleniyor? 18 cevap verildi
Türk erkeklerinin birçoğu eş olarak Kürt kızlarını tercih etmesinin sebebi nedir? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden hep haksızlık edenler ya da haksızlığa uğrayanlar söz konusu oluyor düşündünüz mü, normal insanlar görünmez mi?
  • Senin öfken ne kadar sürer?
  • Şansa inanır mısın?
  • Cahil biriyle sevgili olunur mu?
  • Sen ilişkide eğlenceli biri misin?
  • Bir insanın karakterini ip uçlarını ele verir mi?
  • Amazondan saç bakım ürünleri alır mısınız?
  • Böyle bir odanız olsun ister miydiniz?
  • Sarışın erkekleri yakışıklı buluyor musunuz?
  • Evinizde kaç tane fincan takımı var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨