Kocam ne yapmaya calisiyor yardim edin?

Şimdi şöyle bundan 2 yıl önce benim yakın arkadaşım olan kadınla konuşmalarını yakaladım gittim kadınla konuştum konuşmayı kestiler kadının kocası da benim kocamla en yakın arkadaş kadınla kocam konuşmuyor bundan eminiz ama çocuğumun doğum gününe çağırdı onları ondan sonra onlarla birlikte hep beraber bizi kayak merkezine götürdü geçen haftasonu da benim aciklise sınavım vardı o bahane ederek beni götürmedi o adamla gitti ben de sandım ki ben yokum diye o kadında gelmez ama öyle olmamış o kadında kocasının peşine hep beraber gitmişler ben bunu öğrendim sordum işte beni niye götürmedin falan filan diye işte seni bekleyemezdik geç kaldırdık zaten geç kaldık kar motoru tamir etmeye gitmişlerdi zaten tamir edemedik işte gizli saklı iş çevirmiyorum ben zaten çevirecek olsaydım o zamanda seni götürmezdim diye ufak bir tartışma yaşadık ondan sonra neyse o kadının kocasına bir video atmış kız babası olmak böyle bise diye bende bunu izledim izledigimi söyledim işte sen benim mesajlarıma neden bakıyorsun hadi başka bise atsaydım adama domuzssun sen dedi küstü hala konuşmuyor dokunma bana muhattap olma benle gıcık oluyorum sana seni görünce boklarım kaynıyor aradım bugün onu arama beni her canın istediğinde beni arayamazsın böyle davranmaya başladı bunun benimle ne zoru olabilir acaba arkadaşlar

Kocam ne yapmaya calisiyor yardim edin?