Ona sevdiğimi açıkladığım çocuk, zaten bir kız arkadaşı olduğu için beni reddetti ona nasıl bir imaj verirsem beni umursar?
Umursamayarak
Peşinden koşarak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ona sevdiğimi açıkladığım çocuk, zaten bir kız arkadaşı olduğu için beni reddetti ona nasıl bir imaj verirsem beni umursar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kendin olarak,.
Pesinden koşarsan cok olumsuz etiketlere sahip olursun. Umursamazsan da en fazla 'saygili kiz' der
Olumsuz derken? Ezik gibi mi algılar
Yazmayayim hepsini. Olumsuz algilanirsin. Imajin zedelenir
Sence kız arkadaşına veya arkadaşlarına bundan bahsetmiş midir?
Kiz arkadasina bahsetmistir. Normal arkadaslarina bahsettigini sanmam
Anlamiyorum sevgilisi olan bir adamin neden pesinden kosuyorsun? Gurursuzluk yapip bir erkege acilmissin bunu gectim erkek reddetmis ustune sevgilim var demis ve hala onun pesindesin. Bu artik zorbalik. Psikolojik sorun bu. Rahat birak insanlari
Gurursuzluk değildir o cesarettir senin yapmaya cesaretin olmayan şeyi bu şekilde kötüleyemezsin birine açılmadan nasıl bir ilişki başlatılır sanıyorsun bunu erkek tarafı kız tarafı mı var? Reddetmedi ona sevdiğimi söylediğimde bana “ama benim zaten bir kız arkadaşım var” dedi ve bu demek oluyorki “olmasaydı olurdu”. Ve beni engelleyip 1 gün bile dolmadan engeli geri kaldırması ne demek oluyor sence? Böyle belirsizliklerle beni ortada bırakabileceğini mi sanıyor birşeyler netleşmeden rahat falan bırakamam kusura bakmazsın sence umarın
Gercekten kalp kirmak istemem ben sadece dusuncemi soyledim. Hala da diyorum bu dusunce tarzin gercekten hic normal degil. O olmasaydi senle olurdu ne ya. O var artik. Bunun aksini dusunemezsin. Bir erkek sizi engelliyorsa gercekten hic istemiyordur ve sonra acmissa da fazla kaba olmak istemedigindendir emin ol. Ve bunu yapan erkek de cocuktur onun icin ugrasman da sacma. Ha diyelimki ayrildi sana geldi? Birgun senden de baskasina gider o..
Kır kalbimi ya beni sevdiğim adam reddetmiş kalbimi sen kırsan ne olur içinden ne geçiyorsa söyle ya acımasız ol bana karşı
Yaa canim soyleme oyle. Kendini degerli gor lutfen. Birak akişina herseyi. O adam da eger senin olacaksa gelir olur zaten. Sen ustune varma hayatini oldugu gibi yasa mutlu ol hep 😊
Uzun bir ilişki mi istiyorsun yoksa ayartsam takılsam yeter mi? Sevgilisini seninle aldatmasına okey misin sen?
Yani sevgilim olsun istiyorum ayartma falan değil ama ben onu nasıl seviyorsam o da beni sevsin istiyorum. Kız arkadaşı bana göre problem değil yani beni sevsin onunlada sevgili kalabilir
Sevgilisiyle tanışalı ne kadar oldu ki. Erkekler 1 2 aya cepte görüp monotonlaşınca ilişki. Aldatmanın verdiği bir haz vardır. Aileden gizli sigara içmek gibi yakalanmamak bile dopamin veriyor.
Aynen ya ben çok isterim o kızı benle uyutsun falan hem heyecanlı hemde haz verici aisşskdjdb
Pek bilmiyorum ilişkişerini
Evet ama tehlikeli seni sadece cinsel olarak kullana da bilir yani. Bu ihtimali kabullenebiliyorsan bir şekilde baştan çıkartırsın zaten çok zor değil
Tamam zor değilse ne yapmam lazım
Şu anki mevcut samimiyetini bilmeden bir şey diyemem.
Tamam
Kısaca alttaki başa dokunursan üstteki etkisiz kalır. Samimiyetine göre aşırıya kaçma onu sen ayarla. Dokunmaktan kastım illa temas değil söz olarak. Konuyu bel altına çek. Sonra nabza göre şerbet
Farklı bir ilişki istemediğini açıklamış. Bence çok üstüne gitmemek gerek. Erkek sonuçta, şimdiki sevgilisinden sıkılırsa sana döner
Emin bir şey bu ama değil mi? Sevgilisinden ayrılınca bana gelir
Hiçbir zaman emin olamayız. Ama denemeden bilemezsin
Deneyelim o zaman
İlişkisi var neden peşini bırakmıyorsun ki hicbsy olmamis gibi davran yoksa çocukta kötü bir izlenim uyandirirsin
O bana umut veriyor
Ne yapiyor mesela?
Geçerken falan bakıp merhaba diyor 2 kez yaptı bunu, dışarıda karşılaşınca yanlarıma doğru geliyor arkadaşıyla konuşuyormuş gibi yapıp arada beni kesiyor, bi keresinde karşısından geçiyordum arkadaşı onu dürtüm başıyla ona beni işaret etti yani bunlarla ben nasıl umutlanmayayım
Hikaye çok tanıdık geldi çocuğun adı ne
Simon. Hikaye ne?
Simon diye isim mi olur
Var işte
Sevgilisi olan birine yaklaşman doğru değil
Sevgilisine sadık olsun yaklaşmam bende
Yarın bir gün sevgili olsan aynısını sana da yapar ama
kendini aynı konuma düşürmüş olursun onunla hem
Kız arkadaşı varmış. Allah için bırakın birileri sadık kalsın ya.
Uzak dur çocuktan.
O zaman niye beni engelleyip 1 gün bile geçmeden geri kaldırdı? Sadıklığını bilsin
İşte sizin gibilerin etkisi az değil.
Rahat bırakın ya sevgilisi olan eşi olan insanlari
Ne yaptım ki? Sevdiğimi söylerken kız arkadaşından haberim bile yoktu o yaptı yapacağını
Eee şu an sordugun soru?
Nasıl davranacağını belirlemek için
Aman banane umarım seninde sevgilini ayartmak isteyen kadınlar olur hep.
Ayartmak değil biliyorsun bunu
Kız arkadaşı olan birisi takıntı haline getirmek ne kadar doğru? Adam akıllı davranmayı ne zaman öğreneceksiniz sizler ya
O sevgilisi olduğu halde bana yazdı konuşmayı o başlattı sadık olduğu yok denedi ama başarısız oldu
Yine de etik mi? Hem cinsine karşı yaptığın şey
En azından hem cinsimi ondan kurtarmış olurum
Karakterizsin kızım unutma ileride şeninde yuvanı dağıtan birisi çıkarsa ben ne yaptımda bunu hak ettim deme
Yuva mı var sanki alt tarafı aptal bi ilişki yani sadıklık falan yok benimle daha iyi yaşar ilişkisini
Allah akıl fikir versin sana umarım o kıza yaşattığın acıları yaşamadan bire bir bu dünyadan gitmezsin
Snin icin kız arkadssindan vazgcerse yarin bit gun bir baskasi ivin de senden vazgcerr
Sevgilisi varmış go nextle hemen abisi
Yok öyle go next falan
Gurursuz 0ruspuyum tekisin diyorsun yani :D
Sg oe senle mi uğraşıcam tipe bak aw
Umursamazsan psikiyatrlik bile olur
?
Anlamadım
Umursama
Umursamazsam o mu beni umursar delirecek derecesinde?
Aynen öyle
Git başka erkeklerle konuş
Tamam sağolll
Marifetlerini göster 😀
Başladılar yine maviler
Sevgilisi olana ne yapacaksın başka