siz anladıklarınızı söyleyin, ben sonra söylerim :) şu saat uygulaması düzelmeli ya
— X (@twodotsX) December 26, 2024
siz anladıklarınızı söyleyin, ben sonra söylerim :) şu saat uygulaması düzelmeli ya
— X (@twodotsX) December 26, 2024
Çocuklar için evet çok zor olsa da büyükler için de aynı eziyet. Bir kısım insan 6 da işe gidiyor bir kısım 7. 8 den sonra güneş doğuyor ama ülke işçi takımı işe başlamış oluyor, bu ülkenin neresinden tutarsan tut elinde kalır. En iyisi hiç konuşmayalım...
Çok boş duyar kasmasınlar doğuda 30 metre karın içinde o çocuklar okula gidiyor ve bu tüm kış olan bir şey. Bi tanesi de vlog çekeyim de duyar kasayım demiyor çünkü okula gitmeye çalışmaktan onu yapamaz vlog çekmeye vakit bulabildiğine göre ergen sadece nazlanıyor okumaya değil youtıbir olmaya niyeti var o ergen d0lünün
Lise hayatım hep uzak ev den dolayı böyle sabah ezanından önce okula gitmekle geçti Allah'tan lise 12 e kadar hep araba ile gittim 12. sınıfta zaten okula pek gitmedim haftada 2-3 gün filan giderdim max
Cevap
16Cevap
Saatleri karıştırmış
asil brn saatin 1 saat ileri ya da geri alinmasina karsiyimm... oyle insanin psikilojisi bozuluyor. onun yerine dogu ilr bati arasindaki saat farki ele alinip ona gore is yapilmali.. doguda 8 de basliyorsa batida 9 9 bucukta baslamali cikista da ayni gec cikilmali..
Yorumlarda bazıları saat uygulamasına tepki göstermediğin için böyle oluyor demişti. Milletvekillleri bile bir şey yapamıyor ama paylaşımı yapanın büyük oranda sorumluluğu varmış gibi yorumlar gördüm sjdjd trajikomik
Kainat lideri böyle uygun görmüş sus konuşma beğenmeyen başka güneş sistemine gitsin adamı delirtmeyin
Saat uygulamasına uyulmamasinin sebebi kim biliyoruz sırf elektrik sirketleri zengn olsun die gün isimadan okula gidiyor çocuklar
Yaz saati kış saati uygulanrken o şirketler iflas mı etmişti 🙄
Gecenin karanlignda başımıza qelebilck bi olay sabahn karanlignda da gelebilir hadi gece yarısı dışarı çıkmıyoruz peki çocuklar o karanlıkta okula gtmelefi çok mu mantkli. Ezelden beridir uygulanan şey bi kaç senedr batio malum kisilere
Dogru olabilir bende hep sabah 7de okula gittim hemde karanlıkda kmlerce yürüyordum.
Ülkemizde insanlar biraz palazlanınca özgürlük istemek adı altında sisteme karşı savaşıyor, bunu yanlış buluyorum.
Dünyada 100yıldır aynı sistemler degişmeden uygulanırken vede kimsenin tepkisi bile yokken, tek akıllı bizim halkımızmı.
Saat vede karanlıkdan çok daha önemli şeyler var okul olayında konuşulacak.
Keşke onlara kafa yoran halk olsak
Çözülmeyen o kadr çok sorun varki
Benim oglumunda dersi 8.30 da aynı bu şekilde gidiyor. Uyandirirken bile;
Anne daha sabah olmadı diyor.
Okul bittikten sonra çok değişiyor sanki durum :D
Videoyuda koysaydın iyi olurdu.
İzlemedim ondan dolayı bir fikrim yok
8:30da okula/işe gitmek mi sorun?
Bu ülke mümkün olsa evde oturacak.
Ulan gelişmiş ülkelerde insanlar 5de işe gidiyor.
Ülkemizde 7-7:30da metro bomboş!
9da kahvaltı yapılıyor birçok işyerinde.
Büyük firmalarda ögle yemegi veriliyor.
Dünyada nerede var böylesi!
Çok rahata alışmşsınız, yuhhhhh tembel halk.
Bir zahmet çocuklar 8:30da okula gitsin.
Ben 7de gidiyorumdum okula, hemde kaç km yürüyordum bu koca şehirde
Birgün bu yanlışı birisi çıkıp düzeltecektir az daha sabredin
Yemin ediyorum ne eksik. ne fazla aynısını yaşıyorum
Videoyu göremedim ama görmeme de gerek yok. Yaşandı
Ortaokulda 12, 13 ve 14 yaşlarımda okul için saat 05
Lann mesaj yarım çıktı uzun uzun yamıştım birde
Orta okulda 12, 13 ve 14 yaşlarımda okul için saat 5 te uyanıp 6 buçukta okula gidiyordum şafak operasyonumu okulmu belli değil aq jdjjfjrjrjrjfjfjfjf köpekşer bile uyuyo djfjfjfl ama bir gün uyumamışlardı okulun yakınlarında 1 köpek beni takip ediyordu ben koşarak okula daldım ana avrat söve söve küfür ede ede
Yani zaten 8 buçuk normal ama saat 6 buçuk ne lan ben birde hep geç gidiyordum 6 20 falan aslında birde 13 yaşımda oha ya
Saatleri karıştırmış akşam 8:30 değil sabah 8:30 da gideceksin guzuumumm...
Biz de o yollardan geçtik aslanım. Sen osur osur uyurken ben 6 da okula gidiyordum hava daha açmamış oluyordu İstanbul karanlığında.
E napsinlar yani gece mi okula gitsinler ne nazlaniyorlar ha
Okumaya niyetleri yok awq evlatlarinin bahane buluyolar doğuda kar kış kıyamette millet nasıl gidiyor okula onlarınki can degilmi
Sabahın köründe neyin dersi abi şunu öğleye alın ya neyse ben gitmiyorum da öğrencilere yazık
Arkadaslar bende avrupada yaşıyorum ve durum ayni… evden ciktigimda ve okuldan ciktigimda hava karanlik yani okulak isteyen her türlü gider
saat 7de kalkan biz buna güldük 6 da işe giden var
şu saatleri inatla ileri almıyorlar
Şafak operasyonundan hallice diyelim 😅
Bu havada karanlikta okulami gidilir allah askona
Dersler 1 saat geç başlamalı
Cidden insanlara eziyet
İzlemedim daha
Okusun
Kalabalık
Dersler geç saatlere alınmalı
izlemedik
Gidilsin nolucak