https://youtu.be/2chAhaja4CI?feature=shared
Her şeyin neden küçük boyu daha çok beğeniliyor, seviliyor, tercih ediliyor?
https://youtu.be/2chAhaja4CI?feature=shared
Küçük eşyalar, küçük mutluluklar, küçük kadınlar, küçük lahana, küçük meme 😄

Küçük meme doğruda küçük kadin her yerde ayni değil. Genelde yüksek boylu endamli, bacak boyu yüksek olanlar tercih edilir. Farkli aurasi oluyor.
ben küçük eşyada sevmem. Düşünsene marka bi makyaj malzemen minicik. Ay istemem. Extra ordan lütfen 😅😅😅
Topuklunun gözünü seveyim be 🫢🤣
Ben uzun boyluyum mesela,1,71 topuklu girince leyleğe benziyorum 🤣🤣🤣
Girince 🤣🤣🤣🤣
Ayağın giriyor işte🫢🤣
Töbeğ yarabbim 🤣🤣🤣🤣
Puhaha 🤣🤣
🤣🤣🤣🤣hey allahim sabah sabah anirdim
Şş sakin bişi yok bişi yok geçti 🫢🤣
Yanağım acıdı ama 🥹
Şimdi normalde bu soruya bedensel uzuvlardan girmeyecektim çünkü soru cinsel yaşamda değil ancak sen küçük meme yazınca cesaret aldım dur cjjdjd
her şeyin küçüğü sevilmiyor, Mesela erkeklerde büyük bir cinsel uzvu kadınlar daha çekici buluyor.
Erkekler de her ne kadar küçük meme seviyoruz deseler de büyük görünce dipleri düşüyor.
Çünkü bu evrimsel olarak böyle.
Küçük memeyi erkekler "doyuramaz bebekleri" gözüyle algılıyor. Erkekteki sürüngen beyin yani bilinç altı erkeğin dediklerinin tam tersini ister maalesef.
Ancak şunu bilmezler ki büyük meme ile küçük meme arasında süt verimi olarak bir fark yok😂😂 hatta büyük memeli insanlarda emzirme işlemi daha sıkıntılı olabiliyor bunun örneklerini biliyorum.
Bebeğin meme ucunu bulması emmesi o kanala süt akması daha zor büyük olduğu için.
Bu soruyu sorarken erkeklerin uzvu hiç aklıma gelmedi nedense😄Tamamen kendime odaklandığım için sanırım🤔
Yatarak emzirme sebepli bebeğin boğulma durumu da sık yaşanan bie durum maalesef. Bu yüzden yatarak emzirme önerilmez mesela.
Emzirme konusunda gebelikte eğitim almak çok önemli. Ben aldım, çok faydasını gördüm.
Kulaklara küpe olsun efenim 😇
Küpe deliğim yok ama kolye yapıp asıcam bunu😂🩷
Teşekkür ederim 😇
Rica ederim 🌺
Her şeyde ve her kişide değil ya o 😀
Bir şey için küçük deniyorsa o normal değildir. Başka bir şey için büyük deniliyorsa o da normal değildir. Zaten normal olsa baska tanım gerekmezdi.
Her zaman ve her konuda en çok tercih edilen aslında normal olandır. Yani ortalama alsak normal çıkar ama bölgesel olarak farklı tercihler olabiliyor 😂
E bu normaller de pek normal değil sanki.
Çoğunluğun tercihlerine baktığımızda ciddi anlamda normal sıkıntısı var😄
Artık kocaman kalçalar, hokka burun, köfte dudaklar normal karşılanıyor, onlar ilgi çekiyor.
Normali, herkesin kendisine has özelliklerinin bulunması. Şimdi herkes tek tip.
- Küçük eşyalar daha kullanışlı oluyor fazla yer kaplamıyor ve daha şirin görünüyor
- Küçük mutluluklar insanları anlık olarak daha çok etkiliyor ve pozitif etkisi ve daha hızlı oluyor
- Küçük hediyeler daha anlamlı oluyor ve uzun süre saklamak için yıllarca hatırlamak için daha çok seviliyor
Cevap
40Cevap
çünkü küçük şeyler estetiksel görünümde olur :)
ve ne kadar küçükse o kadar değerlidir
bir parfüm şişesinde ne kadar az parfüm varsa ve şişesi de ne kadar küçükse parfüm zor bulunan bir parfümdür ve değerlidir
Doğru 😄
Sevimli görülüyor
Bizim gibi boylu poslu insanlar bundan çok sevilmiyor ufacık tefecik olsak böyle mi olurdu hjk
Bilemezsin 😄
Her şeyin mi? Emin miyiz? Her şeyi kapsamaz gibi. Hele son örneğini toplum olarak doğru kabul edeceklerini sanmıyorum.😸 Belki sadece bizleri sevmeye itiyordur.😅
Yazar burada zihinleri tahrik etmeyi amaçlıyordu esasen🫢😂
Küçüğün de, büyüğün de hal çaresi var ki😄
Stoje kratko toje slatko diyor bizimkiler, ne küçükse o tatlıdır anlamında 😂 tatlı geliyor göze çiçeğim 😂😂
Ne desem bilemedim bebeğim 😂
😂buna küçük kalca dahil değil demek😎 lahana küçüğü yumuşak çıkıyor ince oluyor ondan, limon da da küçükte daha çok su cikiyor yani küçük olan şeylerin performansı daha çok oluyor demeki, yemekte kimyon kadından minyon sjsj
Küçük kalça da dahil kız
Sıfır basenli küçücük fındık kalçali incecik bacaklı Yasemin Özilhan tadında garı seviyorum ben 😝
Organik olanından hem de 🤪
Bir gün küçük şeylerinde sevileceğini biliyordum abiii SŞLDSALŞKŞSGKJLSA
De ayrı 😄
Küçük kadın seven erkek en iyi gurmedir balık etli keza etli butlu kız sevenler ya p*rno bağımlısıdır ya da daha önce balık etli ile ilişkiye girmemiştir. Zayıflardan aldıpım tatı daha balık etlilerde bulamadım
De özden balık tutunca parmak kadar istavrit çıkınca mutlu etmiyor yaprak çıkınca mutlu etmiyor şöyle basa basa gelen lüfer oldu mu kalama aça aça gelen 2 3 kiloluk kırlangıç oldumu bak nasıl mutlu ediyor
Kesinlikle çok xdaha tatlı , daha güzel , daha etkileyici , daha sevimli , daha kışkırtıcı oldukları için hepsine ve daha fazlasına cevap verdim 😊😉😃🌷🌷
Çünkü çok sevimlidir tatlıdır küçük olduğu için şefkati kabartır bebek gibi
Lastik markasındq pirelli kadın boyun da 150. Boşuna dememişler...
Orta karar iyidir. Kısa kalın başa dert, ince uzun tatlı sert
Küçük meme Küçücük fındık kalça sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı seviyorum bak ben 🤪
Daha orantılı göze güzel gelir zevke göre değişirde
Hayret halbuki herkes büyük seviyor zannediyordum
Yok aşko küçük meme de seven vardir tabii ki ama en çok büyük olan şeyler tercihediliyor büyük penis de daha iyidir mesela?
En son dediğine katılmıyorum onun küçüğü sevilmez
Bence ne büyük ne kücük meme orta boy en iyisi bana katılan
Kalça ve meme konusunda yanılıyorsun
Memenin ele gelmesi gerek küçük olmamalı
daha tatlı durduğu için olabilir
Her konuda öyle değildir o ahzh
Bazı şeylerin de küçük boyu iyi olmuyor mesela
Küçük büyük önemli olan işlevi😃😃
Küçük sevilmeseydi çinliler 2 milyar olmazdi.
Küçük meme mi😂😂 seni de kaybettik
Küçükler daha tatlı geliyordur göze 😅
Küçük meme candır
Pratik olacağı düşünüldüğündendir.
Göze hoş gelmesi neden olabilir.
Herhalde küçük olduğu için ilgi çekiyor 🤔
Böyle bir genelleme olmaz doğru değil
her şey için geçerli değil o ya :D
Çok büyük benimki ama sığmadiktan sonra deliğe bişey yapamıyorum. d
Küçük memeyi bilmem de küçük kadın iyidir.
Her şeyin küçük boyu ama herkesi değil kdndjd
Herkesin *
Küçük meme (şüpheli)👀👀
Doğru değil bu jdjjd
Kime göre neye göre doğru değil
Kadının da küçüğünü çok severim 🫣
Ya çen lahana mi oycan
Son dediğinin küçüğü olmaz 😅
herşeyin küçüğü sevimli çünkü
Kişiden kişiye değişir
Küçük meme mi 🙄
buyuk iyidir