Neden babalar ve anneler Ortaçağ kalıpları kullanıyorlar?

• Yıllardır erkek ihanet ettiği halde, yıllardır erkek şiddet ettiği halde bozuk bir plak gibi yıllarca 'Çoçuklarım için katlanmak zorundayım' diye Ortaçağ edebiyatı yapan kadın anne profili var Yıllar sonra çoçuk evlenme yaşına geliyor Annesinin yaşadığı kaderi yaşıyor ama söz de çoçuklar için katlanan vahşi ilkel anne 'Ben yıllardır babana nasıl katlandıysam sen de kocana öyle katlan' diyerek öz kızını barbarca kocasının evine sürüyor Keşke çoçuklar için katlanacak bir insan olsaydınız da 'Kızım benim hayatım yandı senin de hayatın yanmasın yol yakınken boşan' deseydiniz
  • Yıllardır evlendiği kadına şiddet eden, yıllardır evlendiği kadını başka kadınlarla ihanet eden ama çoçukları annelerine en ufak bir şey deseler "Aman evladım annene öf bile deme cennet annelerin ayakları altında" diye Ortaçağ edebiyatı yapan erkek baba profili var Keşke insan olsaydınız da çoçuklara Ortaçağ edebiyatı yapmak yerine zamanında çoçukların annelerine dünyayı cennet etseydiniz
  • Bir de erkek çoçuklarını etraflarına toplayıp Ortaçağ edebiyatı yapıyorlar 'Evlatlarım insanlık hali yarın öbür gün yatalak oluruz felç oluruz bize siz bakın elin oğlu bize bakmak zorunda değil" diyorlar
  • Keşke ogulları Ortaçağ edebiyatı yapan bunaklara şu cevabı verseydi "Sizin kızlarınız elin oğlu ile evleniyorsa biz de oğullarınız olarak elin kızı ile evleniyoruz elin oğlu size bakmak zorunda değil ise elin kızı size hiç ama hiç bakmak zorunda değil s.. tirin gidin huzurevine' diye
Neden babalar ve anneler Ortaçağ kalıpları kullanıyorlar?