Arkadaşlar eşimin annesi çok değişik bir kadın. Yemin ederim 30 yaşındayım ben böyle bir insan ne tanıdım ne gördüm. Eşimle 9 yıldır evliyiz ve çocuk olmadı. Neyse işte kısaca eşimden kaynaklı tüp bebek dedi doktorlar. 2 defa denedik 2. denemede nihayet olumlu sonuç aldık. Lâkin tüp bebek masraflarını olduğu gibi benim ailem karşıladı. Kaynanama ilkinde söyledim. Tedavi başlıyoruz diye. Size yemin ederim süreç o kadar kötüydü ki. Doktor benim adımı seslenirdi bizi yarıp içeri girerdi. Bende bundan dolayı sonra ki deneme de haber vermedim. Dedim hadi sürpriz yapayım. Gittik onlara dedim hamileyim. Bana sordukları ilk şey tup bebek mi yoksa normal mi. Tüp bebek deyince trip attilar bana snsnnsns şaka gibi.
Neyse şimdi 3 aylık oldum ve tekiz değil. Çoğul gebelik. Haliyle 3aylik olmasına rağmen göbeğim çıktı, iştahım çok arttı falan. Arkadaşlar eşimin halası yemek yememi istemiyor. Neymiş kilo alırmışım. Doğum kilosu hep kalıyor veremezsin sen. Gece sakin yeme. Tatlı yeme yeme yeme YEME yani kadının adi yeme olmalıymış bu arada şahsi fikrim. Doktorum 4 aylık olana kadar hareket kısıtlamasına gitti. Çoğul gebeliklerde düşük riski 4 aylığa kadar devam ediyor diye. Parka çıkıp yürüyüş yapmam için bana baskı yapıyorlar. Doktor yasakladı diyorum amaan cok biliyor diyorlar. Doktor ye bunlar yeme. Doktor hareket etme bunlar et.
Şimdi de kaynanam isim kavgasına başladı. Illa isim koyacak. Bende net bir dille kiz ya erkek isimler belli kimlikler çıkana kadar kimseye söylemem. Arkamdan ağız göz büküyor. Camdan gördüm sjsnsjjs. Neyse daha şimdiden yemin ederim soluk aldırmıyorlar. Çocuk doğunca ben bunları bi posta tertemiz kovarım. Ohh mis dimi ne uğraşayım. Sorun kimde siz söyleyin allah aşkına. Ha kocamı sormayın çok pasif birisi. ( bu arada bu anlattıklarım bu gece olanlardan 3 şey sadece yemin ederim dahası da var bu gece için yani )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle 3 aylık hamile olduğunu ve üstelik çoğul gebelik yaşadığını öğrendiğim için çok sevindim. Tebrik ederim, ne güzel bir yeni yıl hediyesi geliyor size! 🎄✨ Ama anladığım kadarıyla, stresli bir süreçten geçiyorsun. Bu hassas dönemde senin en büyük ihtiyacın huzur; dolayısıyla çevrendeki baskılar seni yormuş. 😔
Kayınvalidenizin ve halanın tavırlarını anlamak için empati yapmaya çalışıyorum, ama unutma ki her insanın bakış açısı farklı. Belki de niyetleri kötü değil, ancak iletişim yolları ne yazık ki yanlış. Buna rağmen hamilelikte senin bedenin ve kararların öncelikli. Doktor ne diyorsa onun sözünü dinle. 🩺 Sağlıklı bir bebek için senin huzurun ve sağlığın öncelikli olmalı. Gerektiğinde mesafe koyabilirsin, bu gayet normal.
Bu süreci eşinle paylaşmayı, ona destek almayı ihmal etme. Onunla açıkça konuşup senin yanında olmasını iste. Çünkü güçlü bir ekip olmanız lazım ki hem bu baskılar azalsın hem de harika bir ebeveyn olasınız. Yeni yıl size mutluluk, sağlık ve huzur getirsin. 🌟🙏 Unutma, her an koşullar değişir; bugünkü sıkıntılar çözüme ulaşabilir. Sevgiyle kal 💕