benim içime huzur veriyor yalnız olmak genelde hiç korkmuyorum korkunca da genelde dua okuyorum ama korktuğum için dua okuduğum heralde en son 4-5 ay önce oldu bence korkulması gereken bişey değil
seni korkutmak istemiyorum. ama yalnız yaşamak iyi birsey degil. iç huzurun kaybolur zamanla.. seni rahatlatacak tel şey abdest alib Kuran okuman her gün. bamaz kilman.. baska türlü duvarlar ustune gelir.. yalnis haram kotu şeyler yapmamalisin.. yoksa musallat uğrama ihtimalin daha yüksek.. cinler diye gerçek var.. onlar yalnızları seçerler..
Hayır küçükken köyde yaşadığımız vakitler (7 yaşına kadar) hayvanlarımz vardı gece otlatırken mezarlığın yanındaki Çeşme başında uyuduğum olmuştur yaz aylarında
aslında ben evde tek kalmayı tercih ediyorum daha rahat olabiliyorsun mesela kapıyı kapatmadan lavaboyu kullanıyor çırıl çıplak gezebiliyorsun evde tek kalmak daha rahat korkulacak bişey yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Hayır sürekli yalnızım
benim içime huzur veriyor yalnız olmak genelde hiç korkmuyorum korkunca da genelde dua okuyorum ama korktuğum için dua okuduğum heralde en son 4-5 ay önce oldu bence korkulması gereken bişey değil
Telefonu elinden yavaşça bırak, ışığı kapat, öteye dön, gözlerini de kapat ve uyu. Korku filan kalmaz. 😉👍
Hayir korkutmaz arada yalnız kalmak bence güzel duygu
Yalnız olunca korkmuyorum ama bi sallantı olur diye bide gökler gürleyince tırsıyorum 😶🌫️
Çok kolay canım canlı konuşalım yanındaymış gibi korkuların bıter.
Evde yalnız kalmaya bayılırım kendimi bildim bileli.
Evet karanlıkta tek başıma kalamam fobim var
en korktuğum şeydi başıma geldi yalnız yaşıyorum zorunda birkialdim
🥹🥹 ya
seni korkutmak istemiyorum. ama yalnız yaşamak iyi birsey degil. iç huzurun kaybolur zamanla.. seni rahatlatacak tel şey abdest alib Kuran okuman her gün. bamaz kilman.. baska türlü duvarlar ustune gelir.. yalnis haram kotu şeyler yapmamalisin.. yoksa musallat uğrama ihtimalin daha yüksek.. cinler diye gerçek var.. onlar yalnızları seçerler..
Anne ve babam caliatigi ivin evde tek kalarak buyudum tek bqsima yaşamayı öğrendim 9 yasindan beri evde tek kalirim aksama kadar ondan korkutmaz
Hayır küçükken köyde yaşadığımız vakitler (7 yaşına kadar) hayvanlarımz vardı gece otlatırken mezarlığın yanındaki Çeşme başında uyuduğum olmuştur yaz aylarında
aslında ben evde tek kalmayı tercih ediyorum daha rahat olabiliyorsun mesela kapıyı kapatmadan lavaboyu kullanıyor çırıl çıplak gezebiliyorsun evde tek kalmak daha rahat korkulacak bişey yok
Dedemlerin köyünde korkuyodum doğrusu orası da korkutucu biyerdi kfkfkf
Aksine huzur buluyorum kimse yok sessizlik yap bi kahve al bi kitap aç bi slow kısık klasik müzik
Evde yalniz kalsam direk 31 cekerim ona odaklanirim korkuyu unuturum bosalmama bakarim valla ben
Korku filmi izle hsjsksk
Sağol kanka çok. yardımcı oldun usjsj
Ne demek karsim her zaman
Hayır genelde beni mutlu ediyor
Evdekileri kovuyorum tek kalmak icin
Sen mi inandırıc değilsin ya
Neden yalnızsın? Neden korkuyorsun ç
evet korkuyom baya
Hyr g0tümp daha rahat kasiyom
Ahhaha o kadar cok kasınıyorsa sıkıntı
Sende de ne gt varmış be
@Bennj neden
@OlgunAdamX 😂
Kasınmasının bir sebebi vardır elbet ondan
Büyüt sen büyüt kaşınır tabi 😃😃 ama severiz
Aynada killari almak ohhhh özel bölgedeki
Köpük ve sabuna gerek yok ben bosalim ustunede al direk😂
🤌🤌 sonra cillop söz sana
@dahaGençLo 😀
Hayatta tek kalmaktan korkmam
Kapılar gıcırdıyor mu
Evde mum varsa yanına al çabucak
Korkutmuyor
Yok, müzik açıp daha iyi barfiks çekiyorum.
Korkutmuyor.
Ne korkması
Zevk veriyor 😂
Hı korkma yavrum bana gel
korkutmaz
Bazen evet
garip gelecek ama korka korka yenebilirsin
korkutmaz
Korkutmuyor.
hayır genelde
Hayır
Çok severim