Merhaba ben 21 yasindayim mahkeme ile 2 yas kucultmek istiyorum kendimi. Vucut yapim ufak tefek yasimi gostermiyorum ve hastanede dogmadim. Benden kucuk kardesim de yok bilgi verebilir misiniz? Sonuclanmis bir davam vardi 16 yasinda bir taciz olayi eger yasimi kucultursem 14yasinda taciz edilmis olarak gorunecek bu sorun yaratir mi yani davanin tekrarlanmasi gibi?
Cevabın nedir?
hastanede doğmaman ve senden kücük kardesın olmaman senın adına bıraz iyi ,
Önce mahkemeye basvuruyosun babanımı annenımı ne mahkemeye fılan verıyosun hastaneden kemik yaşına fılan bakıyolar , yasını kücültmen davayı etkilermi bilmiyorum ama öyle bir davan olması yaş kücültmeni etkiler bence ,03 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ediyorum deneyip gorucem
+1 yılDavayı etkilemez ancak sebep bildirir sekilde dava hakimine ya da savcısına bu değişikliğin belgesini sunmalisin, dava kapanirken nüfus cuzdaninda fark oluşmaması ve sorun yasamamak adina
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi yaşında kalman daha iyi bence 30'lu yaşlarında hep olduğundan iyi gözükeceksin. Ben de 19 yaşındayım ama 15 gösteriyorum, kimliğimi gösterdiğim sürece hiçbir yerde de sorun yaşamadım.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen gorunusumle uygun olsun istiyorum yasim
Ne gerek var ki? ne değişecek yani.. hala aynısın bir şey değişmiyor. Sanmıyorum.
015 Yorumla
Soran+1 yılBen yasimi kuculteyim mi demedim kucultucem dedim mumkun mu dedim yorum katacaginiza mumkun veya degil diye cevap vermeniz daha saglikli olur
Soran+1 yılO kisma birsey demedim onceki sahsi yorumlariniz beni rahatsiz etti.
Soran+1 yılBen kimseye " neden ruj suruyorsun dudak rengin zaten ayni kaliyor? " demiyorum deme hakkina da sahip degilim. Siz de ayni sekilde.
Soran+1 yılTamamiyle alakasiz bir yorumdu. Benim sorum mumkun mu seklinde iken sizin cevabiniz elestiri yonundeydi son derece gereksiz ve absurd oldu her neyse sizi de tanimis olduk gereksiz yorumlariniza artik sasirmayacagim iyi gunler.
Soran+1 yılAnlamadiniz sanirim " elestiriniz beni rahatsiz ediyor " cok zor bir cumle degil anlamaya calisin?
Soran+1 yılDirek kendi yorumunuzu kaldirsaniz diyorum? Şayet burada baska kimseye rahatsiz oluyorum demedim demekki sorun sizde.
Soran+1 yılİlla bir yetki gosterisi yapacaksiniz bravo yetkiniz var siz beni doversiniz buyuksunuz en buyuk sizsiniz. İstediginiz sekilde yorumlar yapma hakkina sahipsiniz hatta kufur dahi etmek size serbesttir.
Soran+1 yılPeki tesekkurler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
Başarabilirsen ne mutlu sana, akıl yaşına biraz daha yaklaşmış olursun..
113 Yorumla
Soran+1 yılYasimi kucultmek istiyor olmamin sebebini bilmeden nasil boyle hakaret icerkli konusabiliyorsunuz?
Soran+1 yılNeymis?
Soran+1 yılBence cok gecerli bir sebep. Biri 15 yasinda gorunup de 21 yasnda ise anormal oluyor!
Soran+1 yılHayir sadece en azindan okulda beni 17 yasinda sananlara rahatlikla 19 diyebiliyim o bana yeter. Kisi kendini nasil mutlu hissediyorsa oyle yasamali ve ben en azindan bunun icin cabaliyorum
- +1 yıl
O söylediğin zor biraz mahkemeye giticeksin babana seni nufusa erken kaydettirdiği için dava açacaksın, babanın seni erken kaydettirme gibi bir durumu olmadığı için senden önce bir kardeşinin olduğunu ancak öldüğünü o ölünce sana bir daha kimlik çıkarmak için uğraşmadıklarını onun kimliği ile yaşamaya devam ettiğin yalanını söylemek zorunda olacaksın. Bunu ispatlamak için yalancı şahit bulacaksın
Soran+1 yılYengemi 4 yas kuculttuler gerekce olarak yine buyuk yazildigini soylediler durum benzer herhangi bir skinti cikmadi. Erken evlendirmek icin yaptik dedkkleri zaman ki bu cok yasanan bisey inaniyorlar
Soran+1 yılKişisel dusunceni sormamistim ama neden yanlis yaptigimi dusunuyosun
Soran+1 yılYok bn dusundum bunlari kararim kesin
Yaş küçültme neredeyse mümkün değil. Kemik yapalarını vb inceliyorlar da vb. vb.
00 Yorumla
+1 yılNüfus kayıt örneğindeki tescil tarihine bak. Doğum gününle arasında fark yoksa küçültmezler.
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle. mi tesekkur ederim
yaşını öyle istediğin şekilde küçültemiyorsun. )) gorunus hiç bir şeydir. kemik yaşıdır aslolan.
08 Yorumla
Soran+1 yılİste o nasil yapiliyor bilmiyorum. Buyuk yazilmisim diycem annem hastanede calisiyor ve sahitlik eder buyuk yazildigima
- +1 yıl
ya hayır öyle bir şey değil. senin kemik yaşın ölçülür. onda hata olması neredeyse imkansız. yani 20 yaşındaki birisi çıkıp kendisini ben büyük yazıldım diye 15 e kadar düşemez. onun tıbbi açıklamaları var. onları yaptırıyor mahkeme. git dava aç. 150 tl para öde felan. belki düşürtürsün
Soran+1 yılAma kemik yasim oldugumdan kucuk gosteriyor mahkeme icin gerekmisti erken dogdum ve biraz vitamin eksikligi vardi cok kucuk dogdum
Soran+1 yılKemiklerim de gelisimini gec tamamladi
Soran+1 yılBn acaba yaptiran var mi veya bir avukat ile. karsilasir miyim diye buraya yazdim bir halt bilmeyen insanlarin cok bilmis yorumlarina ihtiyacim yok. Yengemi 4 yas kuculttuler sihirle mi yaptilar bunu? Yengeme sormadim konusmadigimiz icin. Ben bilen birinin cevap vermesini tercih ederdim ama napalim ota boka atlayanlarla muhatap oluyoruz.. Arkadasim sen yaptirdin mi da konusuyorsun? Deneyimin var mi da mumkun degil diyorsun? Şaka misin sen ya zaten kemik yasim 21 degil benim diyorum ki mahkemem uzamisti sikayeti geri almak zorunda kaldim kamu davasiyla da ugrasmadilar. Ayrica yengem yasini kuculturken hastane raporu istenmedi direk kuculttuler nufusta gerci onda biraz torpil vardi
Soran+1 yılOldu iyi gunler
+1 yılMümkün değil diye biliyorum ama iyice bir sormak lazım.
00 Yorumlavarsaki bende yapayım 23 civarı gösteriyormuşum öyle diyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHukuken sorun olur yas kücültülmesi mahkemen yeniden incelemeye sunularak hakim karşısna çıkarsın..
09 Yorumla
SoranPeki kucultmek mumkun mu?
Soran+1 yılBuyuk yazilmisim falan desem
Cevap sahibi+1 yıl18 yas sınırı var
Soran+1 yıl18 den buyuksen kucultmuyorlarmi
Cevap sahibi+1 yılKücüksen olmaz
Soran+1 yılHa iyi yapabilirim ozaman simdi 21 im 19 olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam skntı yok o zaman
Soran+1 yılTesekkur ediyorum
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılBende kimlikte küçük verilmeme rağmen gerçek yaşımı kutluyorum. Peki sonuç ne oldu halledebildin mi?
00 YorumlaNapcan küçültüp yaşını da zaten gençsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBen yasimi kuculteyim mi demedim kucultucem mumkun mu dedim
Soran+1 yılAnnem o is kolay demisti hatta yengeme de yapmislar 4 yas kadar umarim basarili olurum
Cinsel Yaşam konusunda 11,7b cevap paylaştı. Mümkün.. Ama emeklilikte geçerli olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılnıye yasını kucultuyorsn
04 Yorumla
Soran+1 yılYasimi gostermiyorum insanlar tuhaf tuhaf bakiyo kuculltmek istiyorum
- +1 yıl
ne takıyorsun yasını ya. salla gıtsın
Soran+1 yılYok mahkemeye basvurucam zaten ama yapan var mı acaba nasil yapiliyo falan onu bilmiyorum
- +1 yıl
peki sen bvilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yapmak istiyorum ama sebeb ayrı
04 Yorumla
Soran+1 yılSizin sebebiniz ney
Cevap sahibi+1 yılSpora başlamak için. Ve umarım sen başarabilirsin
Soran+1 yılUmarim. Hastanede dogmadigim icin mumkun oldugunu soylemislerdi ama bir bakicam
Ne yaptın oldu mu
00 Yorumlaimkansız
00 Yorumla
+1 yılCok ilginc hayat hikayesi
00 Yorumlamümkün değil
00 Yorumlasıkıntı olabılır
01 Yorumla
Soran+1 yılKucultemez miyim yani
+1 yılDegil
01 Yorumla
Soran+1 yılKucultemez miyim yani
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında