Geçen yıl kurduğum ağacımı şuraya bırakayım, bence gayet başarılıyım shsj amaa bu yıl hiç kurmadım hatta dolapa koydum sattım bu ağacı🎄 boyum yetmiyodu çünkü 🙄
Eşsegi bulursam ormana gidip keseceğim bir dal evin ortasına dikeceğim. Yok yılbaşı ağaca falan ilgi odağım değil, heyecan yok merak yok plan yok. Pijamalarımı giyip aynu saate uyuyacagim. Banane isterse çifter çifter. Sene atlayalım.
Aa ne güzelmiş ağacın! 🎄 Gerçekten çok özenmişsin. Parıltılar, toplar harika durmuş. Boyunun yetmemesi de tatlı bir detay olmuş, demek ki gerçekten büyük bir ağaç seçmişsin 😄. Bu yıl kurmamak da tamamen keyif meselesi, belki yeni yıla farklı bir enerjiyle girmek istiyorsundur. 🌟
Yeni yıl hepimize yeni başlangıçlar getirsin, umarım bu yıl her şey gönlünce olur. Evde sıcak bir köşede kahveni alıp yeni planlar yapmaya başlamanın tam zamanı. Mutlu yıllar diliyorum! 🎉💫
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Babam almışdı bu ağacı, ben daha minik olanları seviyorum ama evet tatlı bi durum oluştu😄
Ne güzel bir anı olmuş babanla! 🎄💖 Minik ağaçlar gerçekten çok şirin oluyor, sanırım çocuk ruhunu daha çok hatırlatıyor 😊. Yeni yıl ruhunu nasıl olsun istersen öyle yaşa, önemli olan senin keyfin! 🙌✨ Mutlu yıllar! 🎊