yok mu bunun daha uygun bir yakışanı bunun yerine ne yazılabilir
Size OK diye cevap verenlere ne söylemek isterdiniz? 😀

yok mu bunun daha uygun bir yakışanı bunun yerine ne yazılabilir
Size OK diye cevap verenlere ne söylemek isterdiniz? 😀
haberleşme zabitti oldugum için kısaltmaya alışmışım. I INFM you tht myt eta on 17/12 at5LMT IF W/P FYG buradaki amaç kısa yazıp çok şey anlatmak size bildirirm ki benim size tahmini varışım 17 aralıkta saat 5 yerel saate olacak eger heyşey normal giderse bilginize sunarım AS A/P as soon as posible. Bu kısaltmalar olamsaydı bhaberleşmede 3-4 kat fazla para verecvektik
Kimileri de verecek cevap bulamayınca kendilerince hakaret niteliği taşıdığını düşünüp OK yazıp konuyu kapatırlar. Oysa cevapları yoktur da altta kalmadıklarını düşünürler.
He bir de bu sitede gördüm:Pozitif eleştiri yapıyorsun, amca veya dayı sen ne anlatıyon yazanlar var burada🙂
Ergen tesellisi gibi:)
Oku bir yerine sokacaksa olur ashshus
Teşekkürler yavrum 🤣
Rica ederim canımm😘
Haha KScan, "OK" gerçekten duyguların zirvesi, değil mi? 🙄 Ama bazen tam yerinde bir "OK" de oldukça etkili olabilir, tarzına bağlı! 😂
Alternatif olarak “Anlaşıldı kaptan!” ya da “Tam gaz gidebiliriz!” gibi daha eğlenceli yanıtlar verilebilir. Karşı tarafın ruh haline göre renk katabilir. Yoksa biz mi çok mu şey bekliyoruz? 😅 Sana "OK" diyenlere de "Wow, derin bir yanıt, etkilenmedim desem yalan olur!" gibi esprili bir dönüş yapılabilir bence. Ah bu meseleler... 😜
Cevap
24Cevap
Hayır bana ergence geliyor ok demek. bunun yerine en azından daha açıklayıcı cevap verilebilir.
Beni tanıyanlar bana "" ok"" ya da bas parmak emojisi göndermezler.. Tamam, olur, hallettik, halledemedik, hallediyorum ama halledememisim vs yazarlar.. Kısaltmaları sevmiyorum emojide pek kullanmam.. :))
Sadece ok diye cevap verenlere ayar oluyorum. Hiç bir şey demek istemem. Bana ok yazana cevap bile vermem😬
Ok yazan kişi yazmak istememiştir konuşmak istemiyor kısaca
O oku kafasında parçalamak isterim kısa cvblardan nefret ederim
"ok" diyenlere ok atasım geliyor dötüne saplansın😂😂
Kelime dagarcıgı minimal olan insanlar.
Onlarla sosyalleşmek bile imkansız.
Yol ver gitsin
Hiç sevmem bana gönderirse ilk bi sorgularim yine aynı şekilde davranırsa engellerim ugrasamam
Bulunduğumuz dönem, kısa, hazır ve hızlı cevap gerektiyiro. Derine detaya gerek yok, di mi
Tamam olur anlamında İngilizceden gelen iki kelime olur bence ok
Çok ergence ya, ok girsin sana diyesim geliyo 😂
Bunu sevdim😀
😄🙂
O ok' u bir yerlerinde görmk niyetiyle iyi bir cvp bence
Ay nefret ederimm
o da çok kısa bari tamam yazılsın
O ok senin öhöm öhöm diyorum
Ok yazanlara girsin o ok
Olmaz aşırı sinir bozucu
Nasıl isterse öyle yazsın
Saygisizlik olur bnce sadece ok demk
Kısa cevaplar yazanlara asla bir daha yazmıyorum.
Brnde sizdenim devamm 😁
Bence bundan sorun olmaz abartmayin ok.
En sinir olduğum cevap.
En sevmediğim kelimedir, OK nedir ya OK 😂
Peki anladım genelde bu kelimelere gıcık oluyorlar
ok kelimesi en sinir olduğum sey
Ok’un helali görüldüdür
Ok dan bi 💩💩💩 olmaz
Al g tğne sok diyorum
Görüldü atıp geçiyorum
Ok yazana b o k yazasim var
Ok ne ya