- Yıllardır erkek ihanet ettiği halde, yıllardır erkek şiddet ettiği halde bozuk bir plak gibi yıllarca 'Çoçuklarım için katlanmak zorundayım' diye Ortaçağ edebiyatı yapan kadın anne profili var Yıllar sonra çoçuk evlenme yaşına geliyor Annesinin yaşadığı kaderi yaşıyor ama söz de çoçuklar için katlanan vahşi ilkel anne 'Ben yıllardır babana nasıl katlandıysam sen de kocana öyle katlan' diyerek öz kızını barbarca kocasının evine sürüyor Keşke çoçuklar için katlanacak bir insan olsaydınız da 'Kızım benim hayatım yandı senin de hayatın yanmasın yol yakınken boşan' deseydiniz
- Yıllardır evlendiği kadına şiddet eden, yıllardır evlendiği kadını başka kadınlarla ihanet eden ama çoçukları annelerine en ufak bir şey deseler "Aman evladım annene öf bile deme cennet annelerin ayakları altında" diye Ortaçağ edebiyatı yapan erkek baba profili var Keşke insan olsaydınız da çoçuklara Ortaçağ edebiyatı yapmak yerine zamanında çoçukların annelerine dünyayı cennet etseydiniz
- Bir de erkek çoçuklarını etraflarına toplayıp Ortaçağ edebiyatı yapıyorlar 'Evlatlarım insanlık hali yarın öbür gün yatalak oluruz felç oluruz bize siz bakın elin oğlu bize bakmak zorunda değil" diyorlar
- Keşke ogulları Ortaçağ edebiyatı yapan bunaklara şu cevabı verseydi "Sizin kızlarınız elin oğlu ile evleniyorsa biz de oğullarınız olarak elin kızı ile evleniyoruz elin oğlu size bakmak zorunda değil ise elin kızı size hiç ama hiç bakmak zorunda değil s.. tirin gidin huzurevine' diye
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İşte şiddet uygulayan kişiye yapılması gereken sen misin ortalıkta racona ters davranan diye işte bu kadar basit susturucu silah ile kafadan 1 mermi vurarak Soykırım yapmak. (Mesela 1,000,000 mermi = 1,000,000 saplantılı şiddet uygulayan koca ve saplantılı anne ve baba ölü kafadan headshot)
Toplumda huzur kaçıran ve Türk Ceza Kanunu 216. maddesi halkı kin ve düşmanlığa tahrik edenlerin böyle hakkından kolayca Soykırım yaparak gelmek
@melisara neden mi kafadan 1 mermi çünkü mermiler hiç boşa harcanmamalı. Böylece kolayca beyin ölümü yaparak intikam hırsı doğuran tüm kişileri böylece Soykırım yapmak daha kolay ve anında hızlı olur. Ve ülkemiz huzura kavuşur
Ders çalış
Bana diyeceğine sen ders çalış diyecek başka bişey bulamadın ya fikrin yok işte
Okumadım umursamadım çünkü bende 18 yaşındaydım bir zamanlar okunmaya değmez
Senin nefes almana bile değmez seni umursayan kim çöl bedevisi
Seni şikayet edicem hakaret ettiğin için bilgin olsun
Hakare eden sen neden benim soruma gelip umursamadım diyorsun
İşte o kadar kin ve nefret dolusunuz Nasrettin Hoca misali şikayet edelim de ya tutarsa
Hala aynı şeye devam ediyorsun hakaret etmeyi ve saldırmaya bırak.
Yüz yüze iken benimle böyle konusabilirmisin?
Hayır
Sanal ortamdada konusamazsın
Sen neyin tehdidini ediyorsun?
Yüz yüze benimle böyle konuşabilir misin derken ne yapacaksın ki Allahü Ekber diyerek ka famımı keseceksin 🙃
Sen tanımadığın insanlarla böylemi konuşuyorsun? Hakaretmi ediyorsun?
Hala hakaret etmeye devam ediyorsun
O zaman ders çalış seninde yazını umursamadım diye hakaret etmeyeceksin hakaret edeceksen de teşekkür beklemeyeceksin ben hakaret ediyorsam karşı taraf da tepki gösterir diyeceksin
Peki sen neden tanımadığın insana ders çslış senin yazını umursamadım diye hakaret ediyorsun
Yukarı çıkıp bana yazdıklarını bı oku istersen?
Sonra tekrar gel ve söyle? Günlük hayatta insaj hiç tanımadığı kim olduğunu bilmediği bir insana bunları soyleyebilirmi aklı olan biri bunu yaparmı?
Ders çalış demek ve umursamadım demek hakaret değildir eğer lisans mezunu olup doktora yaparsan sende anlarsın bunu
Ama sen nefes almamalisin sen çöl bedevisisn (burada hem hakaret hemde orta çağ kafası ile aklınca bir milleti aşağılamak var) sonra kin dolusun , nefret dolusun vs vs vs
Sen neler söylediğinin farkındamisin?
Aklı olan tanımadığı bir insana ders çalış senin yszını umursamadım der mi?
Tabi tabi sizin her dediğiniz düşünce özgürlüğü olur sizin partiden mezhepten tarikattan cemaatten sizi gibi olmayan herkesin her dediği hakaret olur
Cidden ne anlatıyorsun?
Sen açık açık bir kez değil defalarca kez bana hakaret ettin hiçbir sebep yokken
Eğer medeni bir insan isen özür dilerim ve konu kapanır
* dilersin
Yspma ya milleti aşagılsmsk varmış senin yorumunda da milleti övmek mi varmış Konuyu saptırmada kim daha iyi yarışması yapmıyorus
Liberal solcu olmak çok zor senin gibi insanları görünce herşeyi bırakıp kanadaya İngiltere'ye taşınmak istiyorum hakaret etmeden tartsabilen medeni insanların olduğu yerlere
Neyse özür dilemedin sen bilirsin
Ayy bir de özür mü bekliyorsun gerçekten 🙃
Ben senin Liberal solcu olduğuna inanmıyorum sen bence dindarsın
İngilizlere ders çalış senin yazını umursamadım deyince teşekkür ediyorlar değil mi?
Ne kadar sığ bı şekilde yaklasiyorsun
Müslümanım ve liberal sol görüşlüyüm
Senin aksine kendi dünya görüşüme uymayan insanlara hakaret etmiyorum onları dislamiyorum
Her ırktan her dinden her yonelimden insana saygı duyuyorum ve onların haklarını savunuyorum
Buna olgunluk denir.
Tm tm özür konu çok uzamasını istemiyorum
Umarım benim de yolum İngiltereye düşer
Her ırktan her dinden her yonelimden insana saygı duyuyorum ve onların haklarını savunuyorum demişsin de
Sen gerçekten öyle misin? Müslüman olanlar her yönelime farklı gözle bakar diğer dinlere farklı gözle bakar
Ben kendi dünya görüşüme uymayan insanlara hakaret etmem ki onları dislamam ki örnek LGBT olanlara hakaret etmem kendi dinimde olmayanlara hakaret etmem
Çok güzel haklı şeyler yazmışsın