Ben iyi biri miyim?

Nişanlımla 15 yaşında tanıştım şimdi 25 yaşındayım o da 30 yaşında. Tanıştığımızda askerden yeni gelmişti 20 yaşında doğal olarak hiçbir şeyi yoktu. Benim hala yok orası ayrı. Sanayide çalışıyodu kendine iş yeri açması için ben ikna ettim borca girdi açtı şimdi işletiyor. Borcunun olmasından çok korkuyodu onun borcunu öderken bi de ev alması için çok ısrar ettim kredi de çekti ev aldı 5 aylık taksidi kaldı kredinin. Araba da aldı. Şimdi birikmiş parası da var. Bide restoran açtırdım. Bunlar olurken de ben okuyordum şimdi mühendis oldum çalışıyorum. Evleneceğimiz ilk 5 6 yıl boyunca net değildi. Evin eşyalarının büyük bi kısmını da ben aldım. Haftada bi iki kez iyi ki hayatıma girdin de zorladın beni bunlara sen olmasan ben hala asgari ücretle çalışıyordum diyor. Doğru olabilir çünkü kardeşleri hala asgari ücretli çalışıyo. Ben onu zorladım ama kendimin hala maaşımdan başka bişeyim yok. Kompleks yaptım şimdi de sanki bunlara sahip olduğu için beni bırakacakmış gibi geliyor niye paranoyaklaştım böyle
Ben iyi biri miyim?