Eşim ne ruhuma nede hayat görüşüme göre biriymiş. Bunu sonradan farkettim. Gerçekten huzursuz ve mutsuzum. Dahası bana bu dünyada cehennemi yaşatıyor resmen. Hergün tartışma gergün sinir krizleri. Her an çeker giderim resti. Yaptıklarının tek sebebi ise ailesi. Okumuş, kariyerli biri olmasına rağmen aklı ve ruhu ailesi tarafından yönetiliyor. Ailesi ise gerçekten sorunlu ve kötü niyetli. Gözleri bizim yıllardırca yaptığımız mal varlığında. Maddi durumumuz gerçekten iyi. Zaten benimde oldukça kariyerli bir işim var. Sabredip evliliğe devam ediyorum minik kızım tamamen onların eline geçip onlar gibi bir yaratık olmasın. Sizce değermi? Hayatımı kızıma adamaya değermi?
Gerçekten çok imkanım var. Yurtdışına gidip orada yatırım yapıp yeni bir hayat kurma imkanım bile var.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kızının velayetini alsan? Çünkü belki çocuğun için dayanıyorsun ama çocuğun kavgalardan kötü etkilenebilir ve psikolojiside bozulabilir 🙃
Tabiki etkileniyor ama velayetini vemezler
Bir avukatla görüş derim ben yinede. Denemeye değer
:) en iyi avukatlarla görüştüm. imkansız
Boşan kızını al yanına
kızımı alabileceğimi bilsem 1 dakika durmam. ama inkansız. hatta evler arabalar her şey onların olsun bana sadece kızımı versinler yine razıyım yemin ederim
Neden kızın çok mu küçük
7 yaşında
Çok küçük değil, ben de bebek sandım. Neden velayeti sana vermeyeceklerini düşünüyorsun
Siz nasıl velayeti bana vereceklerini düşünüyorsunuz? En iyi avukatlarla konuştum. İmkansız
Çok üzücü Allah yardımcın olsun
Amin. maalesef öyle
Eğer mutsuzsan ayrılin o kadın çocuğun piskojisini bozar size duman eder gerçekten bi insan mutsuz olduğu yerde kalamaz bende nişanlandım 2 ay sonra attım yüzüğü mutsuzdum midem bulanıyordu hayatımı cehenneme çeviremem elalem konuşmasin diye kendime dünyayı dar edemem dedim ve ayrıldım iyi ki ayrıldım dedim
kesinlikle iyi ki ayrılmışsın. keşke bende başta yol yakınken dönebilseydim. dediğim gibi çocuğum için katlanıyorum. işin biraz detayları var
Geç olsa da ayrıl bence gerçekten çocuk var arada okey ama çocukta yıpranıyorsa bence bitmeli yani insanoglu bazı şeyleri sonradan anlıyor ama sevmediğin bir insanla lüks hayat bile yaşasan iskence gibi yaşanan bilir..
lüks hayatı büyük oranda sağlayan benim. bensiz onlar bu hayatın onda birini bulamaz. Eşimin ailesi gözümde iblisten öte şeyler. Neden öyleleler burdan yazamıyorum
Yani insanların hayatı isteyen istediğini yaşasın sonuç olarak çocuk değiliz herkes tercihleri doğrultusunda yaşıyor hayatını ama benim hayat felsefem mutsuzsan sevmiyorsan ayrılmak sonrasında kelebek gibi hissediyor insan kendini
Zaten çocuk kız olduğu için şanslısın velayet size verilecek maddi açıdan da iyi olmaniz yine bir ➕ size
ben eşimden ayrılınca değil kelebek kanatlı melek gibi olacağımı düşünüyorum. ama gözümde sakındığım evladımda onlar gibi bir şeytan olacak.
velayiti kesinlikle bana vermezler. küçük olduğu için. verseler zaten 1 dakika durmam
Ben kendi bakış açımı sundum mutsuzsan eğer bence ayrıldıktan sonra hafifler insan yani çocuğun geleneği daha önemli tabi yetiştirilme tarzı falan
evet yetiştirilme tarzı çok önemli. birde başına neler geleceği. erkek çocuk olsaydı çok takmazdım ama kız olunca… ufak bir detayı özeldn yazayım dedim ama mesaj gitmedi. bakış açınızı paylaştığınız için teşekkür ederim.
İstek atmanız gerekiyor
peki
Yine olmadı galiba exper dayısından dolayı sanırım