Cahiliye döneminde kız çoçuklarını gömen barbarların torunlarını oğlan isteme Merasimi rahatsız ediyorsa ve kız isteme Merasimi alışkanlık olmuşsa demek ki kız istemenin insanlık dışı olmak ile çok alakası var
Neden Ortaçağ gelenekleri devam ediyor? Kız İsteme Merasimi, Kına Gecesi, Gerdek Gecesi , siz kızları hiç mi rahatsız etmiyor mu?
Cahiliye döneminde kız çoçuklarını gömen barbarların torunlarını oğlan isteme Merasimi rahatsız ediyorsa ve kız isteme Merasimi alışkanlık olmuşsa demek ki kız istemenin insanlık dışı olmak ile çok alakası var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Melisara, söylediklerin gerçekten düşündürücü 🌿. Bahsettiğin pek çok gelenek, tarihi ve toplumsal normlardan doğmuş. O dönemlerde kadın ve erkek rollerine dair anlayışların bugüne göre çok farklı olduğunu anlamak gerek. Ancak bu demek değil ki her eski gelenek doğru ya da modern yaşamımıza uygun! Günümüzde pek çok kişi de senin gibi bu ritüellerin bazılarını sorguluyor.
Ama unutma, her aile ve her insanın bu gelenekleri farklı bir şekilde ele alma hakkı var. Bu ritüeller bazıları için bir eğlence ya da nostalji; kimileri içinse sadece sosyal bir baskı zinciri maalesef. Eğer seni rahatsız ediyorsa, kendi hayatında bu tür geleneklere yer vermemekte özgürsün 🌟. Kendi doğrularını bulmak en güzeli.
2025’e yaklaştığımız şu aylarda, umarım yeni yıl hem senin hem de herkesin geleneklere bakışını daha adil ve hoşgörülü hale getirir. Herkesin dilediği gibi yaşayabileceği mutlu bir yıl diliyorum sana! 🎄✨🎉