Yaklasik 3 yildir evliyiz ve 3 yildir da hep bir huzursuzluk ve bir mutsuzluk var. Bir donem 5 ay bile ayri kaldik. Evlilik danismanina da gidiyoruz, aile buyukleri de araya karisti bir kac kere ama olmuyor.
Bu hafta 6 gun tatil yaptik yurtdisinda, cumartesi eve geldigimizde alisverise ciktik. Eve geldigimizde benim canim sucuklu yumurta cekti ve ben yaparim dedi, baktim benim esim camasir makinesinle ugrasiyor. Bende dedim buraya gel hem alisverisleri buzdolabina koy hem lazim olan seyleri uzatirsin, camasiri sonra yaparsin. Birden agresif konusmaya basladi, bende dedim noluyor? Herseye karisma sanane once camasiri yapsam felan filan. Sonra geldik torbadan sucugu aldi mutfaga firlatti ve aptal deyip yurudu. Bende dedim okadar tatil yaptik, gezdik geldik bu tavir ne? Kolundan tuttum diye direkt yuzumu cimcikledi bende iteledim, guya cani acidi (eminim rol) tum gece bos bos agladi.
Bugun ise de annemin dogum gunu, tatili ozel bu gune ayarlamistik. Sabah kalktik, esneyip duruyor, bende sandim tum gece yatmadi agladi diye, yoksa yatmadinmi sen tum gece dedim. Annemin babamin gelmesini hic bir zaman istemez. Hemen kalkti bagiriyor, sen adammisin, sen bu musun felan filan. Bende tepki vermedim, yuzume kitap vurdu uyurken. Bende reflex ile ve canimin acimasiyla bacagina yumruk vurdum, okadar sert bile degil. Birden bagirmaya basladi ve kafama 30 kere felan vurdu ben sade kendimi korudum bide kalkti uzerime vazo atti.
Bende evden ciktim annemgili aradim boyle boyle oldu bu aksam iptal etmek zorundayim diye. 3 yildir boyle. Acayip agresif ve ustume ustume yuruyor. Ben korkuyorum biryerine vurup hapislik olacam diye. Belkide onu ariyor. Hic bir sevgi, saygi sevkat gormuyorum. Insan demez mi annesinin bugun dogum gune bize gelecekler, huzursuzluk cikarmayim felan.
Iyice biktim. Iyice tukendim. 3 yildir duzelir diyorum, hic bir duzelme yok.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer