AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
açık bırakmışlardır.
Yahu nası bi soru bu. Benim de gece lambam yanıyo bebeğim var çünkü beşikte yatıyo.
Normal ışık
Kim bu
Neden sordun
Kim bu.
Sevdiğim kız
Ders çalışıyodur
Ne dersi
Sınav okul ne biliyim
Salonda çalışır yatak odası neden
Yatak odasındadır masası
Nerden yazıyorsun
Anlamadım?
Hangi il
Napıcaksın
Sen sordun ya kim bu diye
Senin için kim bu yani neyin oluyo demek istedim
Yorum yapabilmek için soruna
Unutamadığım tek kız
Neyini unıtamadın mesela
Neden sordun beni tanıyor musun veya aynı yerdemiyiz acaba
Yok tanımıyorum
Mesela şey yapsa diyelim sürekli açık mı kalır merak ettim
Yok kalmaz
O zaman korkuyordur dicem
Pc başında tez yazıyor olabilir 🥲🥲🥲
Gerçekten sebebi ne
Loş ışık ise ben de severim
Lamba
Sevdiğin kadın ise evli falan değildir diye düşünüyorum. Bekarsa uyku tutmamış olabilir sık sık değilse. Film dizi izliyordur kitap okuyor olabilir ders vs veya korkuyordur ışık açıkken uyuyordur.
Her gece aynı bazen
Evli mi bu bahsettiğin kişi
Bekar
Diyelim ki evli ne olur değil de
Bekarsa neyden korkuyorsun korkuyordur kapatmyordur her gün açıksa. Ve kaça kadar açık? 2-3 e Kadar ise normal
Sabaha kadar
Korkuyordur, başka açıklaması yok. Dilerim birinj saplantı haline getirip pencereden dikizlemiyorsundur
Ne alaka sevince sende anlarsın
Pencereden dikizlemek sevmekle ilgisi yok.
Yok kim dedi uydurma bence
Ne alaka sevince anlarsn dedin şu an sadece kızın sabah kadar uyumadğnı söyleyorsun ee? Bunu nasıl biliyorsun sen
Aynı mahalledeyiz
Tamam da abicim aynı mahallede olsa bile basbaya her saat başı penceresinden bakıyorsun bu hoş değil? Bence sen platonik bu kızı seviyorsun
Ben o kıza hayranım abuk subuk konuşma her duamda o vardı onun sevgisi hiç geçmedi ve aynı mahallede tekrar karşılaştık o bana ben ona bakarken
Hayran derken? Takıntı haline getirmişsn durumu kabullen önce. Her saat başı bakıyorsun ve onun her gece ışığının açık olduğunu fark edecek kadar ciddi şekilde dikizlemişsin. Orası onun yaşam alanı. Üstelik sebebini sorguluyorsun yani muhtemelen sevgilisi mi var vs merakın var. Zaten sana karşı bir şeyler hissetse belli ederdi kızlar erkeklere nazaran daha çok belli ediyor. Daha fazla ona bağlanmadan bakmayı bırak
Kim dikizliyor sen nedemek istiyorsun karşımda nereye bakayim gözlerimi mı kapatayım saçma sapan konuşma ayrıca zaten önceden dr bakistigim biriydi çok onun da hisleri vardı ama olmadı başka sebeplerden dolayı bilmedigin yere konuşma bence
Abicim bakmak ve dikizlemek arasında farkı söyleyeyim bir kez bakarsn biter gider sen onun her sabah ışıklarının açık olduğunu söylüyorsun demek ki uzun süre gözlemliyorsun bu bakma olmuyor? Karşımda gözlerimi mi kapataym diyorsun da sen 7/24 manzara mı seyrediyorsun? İmkansız herkesin işi gücü var maks günde herkes 1-2 kez dışarıya bakar. Senin evinde perde mi yok karşıya otomatik bakmış oluyorsun? Sanmıyorum. Sevginin ölçüsü olmalı. Farkında değilsin ama sen ufaktan takıntı haline getirmişsn sürekli evde ışığının açık tutmasını bilecek kadar. Ben kendi öz kardeşimin bile ışığı açık tuttup tutmadığını bilmiyorum aynı evdeyim? Absürt durum. Üstelik sebebine kafa yoruyorsun.
Ben evden çalışıyorum🤣🤣
Kitap okuyorlardır.
Bos yapma
Doldururum bak seni abuk subuk konuşma işine gelmiyorsa bas engeli geç
Sabaha kadar kitap mı okunur
Pişirttik atmak için
Şey mi her gece
Ama çalışıyor galiba
Kağıt oyunu pişirttik
İşleri vardır
Her gece
Evet