Yaşım 30 bekarım
Ama etrafimdaki kadınlar nisanli ve özellikle yeni evlenenler bana kendimi eksik hissettiriyor. melesa benle iletişime geçmek istemiyorlar. ya da ortamlara cagirmiyorlar. oynak bi tip de degilim halbuki ki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşım 30 bekarım
Ama etrafimdaki kadınlar nisanli ve özellikle yeni evlenenler bana kendimi eksik hissettiriyor. melesa benle iletişime geçmek istemiyorlar. ya da ortamlara cagirmiyorlar. oynak bi tip de degilim halbuki ki
Evli bir insanın bekarlarla gezmesi bazen abes olabiliyor, bazen. Ama eksikli, k olarak görme. Senlik bir durum değil bu. Genel oturmuş bir alışkanlık gibi gör.
Bir de mutsuz bir evliliktense mutlu ya da mutsuz bir bekarlığı yeğle, tercih et yani. Üzülmen gereken bir durum olmaması gerekir bunun.
Bekarlar ölsün mü o zaman
Ya senin anlayışın bu kadarsa bir şey anlatmam sana. Yorum yapıp uzatmayalım.
Sığ bakma, diyeceğim bu kadar!
Ah canım, bu duyguyu anlamakta zorlanmıyorum. Evlilik hayatta bir başarı kriteri değil, sadece bir tercih. Herkesin yolu farklıdır 🌟. İnsanlar bazen niyetleri farkında olmadan seni dışlamış gibi hissettirebilir, bu da seni üzebilir 🫂. Ama unutma, ne durumda olursan ol, sen değerlisin ve bir başkasının hayatı seni eksik hissettirmez!
Belki yeni yılla beraber bu konuda daha özgüvenli olabilirsin. Hayatında başka güzel şeylere odaklanarak mutlu bir denge yakalayabilirsin 🎄. 2025, içinde seni olduğun gibi seven ve değer veren insanlarla dolup taşsın! 🧡
Cevap
28Cevap
Bu hayatta tek başarısı yaşama amacı evlenmek vve çocuk yapmak olan hemcinsinizi kaale almayın.
Yanlış bedende olmaktansa doğru yalnızlık daha hayırlıdır
Haklisin
Bence evli olup kimle evlendigin çok önemli. Evlendigin kişi seni prensesler gibi yasatiyorsa mutlu ediyorsa süper. Aksine aldatıp soyttarilik yapıyorsa azrailindir o
Hayatta hiç bir başarısı olmayanların kendini avutma şekli. Hiç takılma. Sen nasıl mutluysan öyle yaşa.
Ben mutlu muyum bilmiyorum
Güzel itibarlı mesleğim var. yani çoğu kişi imrenerek bakar arabam var. ne istiyorsam alabiliyorum. ama bu tavırlarla karşılaşmak beni üzüyor
Seni ne mutlu edere odaklan. Eğer biri olsun istiyorsan ona göre yol çiz. Ama istemiyorsan da biraz kulaklarını tıka bence 😄 çevreyi de değiştir. Ayrıca tebrik ederim. Gayet de başarmışsın 😊
Beni benden daha zeki akıllı 185 adam mutlu eder
Bulabilirsin bence. Sadece başarılarının buna engel olmasına izin verme. Bu kibire dönerse armudun sapı üzümün çöpü durumu oluşuyor. Ne olmuş olsun diye olsun ne de herkesi ağır kriterlerle ele.
Sag ol
Olgun erkekle muhabbette güzel oluyor
Zaten 30 yas alti erkekler olgun olmuyorlar
Haklısın. Biraz karakterle de ilgili. Önceden de muhabbetim fena değildi ama 30dan sonra yeni özellikler açıldığını hissediyorum ben de 😊
Ahaha yeni özellikler açıldı
Mesela ne fark ettin
Ya senden bi şeyler öğrenebilirim
Yasin kac
Özgüven arttı. Aman rezil olur muyum düşüncesi sıfır. Herkes insan. Herkes biraz eksik. Önemli olan iletişim ve iyi niyet. Beni ilgilendirmeyen şeylere de çok takmıyorum kafamı. Sensin diyip geçiyorum.
Ne yazıyorsa o 38 olduk 😄
Güzelmiş başka.
Genel olarak buradan yazabileceğim ilk aklıma gelenler bunlar. Daha özellerine girmiyorum 😄
Uzak olman en iyisidir şunu düşün onlar ne istiyordu sen ne istiyordun
Hiç böyle düşünmemiştim
Haklısın çok
Çünkü hiç bir zaman koca meraklısı olmadim
Kendi isteklerin üzerine git unutma evlilik insanın kendine yapabileceği en büyük aldatmadır
:) başarı değildir. koca meraklısı saf kızlar için öyle sanki. ama değil. sıradan bir olay evlenmek
Bunu neden idrak edemiyorlar sence?
Hayata dair başka idealleri yok. küçük hesapları , hayalleri var. cehaletten kıskançlıktan başka sahip oldukları bir şey yok. çoğu evde kalma korkusu yaşıyor.
O fesatlıkta erkekleri nasil elde edebiliyorlar bilmiyorum
Yani adam görmüyor mü anlamıyor mu
Hani ikiyüzlü olur içinden başka dışından başka davranır ama bu da samimiyetsiz gelir
Erkekler çok saf ya acıyorum
:) saf erkekleri buluyorlar , alıyorlar avuçlarının içine. koyuna çeviriyorlar ,
Ben erkek olsam
Çirkeflik yaptığı zaman koyarım kapının önüne
:) Onlar çok zeki. nikahı basana kadar melek olurlar
Haklisin sanirim
Ama. zeki değil. akilli diyelim
Eşlerinin ya da nişanlılarının kafasını karıştırırsın diye korkuyolardır😀
Çok da kendi halindeyim halbuki ki
Peki
Hayat senin. Oynak olsan ne olacak ki! Yollu olsan ne olacak. zaman geçiyor gerisi yalan
Kadınlara göre öyle ama gerçekler hiçte öyle değil.
Başarı demeyelim bence. Seninle iletişime geçmemelerinin sebebi bekar olman. kocalarıyla aranda en ufak bişey olacağından korktukları için olabilir.
Hiç kendine güveni olmaz mı insanın
Yani ozguven derken güzellik vs degil
İnsan ruhuna karakterine güvenir.
Bi de hepsi aynı tip karaktere sahip kıskanç
boş ver neden takılıyorsun onlara umursama
İçimdekileri dökmek istedim
Dertleşebiliriz istersen
Senin asilliğin onları korkutuyor, eşlerinin seni görmesi de Uygun olmaz zaten
Sanirim beni rakip görüyorlar
Çünkü başarılı kariyerli biri onları korkutuyor.
Ama zaten ortamları güzel degil birnirleri ile rekabet içindeler hep laf sokuyorlar birbirlerine.
Sen ise daha saf temiz birisin. Senin nasibin sana özeldir, takma kafana önüne bak. Önüne bakmadığın için bu detaylara kadar gelmişsin ve üzülüyorsun bence
Kafamı kurcaladi bu durum
Cogusunun eşi emrinde çalışıyor
Amirlik yapıyorum ama ortamda da varlığım yokluğum bir gibi asla kendilerini rahatsız hissedecek şeyler söylemem
Hatta eşlerini kardeşim gibi görür. onlar da sag olsun oyle girurler. karin ne kadar becerikli vs die iltifat ederim
Yine de istenmeyen
Dindar biri misiniz çünkü çok naif düşünüyorsunuz tüy gibi hafif...
Inancliyim evet
Dikkat ederim prensiplerim vardır
Masallah ne güzel
Nerede amirsiniz
Hastahane mi
evlilik önemli değil ki
önemli olan evliyken huzur ve mutluluğu sağlayabilmek
Bende öyleyim ne yapacağım tek yaşıyorum İstanbul’da
Aptal hemcinslerin arasında başarı
Haklısın
bakireysen sende evliligini bekle
Bakireyim ve evliliği herkesten çok hak ettiğimi düşünüyorum
Tabi dengini bulmak onemlisi
hayirlisi hocam. bekle tabi
Başarı olarak gören kadın çok
M allık mi bu
bana göre mallık
Bu işte bekar ile evli kişi arasındaki fark
Nasil yani anlamadim
evlilik değilde evli kalabilmek başarı.
Evlilik başarı değil ama onu devam ettirmek başarı
Yanlış evlilik başa beladır
Evlenip boşanmamak başarıdır.
Bu dewirde ne ewliliği ya delirdin mi
Demekki gercekten arkadas degillermis
Hic bi kadın çağırmaz sizi ortama özelikle evliler
tabiki de değil.
Başarı değil bence
Bence değildir
Yani herkes bekarı tehlike olarak görür
Neden ki
Terbiyeli namusluyum
Öylesin ama yine de evli kadınlarda korku oluyor kaybetme korkusu
Kendine saygısı olmayan kaybetmekten korkar bence
Öyle de gel yeni evlilere bunu anlat :) o yüzden normal karşıla kafaya takma bence
Ya zaten erkeklerde sıkıntı yok
Erkeklerin sağduyusu empati yeteneği daha fazla
Kadınlar fesatlık yapıyor. hic bir erkeği evlendim die havalanirken görmedim ama kadın sanki bütün bekar kadınlar onun dusmaniymis gibi davranıyor
Ben çok olgun düşünüyorum demek ki
Kadınlar rekabetçi kendi arkadaşını kardeşini bile rakip görür her anlamda. Güzel giyinir erkek için değil diğer kadınlardan daha güzel olmak için
Kendi kardeşini rakip görecek kadar preminyum fesatlık yapan da hayatı adama zindan eder
Es her zaman bulunur ama kardeş bulunmaz
Erkek kardeşim var kiz kardeşim yok olsa da böyle düşünürdüm
Aynen bence de. O yüzden seni rakip görenlere gül geç kendine gerçek arkadaş bul derim
Değil
Ne is yapıyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?