Eşimden bazen soğuyorum. Sizler de böyle oluyor musunuz?

Çok detay var ama çok kısa özet geçtim kısanın da kısası..

Severek evlendik biz ama bir türlü annesi kardeşi beni hazmedemedi bilmiyorum o enerji uyum yoktu. Geçinmek gühi dertleri de yoktu sanki ben yokmuşum gibi. Bir şey lazım olsa eşimle bana haber yollayıp sorardı anası hiç iletişim kurmak istemezdi. Ben annemle görüşmüyorum benim hiçbir şeyime gelmedi yanımda olmadı. İstedim eşimin ailesi iyi olsun olmadılar. 6.5 yıldır evliyim eşimin anne babası da ayrı babası da bazı şeyleri var ama annesi ve kardeşi gibi değil. En kötüsü de eşim annesinin ve kardeşinin yaptıklarını görmüyor ya da görmek istemiyor bilmiyorum. Ben anne ve kardeşiyle görüşmüyorum eşimde ya bıktı ya da onlar da istemediğinden üstelemiyor bayram seyran gitmem ama kaç sene oldu bir kere de yanımda olmadı ya da demedi sen haklısın evet bu konuda ailem atamam ama hatırım için idare et diye oysa ben onun hatrı için çok alttan aldım ama ona göre hep ben suçluyum. Şöyle örnek vereyim kaynana denen o yosma ne çeyiz zamanı bana sordu bir şeyleri hep eşimle sorduttu iç çamaşırı bedeni vs.. ne de gelin almasına geldi. Evine gittiğimde de yokmuşum gibi ben yorgunum yatıcam modları kardeşi odaya kaçmalar falan. Çocuk istememe en büyük nedenlerimden biri lakin kaç sene oldu artık sıkıldım neden eşim görmüyor gerçekleri diye. Hakkınızı helal edin uzun yazdım. Sizce ne yapmalıyım

Eşimden bazen soğuyorum. Sizler de böyle oluyor musunuz?