Bende Türküm merak ettim niye? Bizim Rus kızlarına olan sevdamız gibi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Emin ol, Ruslarla evlenen, sevgili olan kürt erkekler, türklerden daha fazladır.
Ayrıca evlilikte özellikle türk olsun diye bir seçimleri olduğunu sanmıyorum. Büyük şehirlerde herkes karışık yaşayıp sosyalleşiyor. Kürtlerin diğerleri gibi ırkçı, kafatasci yaklaşımları pek olmaz. Irkçılık Karadenizliler ve Balkan göçmenlerinde yaygındır05 Yorumla- 1 yıl
@LeonidasınFedaisi 25 yaşında büyük tecrübenin sonucu olsa gerek bu. Tebrikler
- 1 yıl
Bizim ırkımızdan uzak durun kürt
- 1 yıl
@AlparslanHANEDAN ırkçılık akıl hastalığıdır. Kaybol rahatsız...
- 1 yıl
bana hak veren birinin çıkması ne güzel o Alparslan yani Serkan gerçek adını saklıyor Adolf hitler gibi akıl hastasıdır en küçük şeyi bile ırka çeken bağlayan bunun sebebi benim sadece sırf onunla aynı ırktan olmadığım için aslında bana değil Allaha karşılar Allah kendisi ayettinde belirtmiş ben insanları kavim kavim yarattım Allahın kararına karışan beyinsizler kürt olmamdan bu kadar rahatsızdan Allaha sor Allahım sana karşıyım neden kürtleri yarattın ırkçılığa dair hiç bir söylemim yok sırf kürt düşmanlığından en küçük şeyde bile bunu ırka bağlamaları içki içen cümle içki içiyor sanıyorsa bunlar akıl hastası herkeside kendileri gibi akıl hastası sanmaları
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 952 cevap paylaştı. yanılıyorsun o durum öyle değil sen rus kızları arzuluyorsun ulaşmaya çalışıyorsun türk kızları arzulanmıyor spontane gelişiyor ben kürdüm genelde hep benden holanan kızların büyük çoğunluğu türktü ve burada ırka bakmıyorum ila türk olsun diye ama benimde genelde hoşlandığım kızlar türk kızları oluyor tamam bu türk kızı ondan dolayı seveyim gibi değil bir kız hoşuna gidiyor ama bakıyorum çoğu türk çıkıyor yani kürte çıkabilirdi
080 Yorumla- 1 yıl
Bizim ırkımızdan uzak dur kürt
- 1 yıl
@AlparslanHANEDAN onlara söyle onlar kürtlerden uzak dursun hayatımda ilk adımı ben atmadım türkler kürtlere hayransa ne yapayım
- 1 yıl
O türkler de omurga yok. ırkçı olmayan türk türk değildir
- 1 yıl
Türkten başka dost yok. türkün dostu türktür
- 1 yıl
@AlparslanHANEDAN ırkçı olanıda aptal biliyorum hatalı ürün olarak görüyorum
- 1 yıl
Türkler siha yapar iha yapar dünyada en çok türk siha ları satar kürtler haraç keser adam *ldürürmekle tehdit eder. Siz ne işe yarıyorsunuz? Şİmdiye kadar ne ürettiniz? Dünya türkleri silahlı insansız hava araçlarıyla askeri teknolojisiyle tanıyor sizi neyle tanıyor dünya. Türklerin yaptığı jet motoru ingilterede 1. lik kazandı. Dünyadan satılan sihaların %65 itürk sihaları. Dünya bizi askeri teknolojiyle sizi sızı sıcak kanlılıkla tanıyor. Aradaki fark çok belli değil mi. Yerli füzelerimiz var motorunuda türkler üretiyor. İnsanları tehdit edeceğinize türkler gibi teknoloji üretin
- 1 yıl
Türkler sihalarla kürtler pkk t*erör ile tanınıyor.
- 1 yıl
@AlparslanHANEDAN kürdün cesaretini mi görmek istiyorsun özele gel tamda senin gibi birini arıyordum iyi geldi öyle sanalda falan değil
- 1 yıl
Alparslan sakin ol kendini fasulye gibi nimetten sayıyor Max kğrt işte kim hayran onlara allasen
- 1 yıl
Cesursanız ordu gibi gezip dağa çıkıp veya devlet kuramamış olmanız savaşa girmemiş olmanız neden o zaman? Sizin cesaretiniz teke tek yer mi acaba
- 1 yıl
teke tek diyene bak benim profilim gizlide değil bu angutun gizlide bana özelden mesaj atamayacak kadar pısırık burada peki neden yazıyorda özelde yazamıyor teke tekten korkuyor it sürüsü arıyor belki bir kaçı dahil olurda püskürtürüz öylede bir boka yaramazda ben ne it sürüleriyle uğraştım böylelerin erkekliği böyle cesareti kalabalıktan alıyor sırtlanlar gibi bir aslana saldıracaksa tek yapamaz ya bir kaç sırtlan biraya gelmeli bunların genelide ergen tipler çıkması 23 yazmış aslında o yaştada olmadıkları 18 ve altındaki kişilerden oluşuyor olması
- 1 yıl
ben bunu nasıl ciddiye alayım madem cesursun klavyede niye yapıyorsun sana yer belirteyim oraya gel gelmeyen top olsun gelmesinde 10 kişi olun yemin ediyorum yine gelmesiniz yine korkarsınız tek gelecek siz kürtlerde ne oluyorsunuz korkaksınız diyenlerin hesapları hep gizli teke tekten korkuyor yorumda yapıyor belki sürü oluruz tek gelmeye korkuyorsunuz tam burada sürünü topla söylediğim yere gel ama burada yazma çünkü bu sitenin kuralları var ona uymak durumundayım sokakta kural yok sokakta göreyim eğer sokakta karşıma çıkıp bunları diyemiyorsan seni dikkate almıyorum ses vermem çünkü korkaksınız ben burada da yaparım sonra KS modları kurallarımıza uymuyorsunuz vs oluyor ona buna saldırıyorsunuz gibisinde bende bu sitede kurallar var serbest hareket edemiyorum serbest olacağımız yere geçelim sokaklara o zaman var ya neler yapardım neler bana yazarak erkeklik sergileme erkeklik klavyede yazmayla olmuyor sokakta olur
- 1 yıl
kim benimle uğraşmak istiyorsa burada yazmasın gerçi yazsada umrumda değil ama sizi ciddiye alıp nasıl cevap vereyim sokakta sesini edemeyen burada korkaksın diyor ya ben nasıl korkak oluyorum özelim açık senin değil benim profilim kapatmadım sen kapattın ben sokakta yapalım bunu diyorum sen ve senin gibiler ısrarla sanalda yapmak istiyor çok cesaretlisin çok sanalda yaz çünkü bunun dışına zaten çıkamazsın
- 1 yıl
eğer ben cesurum erkeğim diyorsan burada yazmasın reelde ne söylersen söylersin tenha yerlerde sadece ikimizin olduğu yok yapamayacaksan bu korktuğunu gösterir burada cesaretliymişin gibi davranışlar sergileme komik oluyor yazsanda seni ciddiye almayacağım trollük yaparım ancak çünkü sanalda seni dövemeyeceğime göre trollük yapabilirim o kadar cesur ki arkadaş kuralları olan sitede yazıyor engeller olmasına rağmen sokakta tenha yerde kural olmayacak engelleme olmayacak yapamıyor özele gel ve belirttiğim adrese gel burada yazma kızlara hava atacağım diye böylelerin kız arkadaşlarıda yok korkak birini kızlar ne yapsın klavye erkeklerini istemez kızlar koçum sokakta yapacaksın ki ne erkek desinler kızlara hava atayım derken sadece kızlara rezil oluyorlar
- 1 yıl
youtube.com/shorts/RE2q8G_pBaI?si=TOeFNGEpMVYX-Jo1
bu klavyede bana sallayanlar hepsi bu köpek gibi - 1 yıl
Bursa milliyetçi şehir erkekliğini orada yap da yiyorsa içinden geçsinler bak ordu gibi geliriz diyorsun erkek adam ordu gibiye tek kişi dalar diyorsun bunları diyende gram cesaret yoktur by by
- 1 yıl
Batıda işte ordu gibi geziyonuz Türklerden korktuğunuz için anca doğuda kralsınız sözde haha
- 1 yıl
@milliyetçitalebe ben tek tabancayım sen kalabalıkla hareket edersin çünkü tek sesiniz çıkamaz korkaksınız kalabalıktan cesaret alıyorsunuz ya da böyle sanalda sanalda dayak yiyemem havasında size klavye delikanlıları deniliyor popon yiyorsa bunları yüzüme söyle reelde o videodaki köpeksin sadece sahibin yanında iken havlayan
- 1 yıl
Bizim laflarımızı bize satma onu biz kğrtlere diyoruz kalabalıkken sesiniz çıkıyor hep
- 1 yıl
Bursa ülkenin en Türkçü şehirlerinden biri git kendi şehrinde bulaş birisine madem yiyorsa gör bak napıyolar seni sonra
- 1 yıl
Türkler kürtlete hayran değil siz Türklere hayransınız tersi
- 1 yıl
Yoo yukarda demişsinya Türkler bize hayran diye kim size hayran aq? Siz bize asıl hayransınız
- 1 yıl
ilk adımı ben atmadım türkler kürtlere hayransa ne yapayım
Demişsin bak - 1 yıl
Türk kızları Türk erkeği sever nokta
- 1 yıl
Türklüğe vurgu yapan herkes zorunuza gidiyor zaten hayatınız yalan
- 1 yıl
Türk kızlarını elde edememenin acısı sonucu namuslarına laf etmenizden belli zaten ne kadar alt ırk olduğunuz
- 1 yıl
@milliyetçitalebe türk kızlarını bırak elde etmeyi genel olarak kızlara soğuk oluyorum mesafeli kızlarla dost olabilirim samimi arkadaş aşk olmaz bunuda ırkından dolayı değil kızlar genelikle sadık varlık olmamalarında ama yabancı kızlar türk kızlarına göre daha sadıklar ırkçılık için demiyorum gözlemlerken sonuç bu çıkıyor
- 1 yıl
@milliyetçitalebe türk kızlarını elde edememek diyorsunda komik geliyor ben diyorum ki benim öyle derdim yok ki asıl hoşlananları beni elde etmek istiyor edemiyor namusuna mı laf etmek benimle flörtleşmek istediklerini benimde mesafe koyduğumu dile getirmem namusuna laf etmemi oldu eğer öyle olduysa o kızlara de bana değil
- 1 yıl
Kürt kızları asıl sadık değil
- 1 yıl
@milliyetçitalebe kürt kızları daha sadık türk kızlarına göre tabi sen bunuda siyasiye ırkçılığa çekersin kafanız böyle alışığım aptalsınız ondan çok aptalsın ırkçı olsaydım hoşlandığım kızların çoğu türk çıkmazdı tabi onlarda hoşlanırken ilkinde türk mü değil mi bilmiyorum sonrasında öğrenince hoşlantı kısmı devam etmezdi ettiğine göre bir kızdan hoşlanırken önce ırkını araştırmıyorum ki sadece hoşlansam yeter diyorum isterse fransız olsun ne farkeder
- 1 yıl
Türk kızları zaten sadık olduğu için boşanıyolar Kürt kızları boşanamaz o yüzden aldatır
- 1 yıl
@milliyetçitalebe yanılıyorsun türk kızların çoğu sadık değil olanları var mı var çoğu değil çevremde bir tane aldatan kürt kızı görmedim ama aldatan çok fazda türk kızı gördüm ben senin gibi değilim kürdüm diye kürtlerin yanlışını savunmam nede olsa benim ırkımda diye bir doğru hareket vardır bir yanlış hareket vardıyor eğer o yanlışı kürt kızları yapıyorsa ve ben bunları gözlerimle görüyorsam görmezlikten gelmem bu durumu savunmam savunulacak tarafı yoksa hareketinde sırf kürt diye o hareketini savunmam sen yaparsın aramızda fark
- 1 yıl
Türk kızları bana bakmıyor demenin acısını sadık değil aldatıyorlar diye çıkarıyor puahhaha
- 1 yıl
Kürt erkeklerin hepsi niye Türk kızıyla evlenmek istiyor o zaman?
- 1 yıl
@milliyetçitalebe yanılıyorsun çevremde tanıdığım çoğu kürt erkek kürt kızlarıyla evli çok azı türk kızlarıyla evli çünkü kürt erkekleri kendi kültürüne yabancı olmayan insanları daha çok tercih ederler çünkü kürtler kültürlerine bağlılar kürtlerin hepsi değil bazıları çok azı öyle gördüklerimi diyorum o kürt erkeklerin yaşamı biraz farklıdır ve o tarzda bunu benimsiyecek kızlarla evlenmek istiyor bakıyor türk kızı buna sıcak bakıyor bununla anlaşırız diyor
- 1 yıl
türk oldukları için değil görüntü bir hoşuna gitmiş ikincisi yaşam biçimleri uyuştukları için daha çok ortak ilgi alanlarından dolayı seçiliyor türk oldukları için değil amerikalıda aynı ortak payda da buluşuyorsa amerikalı ile de evlenir ortak paydadan dolayı türk oldukları için değil
- 1 yıl
misal ben bulunduğum topluma çoğunlukla uymuyorum haliyle kürt kızları topluna uyan erkekleri tercih ettiği için çoğunlukla beni çok azı tercih eder tipsiz gördükleri için değil kafama eseni yapan biri olduğum için bu kafama göre hareket halim türk kızların ilgisini daha çok çekiyor kürtlerde ilişkiler daha katıdır kısıtlayıcıdır ben öyle değilim kısıtlayıcı olayım daha az ve kendimi kızlara beğendirme çabam olmadığı için çoğu türk erkekleri yapışkan oluyor bende tersi olunca
- 1 yıl
Aynen knka herkes Kürtle evlenmek istiyor
- 1 yıl
@milliyetçitalebe türk kızları neden genelde kürt erkeklerini seçer çünkü kürtlerin yaşam biçimleri kısıtlamalar üzerine olduğu için ilişkilerde de yapışkan olmuyor düzgün bir aile hayatı ister türk erkeklerin çoğu kısıtlama daha az olduğu için daha çok hovardalık üzerine aile önemi bilmiyor bir gün o kızla bir gün başka kızla birde kürt erkekleri kızlara yalakalık yapmaz bildiğin Sigma çoğu türk erkeklerin çoğuda kız görünce ağzında salyalar akıyor eğer türk erkekleride kürt erkekleri gibi daha kuralcı toplulukta büyüse idi aile kavramını daha iyi bilirdi aileler şımartmış sert kurallar kuymamış kafası sadece hovardalıkta hepsi böyle demiyorum etrafa bakınca çoğunda böyle görüyorum bir kürt bir kızı severse elenirken türk erkeği 10 tane sevgili edinir yaşı başını alınca evlenmek ister
- 1 yıl
Daha demin Kürtler kürtle evlenir diyordun
- 1 yıl
Türk kızları kğrt falan seçmiyor boş hayallerde yaşamayın
- 1 yıl
Beynim var sen eskiden yazdığın şeyleri unutuyorsun galiba
- 1 yıl
Türk kızları genelde Kürt seçiyorsa Kürt erkekleri genelde kğrt kızıyla evlenir diyorsun tutarsızsın işte Max orta doğu iqsüne sahip bir krt
- 1 yıl
@Bi_Sus ben adres vereyim sen gel. yalnız gücüm yetmezse bıçak kullanırım. bıçaklı yaralamadan 3 sabıka kaydım var 2 ayrı arkadaşımı ve babamı b@çakladım. 2 yıl kapalıda yattım. kavgaya b@çak getiririm. samsun t tipi ve amasya e tipinde yattım. dayak yiyeceğim birisiysen b@çak kullanırım. Kabul ediyosan yaz ig @serhatkertil
- 1 yıl
dayak yemektense hapis yatarım
- 1 yıl
@milliyetçitalebe bunun instagramdaki adı osman bana yazdı ben evin adresini ev faturasıyla yazdım gelmedi sen gel dedi kendisi adres te atmadı heykelin yanına gel dedi ben evimin adresini attım
- 1 yıl
@AlparslanHANEDAN boş ver
- 1 yıl
Kürtlere güvenme inanma
- 1 yıl
@milliyetçitalebe Dostum kürt erkekler le sevgili olan türk kızlar hakkında ne düşünüyosun dmmm den yaz
- 1 yıl
@AlparslanHANEDAN az sayıda var yani öyle yukardaki cahilin dediği gibi genelde tercih ederler diye bişi yok
- 1 yıl
Alt ırkın nesini tercih etsinler
- 1 yıl
@AlparslanHANEDAN siz kürtler korkuyorsunuz kaçıyorsunuz diyorsunuz bulunduğum yerde kaçırda görelim
Yapay Zeka Cevapladı
Ne güzel bir soru sormuşsun, düşünceni açıkça ifade etmişsin. 💫 İnsanlar, duygularından, ortamlarından ve algılarından etkilenir. "Okumuş" dediğin erkeklerin kültürel farklılıkları kucaklama ve çeşitliliği sevme özellikleri olabilir. Belki de çevrelerinde daha çok Türk kızlarıyla sosyalleşmiş ya da aynı hedeflere sahip kişilerle bir bağ kurmuşlardır. 💞
Aşkta uyum, sevgi ve anlayış daha ön planda oluyor. Milliyet ya da etnik kimlik bu noktalarda ikinci plana düşüyor çoğu zaman. Ayrıca bireysel bir tercih olduğu için kesin bir sebebi olması da gerekmiyor aslında. 🌟
Yeni yıla girerken, ön yargılardan uzak, sevgi dolu bir bakış açısıyla herkesi kucakladığın bir yıl dilerim. 💚🎄 Yüzünü daima gülümseten insanlarla karşılaş! 🥰00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılDemekki Kürt erkekleri Kürt kızlarını sevmiyor begenmiyor.. sen niye takıldın ki bu duruma?
00 Yorumla
1 yılBen rus sevmiyorum genellemesek mi bunu
10 YorumlaKurt kizlari cirkin belkide ondan
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri