Küçükken kuzenimin yaşattığı taciz olayını unutamıyorum, çok agresif biri oldum. nasıl unutucam bunu ben?

Daha 8-9 yaşındaydım. Amcamların kedileri vardı, her gün sevmeye onlara giderdim. Birgün en küçük oğlu geldi, aşağı gel bir şey göstericem dedi. Eve inince sessiz olmamı söyledi, beni banyoya sokmak istedi. Reddettim, hayır dedim. O zamanlar tam olarak neyin ne olduğunu bilmiyordum. Sonrasında beni yine sessiz olmam için tembihleyip tuvalete soktu, kapıyı kilitledi. Gözümün önünde soyunmak istedi, benden de aynı şeyi istedi, hayır dedim. ısrar etmişti, kedileri göremezsin ama dedi. Anneme gidicem diyince panik olup kapıyı açtı, eve gittim. Birkaç gün önce söyleyemediğimi hatırlıyorum. Sonrasında dayanamayıp annemlere anlattım. Babam bana üzerini çıkarttırıp bir şey yaptı mı diye sordu, hayır dedim, ne olduğunu anlamadım. Annem benle konuşup anlattı ne olduğunu. Çok ağladım, 1 hafta evden çıkamadım. 1 hafta sonra onu görünce yüzüne tokat attım, ne yaptığını biliyorum dedim, hiçbirsey söylemedi, sadece baktı. Sonra annesini gördüm, ağlayıp onada oğlun bana bunu yaptı diyince annesinin "sus bağırma, elalem duymasın rezil oluruz, zaten çok ağladı pişman" diyip beni susturduğunu hatırlıyorum. Ramazan ayıydı, erkeklerin sofrası bizim eve, kadınların sofrası onların evine kurulmuştu. Babamın yanında yemeğimi yedim korkumdan, babamda göndermedi zaten. Hala onunla yüz yüze geliyorum, hala babasını annesini görüyorum, ve hala o gün aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum. Dün bu olay dile geldi, dayanamadım bir arkadaşıma döktüm içimi, sabaha kadar ne o nede ben uyuyamadık. Ben bu taciz travmamı nasıl unutucam Allah aşkına, biriniz bir şey desin. Uykularım kaçıyor

Küçükken kuzenimin yaşattığı taciz olayını unutamıyorum, çok agresif biri oldum. nasıl unutucam bunu ben?