Manüpüle mi ediliyorum yoksa haklı mıyım?

Kocamın kardeşi 7 aydır bizde kalıyor. Bir memurun izin alması dolayısıyla yerine vekaleten geldi ama ocak 20 son diye düşünüyordum. Dün öğrendim ki adam 7 aydır rapor almasına rağmen halen uzatabilirmiş ve burada kalmaya devam edebilirmiş. Kocama ise artık bıktığımı daha fazla buna katlanamayacağımı ikibin kere dile getirdim farkındayım ben halledeceğim diye geçiştiriyor zannedersem o da. Ne kaynana ne kayınbaba hiç biri tepki göstermiyor neden halen kalıyo yeter artık falan. kaynanam çocugunun eve gelmesini dahi istemiyor babasıyla anlaşamıyor diye. Benim ne bir düzenim ne bir hayatım kaldi. Dün de tekrar uzatabileceğini öğrenince artık beynimde bişeyler oldu çıldıracak duruma geldim ve büyük bir tartışma yaşandı eşimle. Annen baban neden tepki göstermiyo neden biz kardeşinin ebeveynleri gibi davranıyoruz artık yeter dediğimde ben halledecektim sen her şeyi mahvettin dedi. Bu arada benimle kaynım arasında 4 yaş var. Böbrek hastasıyım diyalize gireceğim iki tane küçük çocuğum var. Kendime bakamaz durumdayım neden kimse görmüyo birazda öbür abisi ilgilensin diyorum çıt yok. Gerçekten yorum yaparken duyar kasmak için yapmayın siz olsanız naparsınız onu söyleyin. Yani kovmam mı gerek ille de 7 aydır yaptıklarımı hiç olacak biliyorum ama napmam gerek onu da bilemiyorum

Manüpüle mi ediliyorum yoksa haklı mıyım?