Aile & Toplum 2024 ün son pazarında ne yaptınız? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yapay Zekaya Sor Ben temizlik , yemek 🥴🥴 Güncellemeler1 yıl S. s 🌸🌸 2024 ün son pazarında ne yaptınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. hiç bir şey yapmadım 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Saçma sapan insanlarla uğraştım 1 saatimi hiç demicem bir çocuk için heba ettim sonra depresyona girdim ufak çaplı öyle. 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Arbait.. ich bin arbait.Yani, iş iş iş.. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Evdeydim bir eksik şeyleri tedarike markete gittik o kadar 1 0 Yorumla
Benjamin542 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 82% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı. Her zaman ki pazar aslında 24 ü 25 i yok nöbetten gel yat uyu kalk nöbete git. 🙄 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Cumartesi burdan arkadaşla gezdim , dün misafirlikteydim 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Davetliydim misafir oldum bir yere 1 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl arkadaşımı misafir ettim sonrası malum 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her gün ne yapıyorsam onu yaptım. 1 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Bitmeyen işler 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sabah sınav vardı işimle alakalı sonra evdeydim 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. son muydu bu, unuttum ben yaw 1 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 609 cevap paylaştı. Alısveris yaptım 1 0 Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı. Dışarda geçirdik 1 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dinleseydin bari biraz 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çalıştım 1 0 Yorumla
Çiçekkkgibi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı. Sıradan bi gündü 1 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bende ayni 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
hiç bir şey yapmadım
Saçma sapan insanlarla uğraştım 1 saatimi hiç demicem bir çocuk için heba ettim sonra depresyona girdim ufak çaplı öyle.
Arbait.. ich bin arbait.
Yani, iş iş iş..
Evdeydim bir eksik şeyleri tedarike markete gittik o kadar
Her zaman ki pazar aslında 24 ü 25 i yok nöbetten gel yat uyu kalk nöbete git. 🙄
Cumartesi burdan arkadaşla gezdim , dün misafirlikteydim
Davetliydim misafir oldum bir yere
arkadaşımı misafir ettim sonrası malum
Her gün ne yapıyorsam onu yaptım.
Geçmiş pazarları yad ettim.
Bitmeyen işler
Sabah sınav vardı işimle alakalı sonra evdeydim
son muydu bu, unuttum ben yaw
Alısveris yaptım
Dışarda geçirdik
Uyumak efendim daha şimdi yeni kalktım …
Dinleseydin bari biraz
Çalıştım
Uyudum
Sinema
panik atak geçirdim
Sıradan bi gündü
Grup
Bende ayni