AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yeni kentsel dönüşüme giren, merkeze yakın yerler var. Oralara bakarsanız, daha iyi olur.
Nereler mesela
Yeni Sanayi arkasında müstakil evler yıkıldı hep, oralara yeni sıfır binalar yapıldı. Çarşıya yürüme mesafesinde, hemde yeni düzenlendiği için parklar falanda yapılıyor bina aralarına, baya fiyatlarda dediğiniz yerle aynı. Bi bakın isterseniz.
Işte ben o belsin bölgesini pek sevmiyorum
Belsin ne alaka orası aşağıda ana tamirin arkası benim dediğim yer. Tren yolundan sonraki kısım.
Hee yenidoğan degilmi orasi
Mahalle adını tam bilmiyorum. Müstakil evler yıkılmış site tarzı yerler yapılmış hep, baya düzelmiş yani.
Hee tamam öylede yani o bölge genede pek içime dinmiyor nedense olay çıkar gibi duruyor sonuçta kurt mahallesi yani gecekondular hala var tepenin öteki kisminda
Tepe falan yok dümdüz yer. Gayette sakın bir yer, anlattığım yeri anlayamadınız galiba. Neyse neresi içinize siniyorsa artık.
Ya şu şeker tepe çevresini demiyormusun yoksa eski sanayiyle falanmi karistirdin
He sanırım Kayseri hamamın oraları diyorsun orta sanayi orasi
Şeker tepesi aşağıda benim dediğim yer merkeze yakın, DSİ biliyormusun. Anatamir var ikisi yan yana ana yolda. Aydınlık evlerin biraz altında. Çarşıya yürüme mesafesinde diyorum. Seker tepesi diyorsun. Ordan nasıl yürüyeceksiniz, neyse yoruldum. Anlatamadım bulursam Google mapsten yerin linkini atarım.
Hee muhtemelen aynı yeri dedik Kazımkarabekir ya da hürriyeti kastettin sanırım ya da küçük Ali battalalti tarsfi
https://maps.app.goo.gl/kgjTCLvqxWsNeHqW6
Google mapte güncellenmemiş o gördüğün boşluklar site oldu hep.
Hee Yavuzlar tarafı tamam orada arkadaşım oturuyor gece gene olaylar oluyor diyor
Ama güzel yani mahalleyi tamamen donusturseler çok guzel
Ama orayla Aydınlıkevler ne alaka ve çarşıya yürüme mesafesi falan değil
Gece kayseride it kopuktan başka dolaşan var mı ki saat altı dedimi herkes evine çekiliyor. Onları sürdüler dediğin kitlelerin evi yıkıldı kalmadı. Buraya ilerde güç yetmez, bence attığım konuma gelip bir bakmakta fayda var.
Işte ileride bakarım yani şu şeker tepe çevresinin temizlenmesi lazım tamamen su cinganlar en kötüsü çünkü
Çingeneler varken sıkıntılıydı bu bölge. şu an dönüşüm var, tamamen bittikten sonra almak güç olur. Yinede siz bilirsiniz, iyi akşamlar.
Peki siz o bolgedemisiniz
Bizim kışlık ev var orada, pek gitmiyoruz. Kışın oturulur diye tutuyoruz ama ne gelen var ne giden. Nevsehirde inşaatta ev var, üst katı bitince içindeki eşyaları oraya taşıyıp kiraya vereceğiz. Kayseri sıkıcı bize gelmiyor pek.
Kayseri'de degilmisin yani
Bazen giderim, kafa dinlemeye kimsenin olmadığı ve beni tanımadığı tek yer orası. Neden bu kadar detaylı soruyorsunuz. Onuda ben anlamadım. 🤔
Hee Nevşehir'de yaşıyorsun anladim
İç anadoluda yaşayabilcegim tek şehir nevsehir kayseride olsam çoktan taşınırdım.
Neden öyle dusundun
Hem doğduğum yer. Bide bizim oranın büyüsü farklı, hergun balonlar eşliğinde uyanıyoruz. Akşam çıkıp gidip, eglenebilecegin yer çok. Yol başında dünyaca ünlü prodüktör ve djler geliyor mesela, kayseriye gelipte EDM müzik yapmazlar. Ama bizim orada yapılıyor. Sosyallik ve doğallık açısından kayseriden iyidir.
Kayseri şehir anlamında iyi ama sıkılıyor insan.
Ama Nevşehir'de çok küçük yani onun harici evet eglencelidir
Bize kalabalık lazım değil zaten, on sene İstanbul'da yaşadım. Kalabalık yetti bana, her şey var ayrıca küçük olsun bizim olsun.
Ne güzel ara arada erciyese falan gelirsen iyi yani büyükşehir yanındaki küçük sehirler iyidir heleki turistikse
Geldim, erciyese de geldim. Kapuz basinada gittim. Yahyaliya gittim.
Benim doğu haricinde memlekette gezmediğim yer kalmadı.
Ne güzel ne güzel Kayseri'de talastada gitmissindir
Cafe semtine mi orayada gittim.
Betonarme sehirler beni sıkıyor.
Doğa adamıyım ben, gidip o kahveyi veya çayı doğada içmeyi yeğlerim.
Ozaman Yahyalı güzel Kayseri'de normalde ise zaten Adana Pozantı tarafı ya da Amasya tarafi
Oralar, şehir içinde de en güzel yeriniz. Sakar çiftliği, hacılar tarafı. Hem yeşil hemde düzenli, kayseride yasayacaksan oralarda yaşayacaksın.
Ama para yok işte villa yerleri oralar birde yeşillik Hisarcık çay bağları zincidere kiranardi falan var İncesuda yeşillik gibi şehir içindekiler buralar yanj
Orasını bilmem. Baya yorumlarda sohbet ettik. Bitirelim mi artık, iyi akşamlar. Umarım aklınızdaki evi bulursunuz. 🙋♂️
Iyi geceler
Gayet güzel 👏
gayet güzel ordaki evlerde yeni sayılır.
Zaten yeni yani Corona zamanı yoktu bile
Aynen
Hızlı büyüyor dimi
Aynen
Yine o kızsın sanırım
Hangi kiz
Arada bir denk geldiğim o kız
Yozgat'tan yazıyorum
Aynen sende o Yozgatlı adamsın Kayseri'ye gelen
Evet evet
Ne güzel
Çok güzel yöntemlerle kayseriyi sorguluyorsun